"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

((((((((( ALERT )))))))))

Këtu mund të postoni vërejtjet tuaja, në rastet kur mendoni se moderimi karshi jush ka qenë i padrejtë, tendecioz dhe i njëanshem. Por, kujdes gjuhen që përdorni karshi moderatorëve. Vërejtja me një gjuhë e ashpër, nuk do të konsiderohet. Postoni këshillat tuaja dashamirëse, për të përmirësuar cilësine e forumit dhe mënyrën e moderimit.
qiellikaltër
Honored Member
Honored Member
Posts: 358
Joined: Sat Jul 18, 2009 6:22 pm
Gender: Female
Location: Shqipëri

Re: ((((((((( ALERT )))))))))

#16

Post by qiellikaltër » Wed Apr 28, 2010 2:33 pm

Edhe mua ende me ndodh.

Pervec kesaj, kam edhe nje problem tjeter me disa tema te hapura ne te cilat postimet dalin jashte ekranit. Per t'i lexuar keto postime duhet te levizesh kursorin sa majtas-djathtas.
"Du t'jem zot, n'timen tok,
dje dhe sot, sot e neser."

User avatar
Arta
Sun Member
Sun Member
Posts: 1515
Joined: Tue Jun 02, 2009 2:44 pm
Gender: Female
Location: USA

Re: ((((((((( ALERT )))))))))

#17

Post by Arta » Wed Apr 28, 2010 4:54 pm

qiellikaltër wrote:Edhe mua ende me ndodh.

Pervec kesaj, kam edhe nje problem tjeter me disa tema te hapura ne te cilat postimet dalin jashte ekranit. Per t'i lexuar keto postime duhet te levizesh kursorin sa majtas-djathtas.

qiellikalter ato postime qe dalin jashte ekranit, jane vetem fotot ose imazhet qe kane nje madhesi mbi formatin qe ka faqja. Per kete do te sygjeroja kushdo qe sjell foto ose imazhe nqs jane shume te medhaja, ta zvogelojne ate te pakten deri ne 1024x768(17 inch-monitor).
"I never gave anybody hell! I just told the truth and they thought it was hell."~Harry S. Truman

Post Reply

Return to “Vërejtje për moderimin, këshilla.”