Page 1 of 1

Gëzuar 7-Vjetorin ARBERIAONLINE

Posted: Thu Jun 02, 2016 9:50 am
by Adriana
Sot 2-Qershor-2016 forumi yne feston 7-Vjetorin...

-waiting- pak histori - Forumi ne te vertet nuk eshte hapur me 2-Qershor-2009, por me 19-Maj-2009. Gjate punimeve ne javet e para per nje gabim teknik (per dicka qe nuk shkoj sic duhesh) na u fshihne te gjitha materialet qe kishim filluar te postonim, dhe keshtu e rifilluam perseri nga e para (disa ore me vone ) pra me 2-Qershor. Nuk e di nese u rikujtohet edhe pjestareve qe ishin ne ate kohe, por une personalisht vura re dicka qe kur ndodhi gabimi teknik (pra gjithcka u fshih) faqja e forumit u boshatis nga GJITHCKA qe kishim punuar deri tek ngjyrat e sfondit, logon, etj, etj... pervec Perkrenares se Skenderbeut qe ndodhesh ne te majte (foto: nga faqja e forumit ne ate kohe). Pra -nono- as gabimi teknik nuk mundi te na mposhte Perkrenaren e Skenderbeut -itsok-

Nje pershendetje per te gjithe pjesmarresit:


Re: Gëzuar 7-Vjetorin ARBERIAONLINE

Posted: Thu Jun 02, 2016 8:22 pm
by Kastrioti1443
Gezuar, gezuar !!

Krijuat nje forum te mrekullushem , nje arkive te jashtezakonshme te Historise se Shqiptareve, duke u bere edhe me e denje se '' akademia '' e Shkencave te Shqiperise.

Re: Gëzuar 7-Vjetorin ARBERIAONLINE

Posted: Fri Jun 03, 2016 12:13 am
by TeuAL
Uroj per shume vjet gezuar dhe suksese per Arberoren tone ARBERIAONLINE !