Sally wrote:Roni
Ky eshte problemi Yt, qe mban anen e politikaneve dhe kur jan ne gabim, prandaj ky problem te detyron qe dhe kur ata jan ne gabim nuk mundesh te pranosh te drejten, se thon qe: E VERTETA ESHTE E HIDHUR, po ama keto deme dhe trazira qe po krijon PS ne kohet ku Shqiperia eshte ne vezhgimin e gjith Botes do te jen me te demshme per Shqiperin ( ne nje kohe qe nga ora ne ore po pritet qe shteti yne te behet anetare e BE).
Une e kam then dhe po e them qe PS kesaj radhe pati nje humbje te dyfisht jo vetem poziten po dhe emrin e saj, po sepse ky 4-vjecar eshte shume i rendesishem per shtetin tone, dhe neqoftese PD arrin te kryje veprimet e duhura atehere PS do te ket nje humbje te madhe, e kan kuptuar dhe vet politikanet e PS dhe po ngrinden me njeri tjetrin si macja me miun, keshtu qe kuptohe dhe Ti.
Nuk jam as me PD as me PS, jam me te drejtat e njeriut, po ama e kuptoj dhe problemin Tend qe nuk mund te me kuptosh se kam ven re dicka ( nga vet fakti qe nuk jam as me PS as me PD, kam pasur kundershtime nga te dyja palet) qe simpatizantet e PS kur nuk bihen dakord me nje person ( si puna ime as me te majten as me te djathten) bejn ceshte e mundur qe ti bindin, dhe kur nuk ja arrin qellimit thon si ka then dhe dhelpra per rrushin e pjekur qe nuk e arrinte ta kapte dot! ( PO E LE SE ESHTE E PAPJEKUR ) eshte nje genjeshter qe perdoret per te kenaquar vetevete!
Nuk ka asnjë njeri në botë që është marr me politikë që ka vetëm anët pozitive apo negative.
Për të vlersuar apo gjykuar punen e një politikani duhet shikuar dy anët e monedhës, dhe kohen në të cilën ai ka qenë aktiv.
Shkurt e shqip nuk ka politikan(njeri) që vepron dhe nuk gabon
Nuk ka njeri që nuk ka pasur rast që ka marr ndonjë vendim të gabuar, apo më mirë të them po të kishte mundësi ta kthente kohen mbrapa do ta bënte ndryshe.
Ka gabime që mund të përmisohen por ka gabime fatale që kurrë nuk mund të përmisohen. sice jane gabimet e Sales te nje pase njeshme Në dy raste njeriu e ka të vështir ta argumentoj të vërtetën.Si puna e jote qe pret nga goja e tjereve kjo eshte mengesija e jote e neruar Sally
- Në rast se mungojn Faktet,ose nuk jan aq bindse (të mjaftueshme dhe
- Në rast se ka fakte,prova aqë tepër,aq bindëse,aq të dukshme,... prandaj ti zgjedhësh disa është vështir ti përmbledhësh të gjitha është edhe më vështir..
ti shtijeshe ne koken tende si laker qe shkone here andej e here kendej si Dhe mu kjo ndodh tani kur është fjala për PD apo PS
Unë nuk do të thellohem shum sepse prap nuk mundem ti përshkruaj as një përqindje të torturave,Kriminale te vajzave shqiptare qe i nxori ne trotuaret e botes kjo eshte politika e Pd tende Sally,vrasjeve,..., individuale dhe aqë më keç kolektive të familjeve të tëra,por vetëm një krahasim (Argument) ta bëjmë dhe ta kuptojmë tërë PERIODËN e "famshme të 1997dhe te bindesh se ti vet ke rene ekonfuzitet Sally njeher ke mbush forumin me gazeta PD andje thua jo sjame une si ato grate e keqija gjune gurin dhe mshef doren.
Te jeshe konfuze nuk eshte gje e mire Goce kjo te duhet edhe ne jeten e perditeshme a mose ke ndermend te behesh si bemiresja nena Tereza e kallkutes te ndimoshe indijanet e femijte tani ti leni ba buke te perbuzni Shqiperine e dashur po ju bemirsat aqe koken e keni gjithe si lakra.