Page 1 of 1

Gëzuar vitin e ri 2O14!

Posted: Tue Dec 31, 2013 5:55 pm
by Strokulli

Re: Gëzuar vitin e ri 2O14!

Posted: Tue Dec 31, 2013 5:56 pm
by Strokulli
Happy new year, my dear friends!

Image

Gëzuor 2014ën, o të arbanesh!!!

Mirë se të vinj viti i ri!
Mirë se mirë se të na gjëni!
Zonja e shtëpisë e zoti,
një miljë vite të na rroni!
Të keni të mira, harè edhe gaze,
të mos keni shqetësime edhe maraze!
Me zëmrë e me shpirt,
u thomi mote shumë!

Re: Gëzuar vitin e ri 2O14!

Posted: Tue Dec 31, 2013 7:12 pm
by Arbëri
GEZUAR VITIN E RI 2014!

PAQE, SHENDET E DASHURI NE JETEN TUAJ DHE TE FAMILJES SUAJ!

Re: Gëzuar vitin e ri 2O14!

Posted: Tue Dec 31, 2013 10:24 pm
by Zeus10
Gezuar dhe per shume vjete. Gezuar gjithe dashamiresit e arberiaonline dhe gjithe shqiptareve kudo qe jane.

Image

Re: Gëzuar vitin e ri 2O14!

Posted: Tue Dec 31, 2013 10:57 pm
by CERMENIKASI
Interneti e ka ketë të mir që edhe kur je i vetmum siç jam sonde dhe ngahera prap mundesh me u ndërlidh me njerëz të njoftun e të panjoftun.
PER SHUME VJET VITIN E RI TE GJITHE SHQIPTARVE PA DALLIM KU DO QE GJINDEN

Re: Gëzuar vitin e ri 2O14!

Posted: Wed Jan 01, 2014 6:42 pm
by Mallakastrioti
Gezuar Vitin e Ri 2014, gjithe shqiptareve kudo qe gjenden!