"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Kompania kanadeze nis gërmimin për arin e Rubikut

Flisni për ekonominë shqiptare, zhvillimin e saj, problemet ekonomike etj.

Moderator: Adriana

Post Reply
Phoenix
Supreme Member
Supreme Member
Posts: 476
Joined: Thu Sep 24, 2009 3:12 am
Gender: Male

Kompania kanadeze nis gërmimin për arin e Rubikut

#1

Post by Phoenix » Tue Mar 29, 2011 2:20 pm

[quoteem]Një kompani kanadeze e quajtur Golden Touch ka bërë të ditur në faqen e saj se ka nisur hapjen e gropave në Rubik, 100 kilometër larg Tiranës, pasi misionet e eksplorimit kanë zbuluar se aty është një zonë e pasur me ar. Zyrtarët e kësaj kompanie janë shprehur të kënaqur me këtë zbulim dhe thonë se sasia mund të jetë domethënëse. Nuk dihet shumë për këtë kompani përveç faktit se ajo ka blerë firmën JAB Resources, që ka punuar në Shqipëri më përpara, sidomos në fushën e nxjerrjes së kromit. Golden Touch thotë se operon në Shqipëri kryesisht dhe projektin e saj madhor ka atë të nxjerrjes së arit në Gjazuj të Rubikut. Ajo merret edhe me kromin e Kalimashit në Kukës.
http://www.gazetatema.net/web/?p=14775[/quoteem]

[quote2=]Golden Touch Resources is a rapidly developing International Mining / Exploration Company with their primary interest focused on the development of several gold exploration projects in the European country of Albania[/quote2]
http://www.goldentouchresources.com/

Post Reply

Return to “Ekonomia shqiptare”