Page 1 of 1

Tabu..... incorporated

Posted: Sat Dec 12, 2009 8:18 am
by arvaniti.korca
Krahasuar me zhurmat panshqiptare shum e qet eshte kjo faqe!
Trima shqiptar dhe trimresha shqiptare mos keni frik nga Kodi i Lek Dukagjinit.
Ne ket rast nuk perfshin asgje per <middle age crisis.>
cheers