"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeputetët

Këtu mund të diskutoni për të gjithë fenomenet që shqetësojnë mbarë botën dhe që janë bërë objekt i shtypit dhe medias ndërkombëtare.

Moderator: ALBPelasgian

Post Reply
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member

Re: BEja:Marrëzia më e madhe e kohës sonë. E thonë eurodeput

Post by rrëqebull »

BE-ja NXIT SHITJEN E TOKAVE KOMBËTARE TË HUAJVE

BE-ja do që ta detyrojë Lituaninë që të shfuqizojë ligjin me të cilin ajo ua ndalon të huajve blerjen e tokave lituane, aq të çmuara për banorët vendas.

Prona e tokës është një çështje që i prekë thellë ndjenjat në një vend që ka vuajtur nga një sërë pushtimesh të njëpasnjëshme përgjatë historisë së vet.

"Lituanët janë emocionalisht të lidhur me tokën e tyre.
Aq shumë sa që ne kemi një shprehje kur shohim dikë të mërzitur, themi se ngjan sikur sapo ka shitur tokën e tij." - thotë Valdas Gaidys, kryetari i shtëpisë anketuese Vilmorus

Në Lituani janë mbledhur më shumë se 300 mijë firma, aq sa duhen për të thirrur mbajtjen e një përvendimi ("referendumi") me anë të së cilit lituanët do të mund të parandalojnë që atdheu i tyre të vihet në shitje nga BE-ja!

Mbledhja e kaq shumë firmave, tregon se ❝kjo nismë shënon një nga arritjet më të mëdha kombëtare lituane që nga koha kur vendi u çlirua nga Bashkimi Sovjetik në fillim të viteve '90-a.

Kuvendi do ta caktojë datën e mbajtjes së përvendimit diku midis majit dhe korrikut❞

http://www.euractiv.com/elections/lithu ... ews-533576

rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member

Post by rrëqebull »

.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member

Post by rrëqebull »

Progres-raporti i publikuar nga Komisioni Evropian, vazhdon të bëjë jehonë në Tiranën zyrtare. E si të gjitha herët e tjera, pozita dhe opozita u gëzuan nga ky raport. E para u gëzua sepse janë realizuar disa standarde; ndërsa opozita u gëzua sepse nuk janë realizuar disa të tjera. E njëjta histori u përsërit edhe këtë vit.

Po a janë standardet ato që e pengojnë Shqipërinë në rrugëtimin e saj drejt “demokracisë”? Unë them që deri diku, sepse BE-ja është mësuar edhe me shkeljen e kritereve të firmosura nga vetë ajo. Rastet janë të shumta. Politika herë pas here shkel të shkuarën e saj, për të bërë atë që i intereson për momentin. E kjo nuk ndodh vetëm në Tiranë, por edhe në Bruksel, atje ku trumbetohen më së shumti standardet dhe demokracia.

Kur ia dëshiron puna, Brukseli i kapërcen të gjitha kriteret e saj, e ia arrin qëllimit politik dhe gjeostrategjik. Rasti i Bullgarisë është më i përhapuri dhe më i njohuri, por janë të shumta edhe rastet e tjera. E së fundi, BE-ja luajti marshin tjetër, po në Gadishullin Ilirik kur i çeli dyert Serbisë, për të udhëtuar pa viza kriminelët e djeshëm të luftës, të cilët do të jenë qytetarët e “mirë” të nesërm të këtij unioni.

Krimet në Bullgari dhe varfëria gjithashtu, janë ekstreme. Por kjo, nuk e shqetëson BE-në.
BE-në e shqetëson korrupsioni në Shqipëri. Vetë BE-ja do ta ketë harruar se sistemi i krijuar prej saj prodhon vetë korrupsion. Qëllimet dhe mjetet e përdorura nga diplomatët, ata që bëjnë politikën në Tiranë dhe gjetkë, nuk të lënë tjetër veçse të jesh pjesë e korrupsionit dhe mashtrimeve.

E pra, vetë BE-ja është ngritur mbi korrupsionin dhe mashtrimin, duke filluar që nga grabitjet e pushtimeve kolonialiste e më tej, deri në ditët e sotme.

Por, a duhet që [progres-]raportet të jenë shtylla kryesore dhe orientimi i Shqipërisë? Unë them që jo, sepse të punosh për vendin tënd, nuk duhen fare standarde dhe as kritere të vendosura nga dikush tjetër. Të punosh për vendin tënd, do të thotë të planifikosh dhe të mendosh për vendin.

Çdo lëvdatë nga një njeri perëndimor, në Tiranë përbën lajm, ashtu sikurse çdo kritikë. Edhe plotësimi i disa standardeve është sukses i madh për këta njerëz. Do të pyesja: Po për arabët në Dubai që ndërtojnë mrekulli, për standardet e BE-së punojnë? Po japónët? Ata nuk i detyrojnë evropianët për të punuar, ashtu sikurse ndodh në Tiranë. Ata punojnë për vendin e tyre, ndërsa ne punojmë për standarde të imponuara. Jam kundra idesë, që gjithçka në këtë vend të shërbej si marketing politik dhe diplomatik. E përtej kësaj, ndodhet dëshira për të punuar vërtetë për Shqipërinë dhe jo për tekat e zonjave dhe zotërinjve perëndimor.

Sajmir Lleshi, Telegrafi, 17/10/09

Image
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member

Post by rrëqebull »

Vetëm syleshët mund të tallen me veten e tyre deri në atë pikë sa që të vetë-mashtrohen me shkërpicën se gjasme sot "Perëndimi" përbëka një model virtytshmërie që u dashka ndjekur me-se-s'bën apo edhe thjesht marrë si frymëzim, për "ta larguar vendin tonë nga hija e zymtë e të kaluarës orientale".

Pamja e mëposhtme e tregon fare qartazi: sëmundja kulturore që ka kapluar perëndimin, e bënë atë, sot, të padallueshëm edhe nga më i urryeshmi i modeleve shoqërore orientale!

Dikush mund të thotë se "Holanda nuk mund të merret si shembull përgjithësues sepse shtetet perëndimore nuk janë të gjitha njëlloj", por të shprehesh kështu domethënë se atëherë e pranon që "Perëndimi", pra më në hollësi: BE-ja, nuk përbën aspak një model të përbashkuar dhe të qartë, aq më pak një "familje", siç rreken të vetë-mashtrohen disa prej atyre nga të cilët pritet madje që t'u japin mend edhe të tjerëve ("analistët").

Por le të jemi edhe më të saktë: shqyerja ("hapja") e shoqërisë holàndase mbase s'është shembulli i "zhvillimit" mesatar të deritanishëm perëndimor, mirëpo është modeli drejt të cilit burokratët neokomunist që sundojnë sot BE-në po shtyjnë me pahir të gjitha shtetet e tjera, duke nxitur ndryshime në kushtetutë që i bëjnë vend shkatërrimit etnokulturor, zhdukjes demografike, dështimit shtetëror, çoroditjes arsimore, rrënimit ekonomik, rrëmujës financiare, e çdo zvetënimi tjetër që mendja e sëmurë komuniste është në gjendje të prodhojë për ta bërë botën aq të sëmurë sa vetja.

Në një gjendje të tillë, ku SECILI KOMB EVROPIAN po fillon të zhvillojë kundërtrupat e vetë në rrugën drejt Natyrshmërisë dhe Shëndetit Kombëtar,
modeli autentikisht evropian është SHQIPTARËSÍA!
Me Kulturën e kulluar që kemi ruajtur nëpër mijëravjeçare, dhe me Pastërtinë Etnike që na dallon nga çdo popull tjetër në botë, janë të tjerët ata të cilëve u duhet që të ndjekin shembullin tonë për të shpëtuar nga zhdukja; neve na mjafton TË DUAM TË JEMI VETVETJA! As "orient" as "oksident", VETËM SHQIPTARË!

Image
"Vereniging Martijn" është një shoqatë që synon pranimin e pedofilisë dhe legalizimin e marrëdhënieve midis të rriturve dhe të miturve.

GJYKATA MË E LARTË holàndase, pra e NJË VENDI PERËNDIMOR ANËTAR TË BE-së,
e ka cilësuar këtë shoqatë si të ligjshme!
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member

Post by rrëqebull »

SHKATËRRIMI I DETYRUAR ME FORCË I KOMBIT IRLÁNDAS KA FILLUAR

Me urdhëresën e Bashkimit evropian Irlanda
po detyrohet që të shndërrohet në një shoqëri multi-kulturore
që po çon drejt zhdukjes kulturën dhe kombin vendas.

pa titra për ata që dinë anglisht:
http://www.youtube.com/watch?v=X0vIagVJfng
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member

Post by rrëqebull »

◀SHQIPËRI PERËNDIMORE: 1.2 MILIARD LEKË PËR NDËRTIMIN E SELISË SË NATOS

Tek tabela në fillim të artikullit jepen përqindjet që secili shtet anëtar i detyrohet NATO-s për cilëndo prej shpenzimeve të saj.
Shqipërsë Perëndimore i duhet të hedhë në xhepat e NATO-s 0,0843% të çdo shpenzimi.
Selia e re e NATO-s kushton 1400 miliard lekë (1 miliard €) pra në këtë rast shqiptaroperëndimorët do duhet t'i japin NATO-s
1.2 miliard lekë (843 mijë €).

Ç'na duhet ne kjo ndërtesë faraonike (siç e quan artikullshkruesi)
e larë në lluks, që burokratët e pazgjedhur të këtyre organizatave mbi- dhe kundra-shtetrore kanë porositur për veten e tyre?
A nuk do ishte më mirë që 1.2 miliard lekë të shpenzoheshin për Çështjen Kombëtare, për Arsimin, Kulturën dhe Mirëqenien e shqiptarëve (apo dhe për Ushtrinë Shqiptare!), dhe jo për parkun e lojnave të burokratëve të pangopur të BE-së?

Si mos t'i japim të drejtë gazetarit kur thotë se:
❝Problemi i çdo organizate ndërshtetërore – siç janë OKB-ja, BE-ja dhe NATO-ja – është që sa më shumë rriten, aq më shumë ato përpihen nga burokracia e vetë. Mund të dallohet një proces kalbëzimi që bashkëshfaqet pashmangërisht me vënien në jetë të organizmave të tilla [frankenshtajnike!]. Ato lindin për tu marrë me diçka, por përfundojnë në shërbim të burokratëve që emërohen për t'i drejtuar.
Dhe as NATO-ja nuk i shpëton këtij fati.❞

http://voxnews.info/2014/02/23/nato-1-m ... allitalia/
Image
Image
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member

Post by rrëqebull »

Evrodeputeti britanik Nigel Farazh (25/02/2014):

BE-ja PO E ZHVLEFTËSON MESDHEUN DUKE E SHPËNË NË GJENDJEN E BOTËS SË TRETË.

NËSE PËRKUJDESEMI NDAJ QYTETARËVE TË EVROPËS, SIDOMOS NË JUG, DUHET TA PRANOJMË QË EURO-ja NUK BËN PËR EVROPËN E JUGUT, PRANDAJ ËSHTË KOHA T'I JAPIM FUND DHE SHTETET TË PËRDORIN MONEDHA NË HARMONI ME GJENDJEN E TYRE EKONOMIKE

♦TAKSAPAGUESIT E VERIUT TË EVROPËS GJITHMONË E MË SHUMË PO KËRKOJNË QË TË NDALEN SË MBAJTURI MBI SHPINË EKONOMIKISHT JUGUN E EVROPËS
SEPSE NUK EKZISTON ASNJË "IDENTITET EVROPIAN": NE JEMI VENDE SHUMË TË NDRYSHME.

http://www.youtube.com/watch?v=gxaFzFTV3Lo
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member

Post by rrëqebull »

rrëqebull wrote:
Vetëm syleshët mund të tallen me veten e tyre deri në atë pikë sa që të vetë-mashtrohen me shkërpicën se gjasme sot "Perëndimi" përbëka një model virtytshmërie që u dashka ndjekur me-se-s'bën apo edhe thjesht marrë si frymëzim, për "ta larguar vendin tonë nga hija e zymtë e të kaluarës orientale".

Pamja e mëposhtme e tregon fare qartazi: sëmundja kulturore që ka kapluar perëndimin, e bënë atë, sot, të padallueshëm edhe nga më i urryeshmi i modeleve shoqërore orientale!

Dikush mund të thotë se "Holanda nuk mund të merret si shembull përgjithësues sepse shtetet perëndimore nuk janë të gjitha njëlloj", por të shprehesh kështu domethënë se atëherë e pranon që "Perëndimi", pra më në hollësi: BE-ja, nuk përbën aspak një model të përbashkuar dhe të qartë, aq më pak një "familje", siç rreken të vetë-mashtrohen disa prej atyre nga të cilët pritet madje që t'u japin mend edhe të tjerëve ("analistët").

Por le të jemi edhe më të saktë: shqyerja ("hapja") e shoqërisë holàndase mbase s'është shembulli i "zhvillimit" mesatar të deritanishëm perëndimor, mirëpo është modeli drejt të cilit burokratët neokomunist që sundojnë sot BE-në po shtyjnë me pahir të gjitha shtetet e tjera, duke nxitur ndryshime në kushtetutë që i bëjnë vend shkatërrimit etnokulturor, zhdukjes demografike, dështimit shtetëror, çoroditjes arsimore, rrënimit ekonomik, rrëmujës financiare, e çdo zvetënimi tjetër që mendja e sëmurë komuniste është në gjendje të prodhojë për ta bërë botën aq të sëmurë sa vetja.

Në një gjendje të tillë, ku SECILI KOMB EVROPIAN po fillon të zhvillojë kundërtrupat e vetë në rrugën drejt Natyrshmërisë dhe Shëndetit Kombëtar,
modeli autentikisht evropian është SHQIPTARËSÍA!
Me Kulturën e kulluar që kemi ruajtur nëpër mijëravjeçare, dhe me Pastërtinë Etnike që na dallon nga çdo popull tjetër në botë, janë të tjerët ata të cilëve u duhet që të ndjekin shembullin tonë për të shpëtuar nga zhdukja; neve na mjafton TË DUAM TË JEMI VETVETJA! As "orient" as "oksident", VETËM SHQIPTARË!

Image
"Vereniging Martijn" është një shoqatë që synon pranimin e pedofilisë dhe legalizimin e marrëdhënieve midis të rriturve dhe të miturve.

GJYKATA MË E LARTË holàndase, pra e NJË VENDI PERËNDIMOR ANËTAR TË BE-së,
e ka cilësuar këtë shoqatë si të ligjshme!
[/size]

Dikush mund ta ketë cilësuar si gënjeshtër këtë që kemi shkruar para disa ditësh.

Disa të tjerë, më afër ndërgjegjësimit, mund të kenë menduar se vlerësimi jonë i ashpër është thjeshtë një mënyrë për t'i nxitur shqiptarët që të jemi krenarë për kulturën tonë dhe mos t'i mbajmë shpresat dhe duart për lëmoshë nga bota, se çdo e mirë e mundshme është dhe mund të na vijë vetëm nga vetja jonë, nga bashkimi, bashkërendimi dhe bashkëpunimi vëllazëror midis shqiptarësh.

Kjo e dyta është padyshim një arsye e gjetur, por nuk do të thotë aspak se krahasimi jonë midis sëmundjeve kulturore "orientale" dhe "perëndimore" është i pavlefshëm, apo thjesht stilistik.

Ja pse:

Kush nga ju e njeh Kohn Benditin (Daniel Cohn-Bendit)?
Ai është një anarkist komunist i vetëshpallur pedofil.

Ku gjendet ai? Mos në ndonjë burg a ndonjë psikiatri?
Jo. Ai është evrodeputet, president i të "Gjelbërve Evropian" mu në mes të Parlamentit Evropian.
[- http://voxnews.info/2014/02/27/leurofan ... -pedofili/
- http://en.metapedia.org/wiki/Daniel_Cohn-Bendit
- http://www.mattinonline.ch/il-verde-eur ... pedofilia/]

Në qarqet mendimtare të shëndosha atdhetare të perëndimit flitet prej kohësh për faktin se të ashtuquajturat lëvizje për "të drejtat e homoseksualëve" janë veçse një shtyllë e pestë që bolshevikët përdorin si mjet për të arritur deri tek legalizimi i pedofilisë.

Ju duket e pabesueshme?

Ja se ç'ka ndodhur në Spanjë, më 14 shkurt të këtij viti:
Në ndalesat e autobusëve ishin vendosur afishe pro pedofilisë.
Siç vëren me të drejtë artikullshkruesi:
Fakti që ❝propaganda të tilla po fillojnë të dalin nga kanalet e ujërave të pista, tregon se atyre që i përgatisin, u duket se mund të gjejnë ‘shesh për të bërë përshesh’ dhe mjedise intelektuale ‘jo armiqësore’.
E gjitha kjo i përngjan fillimit të daljes hapur të homoseksualizmit.❞

[- http://voxnews.info/2014/02/14/spagna-m ... e-dei-bus/]

Last edited by rrëqebull on Fri Feb 28, 2014 10:00 pm, edited 1 time in total.
Zeus10
Grand Fighter Member
Grand Fighter Member

Post by Zeus10 »

rrëqebull wrote:Evrodeputeti britanik Nigel Farazh (25/02/2014):

NËSE PËRKUJDESEMI NDAJ QYTETARËVE TË EVROPËS, SIDOMOS NË JUG, DUHET TA PRANOJMË QË EURO-ja NUK BËN PËR EVROPËN E JUGUT, PRANDAJ ËSHTË KOHA T'I JAPIM FUND DHE SHTETET TË PËRDORIN MONEDHA NË HARMONI ME GJENDJEN E TYRE EKONOMIKE

♦TAKSAPAGUESIT E VERIUT TË EVROPËS GJITHMONË E MË SHUMË PO KËRKOJNË QË TË NDALEN SË MBAJTURI MBI SHPINË EKONOMIKISHT JUGUN E EVROPËS
Nese eshte keshtu, atehere le ti heqin fabrikat e tyre nga "te ndryshmit", le te largojne firmat qe shfrytezojne nentoken dhe pasurite e mbitokes, ujrat dhe gjithshka. Le te pushojne eksportet dhe te mbyllin organizmat burokratike qe kane instaluar kudo dhe do shohim kush do dale i fituar. Vendet e zhvilluara jane bere te pasura vetem nga kolonializmi dhe neokolonializmi.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member

Post by rrëqebull »

Zeus10 wrote:
rrëqebull wrote:Evrodeputeti britanik Nigel Farazh (25/02/2014):

Nese eshte keshtu, atehere le ti heqin fabrikat e tyre nga "te ndryshmit", le te largojne firmat qe shfrytezojne nentoken dhe pasurite e mbitokes, ujrat dhe gjithshka. Le te pushojne eksportet dhe te mbyllin organizmat burokratike qe kane instaluar kudo dhe do shohim kush do dale i fituar. Vendet e zhvilluara jane bere te pasura vetem nga kolonializmi dhe neokolonializmi.

Nuk është ligj natyror ai i heqjes dorë nga shfrytëzimi i të dobëtit. Të paktën, deri më tani, nuk besoj të ketë qënie mbi tokë që të ketë trashëguar në genet e veta një prirje të kundërt nga kjo.
Kolonizimi, qoftë perandorak, bolshevik, neo-liberal, hiper-nacionalist, a ku di unë, është prirje e çdo qënieje politiko-shoqërore në kërkim të ushqimit, strehës...

Por njëkohësisht është ligj natyror që "të ndryshmit" e kolonizuar a të pushtuar ekonomikisht a politikisht,
janë ata që duhet të organizohen dhe të shtinë në dorë kontrollin e gjithçkaje që u përket dhe që është e tyre prej mijëra vjetësh. Nëse duan të mbijetojnë.

Nëse duam të vazhdojmë të jemi pre, pretarë, apo edhe jasht çdo qerthulli vescak, e gjitha varet nga organizimi.
Një Komb, si yni, me institucione gati matanë-hyjnore si BESA, organizimin brënda llojit e ka instikt.
E gjitha qëndron tek këputja njëherëemirë e zinxhirave që e ndrydhin këtë instinkt.
Dhe zinxhira të tillë s'do-mend që janë prodhim i huaj. Por atëherë, është e pakuptimtë të presësh që t'i zgjidhë a këpus i huaji (sado e kuptofsha tonin ironiko-polemik, dhe jo domosdoshmërisht këmbakëmbësisht politiko-teoretik të asaj që ke shkruar).
Zeus10
Grand Fighter Member
Grand Fighter Member

Post by Zeus10 »

rrëqebull wrote:
Nëse duam të vazhdojmë të jemi pre, pretarë, apo edhe jasht çdo qerthulli vescak, e gjitha varet nga organizimi.
Një Komb, si yni, me institucione gati matanë-hyjnore si BESA, organizimin brënda llojit e ka instikt.
E gjitha qëndron tek këputja njëherëemirë e zinxhirave që e ndrydhin këtë instinkt.
Une jam shume pesimist, per gjendjen e institucioneve shpirterore te shqiptareve sot. Ka nje degradim te jashtezakonshem, qe ka ardhur kryesisht prej varferise dhe perçarjes, qe natyrisht "te fortet", jane kujdesur "ta mbjellin" me kujdes, qe te shkaterrojne lidhjet e shkelqyera etnike te te shkuares, si klani e familja apo ngrehina shpirterore si morali e besa.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member

Post by rrëqebull »

Zeus10 wrote:
rrëqebull wrote:
Une jam shume pesimist, per gjendjen e institucioneve shpirterore te shqiptareve sot. Ka nje degradim te jashtezakonshem, qe ka ardhur kryesisht prej varferise dhe perçarjes, qe natyrisht "te fortet", jane kujdesur "ta mbjellin" me kujdes, qe te shkaterrojne lidhjet e shkelqyera etnike te te shkuares, si klani e familja apo ngrehina shpirterore si morali e besa.

Pesimizmi, nëse është veçse një vegël mjegull-çarëse për të qëruar shikimin dhe mundësuar ushtrimin e vullnetit në mënyrë sa më të kthjellët, nuk është aspak pengesë, përkundrazi.
Ai që duhet shmangur është pesimizmi që zëvendëson vullnetin me "këmbalet e plumbta" të fatalizmit.

Gjithsesi, sado shqetësuese qoftë gjendja jonë kombëtare, me grackat e flliqta shkombëtarizuese që të huajt nuk reshtin së thururi (boshnjakizimi i Shqipërisë Veriore, financimi i abrahamizimit, "çmitizimi" i Kastriotit, etj. etj. etj..)
nga shumë pikëpamje ne nuk kemi më shumë arsye për të qenë pesimist se sa kombet e tjera, të cilat nuk kanë ruajtur as 5% të autenticitetit kombëtar që kemi ruajtur ne.
Zgjidhjen e të gjitha mundimeve që e rëndojnë Kombin e kemi gati, prej mijëra vjetësh madje. Quhet SHQIPTARËSÍ.
E vetmja gjë që duhet të bëjmë është të jemi shqiptarë. Që nga gjërat më të thjeshta (të flasim Shqip me njëri tjetrin, tu mësojmë Shqipen fëmijëve tanë edhe nëse jemi largë Atdheut, të kemi Veshje Kombëtare në teshatoret tona, të mos blejmë muzikë që e tjetërson folkun tonë me tallava e turbo-folk, të dallojmë dhe mos të përkrahim asnjë prej tjetërsimeve kulturore që na importohen nga jashtë, etj.) e deri tek ato më... të thjeshta se këto.
Në fakt s'ka gjë më të natyrshme se sa të jesh shqiptar. Kjo është e vetmja gjë që duhet t'i rikujtojmë vetes.
Gjithçka që shqiptari bën për shqiptarin dhe për Shqipnin, është vetë natyra që hyjnëzon vetveten.
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member

Post by rrëqebull »

■ISLANDA TËRHEQ KANDIDATURËN PËR ANËTARËSIM NË BE
22 shkurt 2014

Dy partitë evroskeptike që fituan zgjedhjet e kaluara kanë arritur një marrëveshje për një ligj që kërkon «tërheqjen e kandidaturës për anëtarësim në BE» ashtu siç kërkon më shumë se gjysma e islandasve.
Gjithsesi ishulli është (dhe ngelet) pjesëtar i Marrëveshjes Shengen dhe i Hapësirës ekonomike evropiane.

- mattinonline.ch/islanda-i-due-partiti-al-governo-ritirano-la-candidatura-alladesione-allue/

- voxnews.info/2014/02/22/islanda-ritira-candidatura-adesione-allue/
Image
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member

Post by rrëqebull »

rrëqebull wrote:Eurodeputeti austriak Melcer: "KOSOVA, PROTEKTORAT I PËRHERSHËM EVROPIAN"

koha.net/?page=1%2C15%2C172087

Ja se çfarë ka sjellë prania e BE-së në Shqipëri Veriore, ja se ç'farë urrejtjeje po mbjellë ndër shqiptarët,
ja se cili është "fryti" i multietnizmit dhe i multikulturalizmit: ETNOMAZOKIZËM! Sherr, përçarje, urrejtje për vetveten..
Image
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member

Post by rrëqebull »

rrëqebull wrote:
rrëqebull wrote:Eurodeputeti austriak Melcer: "KOSOVA, PROTEKTORAT I PËRHERSHËM EVROPIAN"

koha.net/?page=1%2C15%2C172087

Ja se çfarë ka sjellë prania e BE-së në Shqipëri Veriore, ja se ç'farë urrejtjeje po mbjellë ndër shqiptarët,
ja se cili është "fryti" i multietnizmit dhe i multikulturalizmit: ETNOMAZOKIZËM! Sherr, përçarje, urrejtje për vetveten..
Image
Dhe duhet theksuar: emërimi i atij sllavit si "qytetar nderi" në Shqipëri Perëndimore është po ashtu etnomazokizëm dhe ndikim zvetënues i multikulturalizmit shkombëtarizues!

E gjithë Shqipnia është nën sulm kulturor nga qarqet e huaja kundra-komb, kundra-shtet dhe kundra-familje.

http://en.metapedia.org/wiki/Subversion

Ja se cilat janë teknikat që përdoren për të shkatërruar, demoralizuar dhe pushtuar shtetet dhe kombet (në anglisht)

http://www.youtube.com/watch?v=n4ZxO5I-s4E
Post Reply

Return to “Problematika nderkombëtare”