Nikoliç: Çdo gjë në Kosovë është e Sërbisë

Këtu mund të diskutoni për të gjithë fenomenet që shqetësojnë mbarë botën dhe që janë bërë objekt i shtypit dhe medias ndërkombëtare.

Moderator: ALBPelasgian

Post Reply
User avatar
Zeus10
Grand Fighter Member
Grand Fighter Member
Posts: 4185
Joined: Thu Jun 04, 2009 6:46 pm
Gender: Male
Location: CANADA
Contact:

Nikoliç: Çdo gjë në Kosovë është e Sërbisë

Post by Zeus10 » Sun Oct 04, 2015 3:18 pm

[quote2="Nikolic"]“Po bëjmë përpjekje të mëdha që të bindim njerëzit në të gjithë botën me argumentin se Kosova nuk mund të bëhet anëtare e UNESCO-s, pasi trashëgimia kulturore dhe historia e Kosovës janë tërësisht të Serbisë. Nëse e kemi ruajtur 11 shekuj, ne serbët do ta ruajmë edhe më tej, sepse gjeografia dhe ajo që gjendet në territorin e Kosovës, nuk mund të jenë kosovare, por vetëm serbe”,[/quote2]

Ky mund te kete te drejte, sepse shprehet si hajduti, qe pasi vodhi dicka te tjeterkujt tha: "Kjo me perket mua". Por nje gje nuk arritet te ndryshoni dot ne Kosove z.Nikolic, dashurine e kosovareve per atdheun e te pareve te tyre, qe shkon shume pertej 11 shekuj sundimi te huaj serb.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

Post Reply

Return to “Problematika nderkombëtare”