Me çdo gje me teper qe thua e tregon dhe me qarte antishqiptarizmin tend. Me keto qe thua perjashton me vetedije te plot nga kombi shqiptar, dy te tretat e popullsise dhe territorit te tij. Qendrim tipik komunist si i Hoxhes dhe komunisteve te tij.Stilian wrote:Ore shqiperia eshte ajo qe njihet ne arenen nderkombetare, jo ajo qe enderron ti ne koken jote!!! Shqiptare njihen ata qe kane pashaporte shipetare, keshtu eshte ligji!!!I Pakapshëm wrote:Pra Shqiperine ty ta njeh bota dhe jo realiteti faktik dhe vullneti jot. Kosova, Lugina, Ilirida, Malesia e Cameria per ty s'jane Shqiperi. Me vjen keq por ti s'je shqiptar athere por vecse shqipfoles.
"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460
FJALIMI I ENVERIT NE KONFERENCEN E PAQES
- I Pakapshëm
- Member
Re: FJALIMI I ENVERIT NE KONFERENCEN E PAQES
Last edited by I Pakapshëm on Thu Dec 08, 2011 9:59 pm, edited 1 time in total.
- Zeus10
- Grand Fighter Member
Shqiperi, i dashur Stilian, eshte ajo ku shqiptari e ndjen veten zot, eshte ajo ku ati, gjyshi, stergjyshi dhe katragjyshi i tij kane jetuar brez pas brezi qe nga kohera qe s'mbahen mend dhe kjo ne asnje menyre nuk kufizohet, vetem ne territorin e sotem te RSH. Emrat e atyre vendeve, qe ti i di mire, ti rikujtuan parashkruesit dhe ato vende jane po aq shqiptare, ne mos ca me shume, se vete territori i gjymtuar keqazi i shtetit shqiptar, i cili per ty eshte gjithe Shqiperia.Stilian wrote: shqiperia eshte ajo qe njihet nga vendet e tjera te botes, nga tropoja deri ne konispol!!!
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing
- Stilian
- Honored Member
zeus ti flet me endrra, duhet te shikoshe realitetin, shqiperi quhet nje shtete i ballkanit qe kufizone me kosoven, malin e zi, maqedonine dhe greqine, pastaj ne qofte se nuk te pelqen realiteti ike ne okb dhe kerkohu te zgjerohen kufite. Po te ishe ti politikane, me thuaj pak çfare do behje???? sepse simbas muhabeteve qe ben ti do e shkaterroje komplet edhe kete simbas meje!Zeus10 wrote:Shqiperi, i dashur Stilian, eshte ajo ku shqiptari e ndjen veten zot, eshte ajo ku ati, gjyshi, stergjyshi dhe katragjyshi i tij kane jetuar brez pas brezi qe nga kohera qe s'mbahen mend dhe kjo ne asnje menyre nuk kufizohet, vetem ne territorin e sotem te RSH. Emrat e atyre vendeve, qe ti i di mire, ti rikujtuan parashkruesit dhe ato vende jane po aq shqiptare, ne mos ca me shume, se vete territori i gjymtuar keqazi i shtetit shqiptar, i cili per ty eshte gjithe Shqiperia.Stilian wrote: shqiperia eshte ajo qe njihet nga vendet e tjera te botes, nga tropoja deri ne konispol!!!
"IN GOLD WE TRUST"
- Stilian
- Honored Member
zeus ti flet me endrra, duhet te shikoshe realitetin, shqiperi quhet nje shtete i ballkanit qe kufizone me kosoven, malin e zi, maqedonine dhe greqine, pastaj ne qofte se nuk te pelqen realiteti ike ne okb dhe kerkohu te zgjerohen kufite. Po te ishe ti politikane, me thuaj pak çfare do behje???? sepse simbas muhabeteve qe ben ti do e shkaterroje komplet edhe kete simbas meje!Zeus10 wrote:Shqiperi, i dashur Stilian, eshte ajo ku shqiptari e ndjen veten zot, eshte ajo ku ati, gjyshi, stergjyshi dhe katragjyshi i tij kane jetuar brez pas brezi qe nga kohera qe s'mbahen mend dhe kjo ne asnje menyre nuk kufizohet, vetem ne territorin e sotem te RSH. Emrat e atyre vendeve, qe ti i di mire, ti rikujtuan parashkruesit dhe ato vende jane po aq shqiptare, ne mos ca me shume, se vete territori i gjymtuar keqazi i shtetit shqiptar, i cili per ty eshte gjithe Shqiperia.Stilian wrote: shqiperia eshte ajo qe njihet nga vendet e tjera te botes, nga tropoja deri ne konispol!!!
"IN GOLD WE TRUST"
- Zeus10
- Grand Fighter Member
Po te isha une politikan(gjinia mashkullore), Shqiperia do te ishte nje vend shume me i mire. Problemi i vetem, eshte a do te me lejonin filosllavet, filogreket dhe injorantet qe gelojne me shumice ne ate vend, per te drejtuar.Stilian wrote:Po te ishe ti politikane, me thuaj pak çfare do behje???? sepse simbas muhabeteve qe ben ti do e shkaterroje komplet edhe kete simbas meje!
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing
- CERMENIKASI
- Star Member
Këtu zotni e përzien nënshtetësinë me kombësinë.Shqiptare njihen ata qe kane pashaporte shipetare, keshtu eshte ligji!!!
Mundet nji i huej me marrë nënshtetësinë e Shqipnisë dhe quhet Shqiptar nga nënshtetësia ndërsa unë që kam lindun këtu në dhe të huej kam nënshtetësi joshqiptare por nga kombësia jam SHQIPTAR
Jam Gegë por mos ma shajë kush Toskërinë!
- Stilian
- Honored Member
o shoku, ne boten e sotme eshte keshtu eshte, do i zhdukin kombet per si i njohim ne, te gjithe vendet do jeni multietnik. Ike ne france, dhe to shikoshe me shume arabe sesa francez "puro", vete Sarkozija eshte nje çifute hungarez a polak se se mbaj mire mend!!! Ata qe jane te fuqishem sot ne bote, ata qe vendosen globalizmin, duhan te zhdukin edhe kombet e vjetra per te formuar pak kombe te medhaja.CERMENIKASI wrote:Këtu zotni e përzien nënshtetësinë me kombësinë.Shqiptare njihen ata qe kane pashaporte shipetare, keshtu eshte ligji!!!
Mundet nji i huej me marrë nënshtetësinë e Shqipnisë dhe quhet Shqiptar nga nënshtetësia ndërsa unë që kam lindun këtu në dhe të huej kam nënshtetësi joshqiptare por nga kombësia jam SHQIPTAR
"IN GOLD WE TRUST"
- Stilian
- Honored Member
zeus, ekzistone nje ligj ne politike: ne qofte se je njeriu i mire, nuk te qashe njeri atije!! atije duhet te jeshe sa me i piste dhe te mendoshe per interesat e tua, vetem keshtu te lene te futesh!! duhet te jeshe pa moral, pa dinjitet, pa dashuri per atdheun qe te behesh politikane.Zeus10 wrote:Po te isha une politikan(gjinia mashkullore), Shqiperia do te ishte nje vend shume me i mire. Problemi i vetem, eshte a do te me lejonin filosllavet, filogreket dhe injorantet qe gelojne me shumice ne ate vend, per te drejtuar.Stilian wrote:Po te ishe ti politikane, me thuaj pak çfare do behje???? sepse simbas muhabeteve qe ben ti do e shkaterroje komplet edhe kete simbas meje!
AH, ja fjalimi i atij qe ti quhan progrek:
"do ju kthehim ne kerma" ahahaha!!
Kurse kjo eshte ushtria, qe sipas ju enveri e shkaterroje:
Last edited by Stilian on Fri Dec 09, 2011 9:51 am, edited 2 times in total.
"IN GOLD WE TRUST"
- Stilian
- Honored Member