By Manfred F. R. Kets de
Vries, Elisabet
Engellau
Contributor Elisabet
Engellau
Published 2004
Karnac Books
Psychology
114 pages

Te lumte Arber per kete informacion jashtezakonisht te rendesishem!Arbëri wrote:The Great Illyrian City of Thessalonike
According to the Chronicles of Theophanes;

Nuk mundem, eshte copyrighted dhe ka nje cmim anash. Une mund te bej kete:Arbëri wrote:Zeus ,
Është mirë që edhe këtë libër më sipër që postova të nxjerish sikurse te Tema Camarada të kompletume ,se unë nuk di se si kopjohet e tëra , kjo : http://www.amazon.co.uk/gp/reader/18451 ... eader-page

ZeusZeus10 wrote:Ose kjo ketu:
Perdikas argaio

Une do deshiroja shume qe ajo te ishte ARGATH ose dhe ARPATH sepse ne kete menyre bie plotesisht perralla e Herodotit qe familja e tij kishte ardhur nga Argos.Gjerat ngaterrohen me shume kur aty gjendet "O" me pik ne mes ,kjo gerem eshte perdorur nga jonet edhe etrusket..sioqofte une do ta studjoj me kujdes edhe ndoshta nxjerre ndonje rrezultat

me shume shkon drejt "argath",une e kopjova edhe perkthimin te gjithe -ne greqishten e re.Zeus10 wrote:Une do deshiroja shume qe ajo te ishte ARGATH ose dhe ARPATH sepse ne kete menyre bie plotesisht perralla e Herodotit qe familja e tij kishte ardhur nga Argos.Gjerat ngaterrohen me shume kur aty gjendet "O" me pik ne mes ,kjo gerem eshte perdorur nga jonet edhe etrusket..sioqofte une do ta studjoj me kujdes edhe ndoshta nxjerre ndonje rrezultat