Page 1 of 1

Gezuar Vitin e Ri 2018

Posted: Sun Dec 31, 2017 7:48 pm
by Hymniarber
Uroj gjithe bashkekombasit e mi, anetaret dhe stafin e ketij forumi:

########################GEZUAR VITIN E RI 2018####################################

Dite me te mira ardhshin per ata qe ju rreh zemra per kombin shqiptar.

Re: Gezuar Vitin e Ri 2018

Posted: Tue Jan 02, 2018 9:57 am
by TeuAL
Gezuar Vitin e Ri Arberia Jone!

Re: Gezuar Vitin e Ri 2018

Posted: Tue Jan 02, 2018 11:32 am
by TeuAL
Gezuar_2018_Kartolina.jpg
Zgjedhja per kartolinen me te bukur te postuar per festat.