"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Masaker ne Durres

Sillni këtu për diskutim artikujt ose reportazhet që trajtojnë problemet më të mprehta qe shqetësojnë, shoqërinë shqiptare, komunitetin tuaj, juve.
Post Reply
Roni
Member
Member

Re: Cili është babai i vrasësit: Edi Rama apo ......!

Post by Roni »

Jo o dhemokrat jo, gaboni nese mendoni se ne që e kritikojmë Sali Berishën, jemi ashtu kot kundër tij!
Jo Dhemokrat jo, besoj se askush nga ne që shkruajmë në këtë forum nuk kemi ndonjë lidhje direkte, pra personale, me Sali Berishën, dhe as që na ka bërë personalisht, diçka keq.
Jo, ne e kritikojmë Sali Berishën për dëmet që ai i shkaktoj Shqipërisë, jo vetëm gjatë periudhës 1992 - 1997, por edhe tani me vrasjen e Djemve qe i la femijt pa prnind.

Nese mund të arsyetohet e justifikohet revani i tij i furishëm kundër gjithë kundërshtarëve të tij politik, duke e konsideruar si luftë për të ardhur në pushtet, kurr nuk mund të arsyetohen shkatrrimet që i shkaktoj piromani Sali Berisha ekonomisë, kulturës dhe institucioneve shqiptare.

Nese gjatë periudhës 1992-1997 Sali Berisha i shkatrroj të gjitha ndërmarrjet prodhuese të Shqipërisë, duke lënë shqiptarët pa punë, i shkatrroj dhe dogji qindra-mijëra hektar me pemë dhe agrume anekënd vendit, duke e lënë fshatarin pa punë e pa bukë, i shkatroj e degjeneroj administratën, ushtrinë dhe policinë shqiptare, si bazatë kryesore të një shteti të pavarur, lejoj themelimin e firmave piramidale, të cilat përmes mashtrimit ua zhvatën mbi 2.000 000 000 (dy miliard) dollar qytetarëve shqiptar, tani ky idiot ju ka vërsulë insitucioneve tjera të pavarura, siq është Akademia e Shkencave të Shqipërisë, Institucioni i Prokurorit të Përgjithshëm, e tjera, e në fund kërkon edhe retushimin dhe ndryshimin e historisë së popullit shqiptar dhe plus asaj edhe ligjin e Pederasve te botes te na e sell, kujtone se Shqiptari eshte Holandez nese aty ii duhet mashkull le te shkoje ne Bruksel ta gjej jo te bej nje Kombe me tradite te lashte qe e njef gjith bota per trimni e bujari te na kthej ne byth Q.... vetem se Cuni i tij e paska merak te vritet mbrapa!

Mirëpo, krahas këtyre karagjozllëqeve të lartshënuara, Kryeministri i vendit Sali Ramë Berisha është bërë kampion i korrupcionit në Shqipëri, pa çka se ai me 3 korrik të vitit 2005 përmes slloganit të luftës kundër korrupcionit erdhi në pushtet.

Se në çfarë përmasash ka degjeneruar korrupcioni i Qeverisë së Sali Berishës, mund të shihet edhe me rastin e keqpërdorimeve dhe korrupcionit maramendës në investimet për rrugën Durrës-Kukës, veçmas të segmentit Kalimash-Rrëshen.
Roni
Member
Member

Post by Roni »

Sally wrote:Pyetje me vend, po nga kush ta marrim pergjigjen pa mire?

Mjere Ata qe iken se kjo ceshtje do mbetet ashtu sic kan mbetur dhe shume te tjera.

Je e re lal ti per keto gjera mos u mer me Berishen, po meru me shkollen se kot e ke ketu me keto, here mbroje Berishen e her Sulmo jo keshtu mbaje nje fjale e njeren anen apo jo ,
kalo mire Goce ritu pak!!!
Tomorr
Senior Member
Senior Member

Post by Tomorr »

Roni wrote: Jo, ne e kritikojmë Sali Berishën për dëmet që ai i shkaktoj Shqipërisë, jo vetëm gjatë periudhës 1992 - 1997, por edhe tani me vrasjen e Djemve qe i la femijt pa prnind.
O Roni po qe kur keshtu ka filluar tu dhimbset Shqiperia?
A nuk ishin baballaret tuaj qe e futet ne dhe per 50 vjete?
A nuk jeni ju bijte e tyre dhe spiunet e tyre qe e vidhni dhe e varferoni sa merrni pushtetin?
Sally
Galactic Member
Galactic Member

Post by Sally »

Je e re lal ti per keto gjera mos u mer me Berishen, po meru me shkollen se kot e ke ketu me keto, here mbroje Berishen e her Sulmo jo keshtu mbaje nje fjale e njeren anen apo jo ,

Mua nuk jam as me S.Berishen as me E.Ramen qe te mbaj anen tyre, kushtu qe kush ben gabime meriton ankesen, te paktemen ne shkolle keshtu me kan mesuar, te duash shtetin / Atdhen Tend nuk eshte then te mbash anen e nje poltikani dhe ne qoftese e ka gabim, keshtu mesoje dhe Ti qe nuk jam me asnje Parti, po jam kundra atyre qe shkelin TE DREJTATE NJERIUT. Kaq te veshtir e keni te kuptoni qe nuk deshiroj t mbaj anen e nje Partie po me te DRJETEN? Keshtu qe nuk hidhem nje her me PD dhe nje here me PS, po thjesht sipas ngjarjeve qe ndodhin perdor dhe artkullin.

Megjithate te faleminderit per keshillen!
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)
Zemrushja
Member
Member

Post by Zemrushja »

Roni wrote:

Mjere Ata qe iken se kjo ceshtje do mbetet ashtu sic kan mbetur dhe shume te tjera.

O Rono nga te kemi ty cun se shume gjuhe te ngatrrume ke?
Lazarati
Member
Member

Post by Lazarati »

Nuk meduket normale qe te debatosh me njerez qe u eshte shplare truri me mesimet e shoqes Arta dhe te Teta Valentines ...
Image
Roni
Member
Member

Post by Roni »

Zemrushja wrote:
Roni wrote:

O Rono nga te kemi ty cun se shume gjuhe te ngatrrume ke?
Zemrushe pershendetje njeher po me duket qe kame shkruajt shqip oj Goce apo mose jeni me origjine tjeter ju qe nuk kuptoni une Arabisht nuk dij ase Greqisht vetem Shqip SHqip nese juve ju duket ndryshe ateher ike ne banjo laje syte pak freskohu dhe pastaj i shef shkronjat me mire ok. Respekt Roni
Tomorr
Senior Member
Senior Member

Post by Tomorr »

Lazarati wrote:Nuk meduket normale qe te debatosh me njerez qe u eshte shplare truri me mesimet e shoqes Arta dhe te Teta Valentines ...
Ajo teta Vali shpeshhere me duket si xhaxhi mua -lol-

Roni
Member
Member

Post by Roni »

Lazarati wrote:Nuk meduket normale qe te debatosh me njerez qe u eshte shplare truri me mesimet e shoqes Arta dhe te Teta Valentines ...
He Lazarat mire jeni po kush jane ato goca se ju Demokratet keni fillu me i urejt femrat lal
si ju shkon Kanabisi ne Lazarat sa hektar ka mbjell Rame Berisha me kanabis
Sally
Galactic Member
Galactic Member

Post by Sally »

Tomorr wrote:
Ajo teta Vali shpeshhere me duket si xhaxhi mua -lol-

Nje pyetje: Ku e ka par Teta Vali qe bota i paska HEQUR TAKSAT E INDETITETIT?
Ka dal Teta Vali ndonjeher jasht shtetit?
Ketu ne po ta humbim karten e indetitetit na e kan bere dhe me gjobe tani, qe te marrim tjetren, plus asaj qe duhet te marrim qe kushton po duhet te pagojm gjoben po dhe denancimin qe duhet bere ne polici, se pa ber denancimin ne polici dhe te te jepet shkresa nga policia nuk mund te paraqitesh te kerkosh karte indetiteti tjeter!
Hajde propagand hajde!
(Avni Rustemi)
Sally
Galactic Member
Galactic Member

Post by Sally »

-hahaha- -hahaha- Me falni qe po qesh, po nuk me hiqet nga mendja shprehja qe thot "BOTA KA KOHE QE I KA HEQUR TAKSAT< NDERSA SHQIPERIA PO I VENDOS ME PAGESAT E KARTAVE TE INDETITETIT"
(Avni Rustemi)
Roni
Member
Member

Post by Roni »

Eshtë qesharake të shohësh dhe dëgjosh PID...si e ka pas ne fillim emrin pastaj e nderoj ne PD dhe Berishistët t’i japin opozitës dhe PS leksione demokracie. Sepse PD mbetet partia më pa demokraci në vend, partia më e nënshtruar ndaj diktatit të liderit. Kjo ka qenë dhe mbetet sëmundja e saj kronike që nga themelimi. Ky është edhe shkaku i disfatave dhe tragjedive të PD, por edhe të demokracisë e të Shqipërisë. Sikur PD të kish pasur demokraci brenda vetes, vendit do t’i ishin shmangur shumë tragjedi dhe konflikte në këto 18 vjet. Kështu, nëse në fund të vitit 1996 dhe në fillim të vitit të mbrapshtë ‘97 do të ishin dëgjuar zërat ndryshe, nëse qeveria do të kish dhënë me kohë dorëheqjen, duke u hapur rrugë me kohë zgjedhjeve të parakohshme, vendi nuk do të kish kaluar as në gjendje të jashtëzakonshme, as në shkatërrimin e ushtrisë dhe kolapsin e shtetit dhe as në vrasjen e rreth 2000 njerëzve. Berisha mbeti, sikundër është edhe sot e kësaj dite, lider i padiskutueshëm dhe simbol i mungesës së demokracisë në PD. Dhe rierdhi në pushtet, në radhë të parë jo për meritë të tij, por për shkak të “meritave” të dashures tij ILIR METES, liderit po aq historik të LIS. Meta i ka bërë kështu shërbimin më të madh Berishës. Ka bërë që të rivijë në pushtet (duke habitur jo pak botën mbarë) një lider që është fajtori kryesor për kolapsin e shtetit në vitin ’97. Prandaj Berisha nuk i përmend më skandalet dhe krimet dhe korruptimin e Metes për ndëshkimin e të cilave, betohej duke shkumëzuar deri dje nëpër mitingje. Ndërsa sot, Meta po i bën shërbime të tjera Berishës, në rolin e “Kalit të Trojës” në LSI. Natyrisht, duke shpresuar edhe ai vetë ndonjë thelë të majme pushteti.“ ose nje te vrame nga mbrapa sepse po i pelqen Berishes per ate nxoren ligjin Gey qe nje dite prej diteve te bejn kurorzimin .
Last edited by Roni on Thu Aug 13, 2009 3:15 am, edited 1 time in total.
Tomorr
Senior Member
Senior Member

Post by Tomorr »

Roni wrote:Eshtë qesharake të shohësh dhe dëgjosh PID...si e ka pas ne fillim emrin pastaj e nderoj ne PD dhe Berishistët t’i japin opozitës dhe PS leksione demokracie. .
Ke te drejte ne fakt se Ps si trashegimtare e PPSH eshte partia me demokratike qe ka pare mbare bota dhe ka ca mbeshtetes qe dhe ne forum i mbrojne idete e tyre duke bere ironi me objektet nga kane dale.
Zemrushja
Member
Member

Post by Zemrushja »

Roni wrote:

Zemrushe pershendetje njeher po me duket qe kame shkruajt shqip oj Goce apo mose jeni me origjine tjeter ju qe nuk kuptoni une Arabisht nuk dij ase Greqisht vetem Shqip SHqip nese juve ju duket ndryshe ateher ike ne banjo laje syte pak freskohu dhe pastaj i shef shkronjat me mire ok. Respekt Roni
Jo mor cun jo por mu duk sikur ngateroje gjuhet e krahinave tye te gjithe memedhembjes.
Roni
Member
Member

Post by Roni »

Tomorr wrote:
Roni wrote:Eshtë qesharake të shohësh dhe dëgjosh PID...si e ka pas ne fillim emrin pastaj e nderoj ne PD dhe Berishistët t’i japin opozitës dhe PS leksione demokracie. .
Ke te drejte ne fakt se Ps si trashegimtare e PPSH eshte partia me demokratike qe ka pare mbare bota dhe ka ca mbeshtetes qe dhe ne forum i mbrojne idete e tyre duke bere ironi me objektet nga kane dale.
mbi kete qe thua nuk kam degjuar tjeter gje pervec kesaj qe e ke perserit
po ne e dime se nga dolen te dyja keto parti
une prita dicka me shume te shofe nga ti Tomorri
Post Reply

Return to “Problematika shqiptare në media/shtyp”