Page 1 of 1

GEZUAR 2019-n

Posted: Mon Dec 31, 2018 11:36 pm
by Zeus10
Gezuar Vitin e Ri 2019, gjithe anetareve te ketij forumi dhe gjithe shqiptareve. Qofte ky vit, viti i fillimit te bashkimit per te bere te mundur, prosperitetin dhe zhvillimin. Ndihem krenar, qe se bashku, me shume anetare te shkelqyer te ketij forumi, kemi kontribuar shqueshem, ne misionin per te zbuluar rrenjet e identitetit tone kombetar, qe eshte i vjeter sa historia e gjithe kontinentit tone. Ne, jemi pasardhesit e banoreve me te vjeter te ketyre trojeve dhe megjithese shume uje ka rrjedhur gjate historise, kemi ruajtur thelbin e kultures sone se lashte, dallueshem nga kombet e rinj, qe sot na percmojne dhe sulmojne. Ne jemi epirotet dhe helenet e lashte, ne jemi iliret, frigasit e dardanet e vertete dhe e njohim vetveten me emrin arberorë.
---------------------------------------Gezuar------------------------------------

Image

Re: GEZUAR 2019-n

Posted: Wed Jan 02, 2019 10:57 am
by IllyrianLegend
Gezuar Zeus. Me durim pi pres shpjegimet e tua etimologjike gjate ketij viti. Te pershendes!

Re: GEZUAR 2019-n

Posted: Thu Jan 03, 2019 11:02 pm
by Zeus10
IllyrianLegend wrote:
Wed Jan 02, 2019 10:57 am
Gezuar Zeus. Me durim pi pres shpjegimet e tua etimologjike gjate ketij viti. Te pershendes!
Falemnderit IllyrianLegend, jam duke punuar ne disa projekte te vogla, shpjegimet e te cilave kam kenaqesine ti ndaj me ju.