"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Nikoliç: Çdo gjë në Kosovë është e Sërbisë

Këtu mund të diskutoni për të gjithë fenomenet që shqetësojnë mbarë botën dhe që janë bërë objekt i shtypit dhe medias ndërkombëtare.

Moderator: ALBPelasgian

Post Reply
User avatar
Zeus10
Grand Fighter Member
Grand Fighter Member
Posts: 4224
Joined: Thu Jun 04, 2009 6:46 pm
Gender: Male
Location: CANADA
Contact:

Nikoliç: Çdo gjë në Kosovë është e Sërbisë

#1

Post by Zeus10 » Sun Oct 04, 2015 3:18 pm

[quote2="Nikolic"]“Po bëjmë përpjekje të mëdha që të bindim njerëzit në të gjithë botën me argumentin se Kosova nuk mund të bëhet anëtare e UNESCO-s, pasi trashëgimia kulturore dhe historia e Kosovës janë tërësisht të Serbisë. Nëse e kemi ruajtur 11 shekuj, ne serbët do ta ruajmë edhe më tej, sepse gjeografia dhe ajo që gjendet në territorin e Kosovës, nuk mund të jenë kosovare, por vetëm serbe”,[/quote2]

Ky mund te kete te drejte, sepse shprehet si hajduti, qe pasi vodhi dicka te tjeterkujt tha: "Kjo me perket mua". Por nje gje nuk arritet te ndryshoni dot ne Kosove z.Nikolic, dashurine e kosovareve per atdheun e te pareve te tyre, qe shkon shume pertej 11 shekuj sundimi te huaj serb.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

Post Reply

Return to “Problematika nderkombëtare”