"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Dokumentar i plot mbi "Gjergj Kastriot Skenderbeun"

Sillni video historike që ndihmojnë për sqarimin e çështjeve të caktuara historike.

Moderator: ErjonH.

Post Reply
User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Dokumentar i plot mbi "Gjergj Kastriot Skenderbeun"

#1

Post by Sally » Sun Mar 07, 2010 11:37 am

Eshte nje dokumentar qe kam pare disa her, dhe ja vlen vertet , sepse eshte dokumentar infomartiv, posaqerisht kur ndegjon shkencar te huaj duke folur per nje hero te kombit ton.

SHQIPETARET E MI NUK KANE HARRUAR SE KUSH ESHTE FEJA E VERTETE E SHQIPTARIT...KJO ESHTE SHQIPTARIA, CESHTJA JONE, FAMILJA JONE, ZAKONET DHE TRADITAT TONA TE LASHTA...POR MJERISHT KEMI PASUR NDER SHEKUJ DHE KEMI ENDE DHE SOT KERRMA QE NJE HOXHE APO NJE PRIFT U KA BERE TE HARROJNE QE JANE.."SHQIPETARE", rrespektojini institucionet fetare nese doni, POR MOS HARRONI SE ESHTE GJAKU AI QE NA BASHKON
Last edited by Sally on Sun Mar 07, 2010 12:37 pm, edited 2 times in total.
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Dokumentar mbi "Gjergj Kastriot Skenderbeu"

#2

Post by Sally » Sun Mar 07, 2010 11:38 am
Ne kete kapitull 7/11 ne minunat e fundit theksohet qe:
eshte gabim te mendojn qe Skenderbeu eshte Maqedonas,Grek ose Sllav,
Aji eshte Shqiptare dhe kjo gje thuhet jashtzakonisht qart.


Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

Post Reply

Return to “Video historike”