I kapet qesja në dorën e një huligani serbë, kërkon falje dhe lutet ta fal, por atij i pengon theksi i tij. “E shoh që je shqiptar”, i thotë serbi Xhelim Limanit.
Ai arsyetohet duke thënë se është goran, por kjo nuk e shpëton. Rrihet e në fund theret me thikë në qafë, në një autobus në Kotezh të Beogradit.
Mjeku në kujdesin intensiv thotë për “Blic” se ai tash ka vetëdije, dhe se kanë “munguar” disa milimetra që ai të vdes.
“Është djalë i ndershëm dhe i zellshëm. Ai kurrë nuk e ka lënduar askënd dhe ne fqinjët vërtetë e duam. Gjithmonë ka qenë në gjendje të ndihmoj nevojtarët. Babai i tij vdiq kohë më parë, e nëna para një jave. Është fëmija i vetëm, ndërsa jeton si qiramarrës, herë pas here duke punuar në ndërtimtari. Kur nëna e vdiq ia dhashë paratë për varrim, sepse nuk i kishte. Mjeku thotë se më nuk mund të punoj në ndërtimtar. Se çka do të ndodhë me të nuk e di”, thotë fqinji i tij, i cili identifikohet me inicialet M.J. /telegrafi/
"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460
Theret në Serbi vetëm pse “theksin” e kishte si shqiptar
- Adriana
- Universe Member
Theret në Serbi vetëm pse “theksin” e kishte si shqiptar
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!

si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.

- Patush
- Grand Star Member
Re: Theret në Serbi vetëm pse “theksin” e kishte si shqiptar
Shume bukur, ne fakt sa me shume nqarje te tilla aq me mire!
Liri-A-Vdekje
Qui tacet consentit
Heshtja eshte Hjeksi!
Qui tacet consentit
Heshtja eshte Hjeksi!
- Adriana
- Universe Member
Jam dakort me Ty Patush, vetem se ne duhet te na preki fakti qe: ''theret në Serbi vetëm pse “theksin” e kishte si shqiptar''
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.

si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.

- Patush
- Grand Star Member
Adriana wrote:Jam dakort me Ty Patush, vetem se ne duhet te na preki fakti qe: ''theret në Serbi vetëm pse “theksin” e kishte si shqiptar''
Prandaj duhen te shtohen akte te tilla qe ato t''cilt i kan veshet t'mushun me pambuk te fillojne dhe te ndigjojne! Kto kurva kan frige me tregu se jane serbe ktu ne USA apo ne Kanada kurse ne shpi te vet vrasin kalimtare Shqiptare!
Ku jane trimat e Arid Ukes t''cilet nuk qesin pushke ne shki por vrasin ushtare Amerikane?!
Ehh pytje retorike kto!
Liri-A-Vdekje
Qui tacet consentit
Heshtja eshte Hjeksi!
Qui tacet consentit
Heshtja eshte Hjeksi!