"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

Këtu mund të diskutoni për të gjithë fenomenet që shqetësojnë mbarë botën dhe që janë bërë objekt i shtypit dhe medias ndërkombëtare.

Moderator: ALBPelasgian

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#46

Post by rrëqebull » Tue Jan 12, 2016 9:18 pm

Hidhini një sy këtyre pamjeve dhe shihni se çdo të thotë "integrim në BE".

Pavarësisht vendit se ku janë marrë këto filmime, ato tregojnë se çka do të thotë "shoqëri e hapur" multiracore, multietnike e multikulti; ajo tregon se në çfarë mënyre po shqepen dhe shkatërrohen shoqëritë perëndimore nga globalistët dhe dordolecikanët e tyre që janë në pushtet prej 70 vjetësh dhe të cilët ua kanë hapur dyert e shteteve evropiane hordhive meslindoro-afrikane të cilat po i pushtojnë dhe çevropianizojnë ato me shpejtësi dhe egërsi.

Ndaj sëmundjeve globaliste ultraliberale e neobolshevike kundrashtetkombëtare (që zakonisht maskohen me fjalën "integrim") ka vetëm një shërim dhe një mbrojtje të mundshme: Nacionalizmi!


#psuedoshtetmultietnik #psuedoshtetmultiracor #multikulti #globalizëm #liberalizëm #neobolshevizëm #globalistokraci #kundrakombëtarokraci #integrimBE


User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#47

Post by Adriana » Wed Jan 13, 2016 8:53 am

:? Ja dhe një rast tjetër, lajmi vjen vetëm pak ditë pas skandalit që shpërtheu në Këln të Gjermanisë gjatë mbrëmjes së ndërrimit të viteve. Edhe këtu, vajzat u sulmuan seksualisht nga të rinj që ishin kryesisht azil-kërkues:

Policia suedeze akuzohet, fshehu sulme seksuale të kryera nga emigrantët

Policia suedeze po hetohet për fshehje të disa sulmeve seksuale të bëra gjatë një koncerti, i cili u mbajt në Stokolm gjatë gushtit të vitit 2015. Në këtë event, i cili është një prej më të mëdhenjve të llojit të tij në Europë, marrin pjesë adoleshentë të moshave nga 12 deri në 17 vjeç.
Sipas asaj që kanë raportuar mediat vendase, më shumë se 50 persona, kryesisht të rinj emigrantë, kanë sulmuar seksualisht vajzat që ndodheshin në koncert.
Megjithatë, për arsye që ende nuk dihen, kjo ngjarje është mbajtur e fshehtë nga Policia.

Lajmi i përcjellë së fundmi në Suedi e ka rritur së tepërmi pakënaqësinë e qytetarëve. Shumë prej tyre e kundërshtojnë ashpërsisht strehimin e emigrantëve.
Vetëm gjatë vitit të shkuar në Suedi kanë mbërritur më shumë se 160.000 azil-kërkues./ON/

Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#48

Post by rrëqebull » Sat Jan 23, 2016 7:50 pm

MASKA "DEMOKRATIKE" E REGJIMIT KUNDRAKOMBËTAROKRATIK

Zgjedhjet e vitit të shkuar në Francë dhe Mbretëri të Bashkuar na faktojnë se llomotitjet e dordolecikanëve për "demokraci" e "demokratizim" janë veçse një «rërë-në-sy» retorike që ata përdorin për të mashtruar popullin dhe për t'i mbajtur të fshehtë se kush janë zgjedhësit e tyre të vërtetë (globalistët) dhe se interesat e kujt ata mbrojnë.

Për të kuptuar se sa e zbrazët është fjala "demokraci" në këtë regjim kundrakombëtarokraitk që e mban peng Evropën prej 70 vjetësh dhe që po shndërrohet gjithnjë e më shumë në një sistem totalitar-(neo)bolshevik neosovjetik, le t'u hedhim një sy "zgjedhjeve demokratike" të zhvilluara në dy prej vendeve themeluese të kuçedrës globaliste BE dhe le të shohim se si sistemet zgjedhore dhe klima politike e atjeshme janë të sajuara enkas dhe në funksion të parandalimit të ardhjes në pushtet të çdo lloj partie të virtytshme nacionaliste që mund të rrezikojë ta zbusë apo t'i japë fund regjimit kundrakombëtarokratik në shtetin përkatës. Ky shqyrtim i shkurtër na duhet edhe për të pasur parasysh dhe parashikuar se çfarë do të synojnë që të arrijnë dordolecikanët "tanë" me "reformën elektorale" ("reformën" e sistemit zgjedhor) që ata [ose më saktë: që fijetërheqësit e tyre] kanë në plan.

NË FRANCË

Lufta dhe fitorja e dordolecikanëve globalistë kundra nacionalistëve në zgjedhjet krahinore të dhjetorit u zhvillua dhe u arrit në Francë në dy mënyra:

me anë të vet strukturimit të sistemit zgjedhor (në dy garime) dhe me anë të bashkimit të gjithë dordolecikanëve kundra Ballit Kombëtar frëng i cili garoi i vetëm.

Zhvillimi i zgjedhjeve në dy garime u lejon dordolecikanëve/globalistëve kryesisht dy gjëra:

1. që, nëpërmjet garimit të parë, të kenë një matje të saktë të rrezikimit që u vjen nga partitë nacionaliste

dhe

2. që, në garimin e dytë, të ndërmarrin të gjitha masat e duhura në rast se në garimin e parë kanë dalë të humbura si dhe të përjashtojnë çdo lloj partie që mund të përfaqësojë një zë autentik opozitar ndaj globalizmit. {Kur themi 'masat e duhura' aty përfshihet gjithçka, çdo lojë e fëlliqtë e mundshme që dordolecikanët/globalistët janë të gatshëm që të luajnë për të mbetur në pushtet [si p.sh. vjedhja/fallcifikimi i votave apo bashkimi i partive të majta me ato "të djathta" (të pseudodjatha) pavarësisht se në fushatë mund ta kenë sharë njëra tjetrën mbarë e prapë siç ndodh rëndom në teatrin politik të regjimit kundrakombëtarokratik të pothuajse çdo vendi evropian (dhe jo vetëm në "tonin", siç nuk humbasin rast për të theksuar vetëurrejtësit dhe syleshët etnomazokistë)].

Në garimin e parë të zhvilluar më 6 dhjetor doli fitimtar Balli Kombëtar frëng i kryesuar nga Marinë Le Peni, i cili synon që ta çlirojë Francën nga kuçedra BE, nga humbella e eurozonës, nga pushtimi islamik dhe nga marksizmi kulturor që po e çfrëngjizojnë demografikisht dhe kalbin politikisht dhe kulturorisht Francën.
Nëse ky do të kishte qenë garimi i vetëm zgjedhor atëherë Balli Kombëtar frëng do të kishte fituar 6 krahina duke i çliruar ato për herë të parë pas dekadash rrënimi.

Në garimin e dytë, siç ishte e pritshme, të gjithë dordolecikanët u bashkuan kundra Ballit Kombëtar i cili, ndonëse fitoi 801 mijë vota më shumë se garimi i parë, nuk mori asnjë krahinë.

Është shumë e rëndësishme të theksohet se Balli Kombëtar garoi i vetëm ndryshe nga kriptobolshevistët dhe pseudodjathtistët të cilët garuan me lista. Nëse do t'i merrnim të ndara votat që fituan përkatësisht Partia Socialiste dhe Republikanët, partitë — në shërbim të globalizmit që janë ndërkëmbyer në pushtet përgjatë këtyre dekadave në Francë — ato kanë marrë përkatësisht:

Partia Socialiste:
62 070 vota (0,29% G. I)
+
18 288 vota (0,07% G. II)
= 80 358 vota gjithsej

Republikanët:
42 346 (0.20% G. I)
[në garimin e dytë morën pjesë të bashkuar me listën pseudjathtiste sepse të vetëm do të ishin përjashtuar].

Kurse Balli Kombëtar:
6 018 672 (27.73% G. I)
+
6 820 147 (27.36% G. II)
= 12 838 819 vota gjithsej

Image

Pra, sistemi zgjedhor dhe regjimi kundrakombëtarokratik në Francë ka bërë të mundur që një parti e virtytshme nacionaliste që ka marrë e vetme gati 13 milionë vota, të dalë humbëse përballë listave me maç-e-me kuç të dordolecikanëve të cilët jashtë listave nuk arrijnë që të marrin as 100 mijë vota!

NË MBRETËRINË E BASHKUAR

Të njëjta vërejtje vlejnë edhe për sa i përket Mbretërisë së Bashkuar.
Sistemi zgjedhor i atjeshëm i lejoi dordolecikanët/globalistët që të fitonin zgjedhjet dhe të merrnin numrin më të madh të ulëseve në kuvend duke e lënë me 1 ulëse të vetme Partinë për Pavarësinë e MB-së (UKIP) e cila doli e treta për numër votash! [3 881 129 (12,6%)] [UKIP-i kundërshton në mënyrën e vet regjimin kundrakombëtarokratik multikulturalist, kufijˑshqyerjeist dhe nxitjeˑhordhimigracionist. Falë saj dordolecikanët britanikë u detyruan që të shpallin përvendimin (referendumin) që do t'i mundësojë Britanisë çlirimin nga zgjedha e BE-së (BREXIT)].

Në të njëjtën kohë, ky sistem "demokratik" zgjedhor bëri të mundur që, një parti shërbëtore e globalizmit si ajo e Liberal Demokratëve, të merrte 7 ulëse më shumë se UKIP-i ndonëse e dalë me rreth 1,5 milion vota më pak se ajo.

Image
_____________

Le t'i kemi parasysh të gjitha këto të dhëna kur dordolecikanët "tanë" kërkojnë që të na mallëngjejnë e të na hedhin rërë syve me retorikat e tyre marroqe, hipokrite dhe të pështira për "demokraci", "evropianizim" e "integrim". Sa herë që ata përmendin këto fjalë, ajo çka nënkuptohet në të vërtetë është "kundrakombëtarokraci" (përkatësisht: "kundrashqiptarokraci"), "çevropianizim" (përkatësisht: çshqiptarizim) dhe "nënshtrim ndaj ripushtimit në stil 'të butë' neosovjetik" që po kryen BE-ja.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#49

Post by rrëqebull » Tue Jan 26, 2016 10:58 pm

Është vërtet përkënaqës fakti që pavarësisht shkretëtirës botëkuptimor-kulturore që shkaktoi regjimi totalitarbolshevik — {si regjim kundrashqiptarokratik, kundrameritokratik dhe zhgjenik (dizgjenik) që ishte – (dhe që po vazhdon të jetë edhe pas metamorfozës liberalbolshevike të maskuar si "demokraci") – gjatë së cilit u ndërzgjodh (seleksionua) [në kuptimin zhvillor (evolutiv)] një lloj 'specieje mendimtarësh' (politikanësh etj.) servilë, të paaftë, jokurrizorë, pa bosht botëkuptimor, ithtarë të ideologjive të kalbta e ksenofilë patologjikë të gatshëm që të «lajnë e të lyejnë» këdo iu duktë 'i fuqishëm' apo 'i suksesshëm' pa pikën e ndershmërisë mendimtarore} — prapëseprapë kemi publicistë që janë në gjendje, jo vetëm që të shkojnë kundra rrymës syleshe duke i dalluar sharlatanët, propagandistët dhe shërbëtorët e përkëdhelur të regjimit globalist, por edhe që t'i bëjnë péçi-kúku ata me argumente.

Umberto Ekoja është një trillimtar me pagesë i regjimit globalist dhe me librin e botuar vitin e kaluar ka nxjerrë nga 'furri' i vet 'tymnajën' më të fundit për të mjegulluar shikimin e njerëzve që në numër gjithnjë e më të shumtë po i dallojnë e kuptojnë grackat, qëllimet dhe krimet kundrakombëtare e kundraevropiane të globalistëve.

Këtu është me vend të citohet një mendimtar burimor evropian, norvegjani Varg Vikernes, i cili shkruan:

Ka në qarkullim shumë faqe interneti dhe botime që merren me teoritë e konspiracionit dhe ajo që më bën përshtypje kur e hetoj këtë çështje është se si këto faqe dhe fletushka përziejnë vazhdimisht teori konspiracioni dukshëm qesharake me teori konspiracioni të themelta. Ato p.sh. shkruajnë me të njëjtin ton për pretendimin e Dejvid Ikes (David Icke) se «bota po sundohet nga jashtëtokësorë rrëshqanorë që ngjajnë me dinozaurët» dhe për pohimin se «historia ashtu siç na paraqitet zyrtarisht është plotë me gënjeshtra», sikur këto dy teori t'i përkisnin të njëjtës kategorie. Ato flasin për amerikanët që vendosin kokore prej alumini për të marrë sinjale nga jashtëtokësorët dhe për historianët që japin prova se ka diçka që nuk thuhet në historinë zyrtare, sikur edhe këto të hynin në të njëjtën kategori.

Ato i përmendin vërtet teoritë e konspiracionit që janë të themelta, dhe nuk kanë si mos ta bëjnë këtë, pasi këto teori janë në qarkullim, janë faktikisht të mbështetura në argumente të shëndosha dhe kushdo me një mendje të mprehtë dhe ndoca njohuri i cili bën pak kërkime, do të arrijë në të njëjtat përfundime. E vetmja gjë që ata mund të bëjnë për t'i minuar këto teori është që t'i listojnë ato së bashku me teori qesharake shumica e të cilave me gjasë janë të sajuara enkas për këtë qëllim. Nëse të jepet një listë me 100 teori konspiracioni prej të cilave vetëm 2 a 3 janë të vërteta, atëherë është e pagjasë që t'i të gjesh dhe të studiosh teoritë e njëmendta. Ti do të velesh me disa nga teoritë-broçkull, siç do të ishte e pritshme do të lodhesh prej tyre dhe kështu do të merresh me diçka tjetër. Në këtë mënyrë ata do të kenë arritur qëllimin e tyre: ti nuk do të njihesh me konspiracionet e vërteta që ndodhin në botën tonë dhe, nëse do të dëgjosh më për teori konspiracioni në të ardhmen, do të mendosh vetvetiu se ato janë që të gjitha gjepura. Duket se ata duan që të bëjnë të mundur sabotimin e çdo lloj teorie alternative në sytë e publikut thjesht duke e damkuar atë si teori konspirative.

Kjo që ka shkruar Vikernesi vlen sa s'ka edhe për librat e Ekos të cilët prodhohen prej tij enkas për të shtuar listën me teori qesharake që kanë për funksion shpërqendrimin dhe mbajtjen e njerëzve larg nga teoritë e vërteta duke i përzierë apo përmbytur ato me gënjeshtra. Ato shkruhen për t'i lodhur njerëzit me shpifje trashanike dhe për t'i shtyrë që të dorëzohen e mos të kërkojnë që ta kuptojnë se si funksion bota dhe që, sa herë të dëgjojnë fjalën 'teori konspiracioni' ta shpërfillin dogmatikisht përmbajtjen e saj pavarësisht se ajo mund të jetë e vlefshme.

Edhe libri i tij më i fundit ka po këtë funksion, posaçërisht: ta kundërluftojë teorinë faktike se «rrënimi i Italisë (pra përgjithësisht Perëndimit dhe Evropës) është pasojë e politikave globaliste, majtiste, kriptobolsheviste e liberalbolsheviste» duke hedhur në qarkullim teorinë se «të gjitha fatkeqësitë e shkatërrimet politiko-shoqërore që ka pësuar Italia (Evropa, e Perëndimi) përgjatë këtyre 70 vjetëve kanë qenë të shkaktuara nga organizata të fshehta nacionaliste».

Broçkulla në themel të librit të Ekos është veçse riformulim i romanxizuar i gjepurës që del herë pas here nga zëdhënësit e kuçedrës neosovjetike BE sipas së cilës, për shkatërrimin e Evropës [që ka shkaktuar e po shkakton globalizmi (vet BE-ja)] na qenkan përgjegjës nacionalistët dhe, për t'i parandaluar ato, duhet gjithnjë e «më shumë BE» (më shumë globalizëm). Për ta thënë me një metaforë këtë çmenduri që thotë BE-ja:
është njësoj sikur kontrabandistët e drurit që po shpyllëzojnë gjithë vendin të thoshin se «për të ndaluar shpyllëzimin që po shkaktojnë mbjellësit e pemëve, duhet edhe më shumë prerje pemësh dhe më shumë kontrabandë druri» [yha!]. SIç e shihni kemi të bëjmë me të folme oruelliane ku gjithçka thirret me emrin e saj të kundërt dhe ku fjalët përdoren me kuptim të kundërt nga ai që kanë në të vërtetë.


Për ta thënë me një metafornajë tjetër fedrianike propagandën e pështirë globaliste të BE-së:
është njësoj sikur hienat që po tmerrojnë prej vitesh një tufë gazelash (pasi kanë asgjësuar elefantët që i ruanin ato dhe pasi kanë vendosur rendin hienokratik), duke qenë se në sulmet që kryejnë natën po marrin plagë gjithnjë e më të rënda nga brirët e gazelave, t'u thoshin atyre se «si zgjidhje për humbjet që po pësojnë, ato duhet që t'i presin brirët e tyre se ata janë shkaktarë të kërdive që ndodhin natën dhe parandalojnë vendosjen e plotë të "gazelokracisë"».

Tani, gjithnjë brenda metaforës: çfarë do të bënin hienat nëse gazelat do të fillonin që ta kuptonin mashtrimin e tyre? Do të shkonin tek thithëlopa që jeton në moçal dhe do t'i kërkonin asaj që të sajonte një gënjeshtër për të mashtruar gazelat. Zhaba atëherë do t'i këshillonte hienat që t'iu thoshin gazelave se «për kërditë e herëpashershme që ndodhin natën, është përgjegjës një grup elefantësh të mbijetuar të cilët po kërkojnë që ta përmbysin rendin gazelokratik për mbrojtjen e të cilit hienat po përkujdesen me përkushtim» dhe prandaj gazelat «duhet që t'i presin brirët e tyre se ata ngjajnë me dhëmbët e elefantëve të këqij dhe parandalojnë "shpëtimin" e tyre».

[Për ta kuptuar qartë këmbeni
- hienat me globalistët (BE-në),
- hienokracinë-e-maskuar-si-"gazelokraci" me kundrakombëtarokracinë-globaliste-të-maskuar-si-"demokraci",
- elefantët me mendimtarët e veprimtarët nacionalistë dhe institucionet burimore shtetkombëtare,
- gazelat me popullin dhe
- brirët e gazelave dhe dhëmbët e elefantëve me mbrojtjen e identitetit dhe të interesit kombëtar.]

Ajo që ka bërë Ekoja në shërbim të globalistëve me librin e tij të fundit është e njëjtë me atë që bëri zhaba për hienat në metafornajën e mësipërme: ashtu siç zhaba ua hodhi fajet e hienave elefantëve, Ekoja fajet e globalistëve ua ka hedhur nacionalistëve.

Por lind edhe një tjetër pyetje: çfarë do të bënin hienat nëse gënjeshtra e porositur tek zhaba do të ishte e pamjaftueshme për të mashtruar gazelat?

Duke dalë nga metafornaja, vet fakti që globalistët po përdorin mjete kaq qesharake sa prodhimi i psuedoteorive të lodhta për të fshehur krimet e tyre është shenjë e qartë se pushteti dhe regjimi i tyre kundrakombëtarokratik po kriset. Kjo shpjegon edhe 'urinë' e tyre për një "luftë të tretë botërore" e cila do t'u shërbente për të rigroposur të vërtetat që dita ditës po dalin në shesh në lidhje me përgjegjësitë e tyre për shkatërrimin e qëllimshëm të Evropës dhe krimet e qëllimshme kundra kombeve evropiane.

Mendojeni për një çast botën me madhësinë e Shqipërisë perëndimore (me kufij artificial "made in London 1913"). Çfarë do të bënin pushtetarët kundrakombëtarë aty, nëse e gjithë e vërteta në lidhje me krimet e tyre do të dilte në dritë dhe pushteti i tyre do të rrezikonte të merrte fund? Cili prej jush do ta vinte në dyshim faktin se ata do të ishin të gatshëm që ta zhysnin vendin në luftë civile vetëm dhe vetëm për të parandaluar humbjen e pushtetit të tyre? E njëjta gjë vlen edhe në shkallë evropiane dhe të përbotshme: globalistët janë gati që ta zhysin Evropën dhe mbarë botën në një "luftë të tretë" nëse kjo do të thotë shpëtim për ta, për gënjeshtrat e tyre dhe për regjimin e tyre kundraevropian, kundrakombëtar, kundrafamiljar, kundrapunëtor e kundrastudentor 70 vjeçar.
Umberto Eco si vëllai siamez i idiotëve të rrjeteve sociale

Shkrimtari dhe filozofi italian me famë botërore Umberto Eco ditët e fundit bëri bujë me një artikull të tij ku ankohej se rrjetet sociale iu kanë dhënë të drejtën e fjalës edhe idiotëve. Idiotit të rrjeteve sociale i cili qarkullon teza nga më absurdet mund t’ i vihet emri i një personazhi të romanit të fundit të Ecos, të quajtur Bragaddocio.
“Numri Zero” është romani i fundit i Umberto Eco, i botuar në 2015 dhe i përkthyer dhe botuar edhe në shqip. Si pjesa më e madhe e romaneve të Umberto Eco, libri ka karakterin dedective fiction, ku një hetues heton një ngjarje misterioze me natyrë kriminale. Duket se që nga viti 1982, kur botoi librin e parë të këtij lloji, Eco ia ka parë leverdinë në treg këtij lloj libri, shumë më tepër se filozofisë së tij. Titulli i librit “Numri Zero” ka të bëjë me projektin që i ka bashkuar personazhet. Një biznismen i madh italian kërkon të krijojë një gazetë konfidenciale me titull “Nesër”, ku do të thuhet e vërteta absolute. Është një gazetë që nuk do të dalë kurrë në qarkullim publik, por që do të qarkullojë në një numër kopjesh të rezervuara për një grup njerëzisht të përzgjedhur nga pronari. Prandaj, çdo edicion i gazetës do të nisë me numrin 0, duke qenë 0i1, 0i2, 0i3 etj. Qëllimi i pronarit është të ushtrojë presion për të siguruar qasje në disa rrethe shoqërore që deri më tash kanë qenë të mbyllur për të. Personazhi kryesor i romanit Colonna, një hack writer (autor që paguhet për të shkruar shpejt dhe me cilësi të ulët tekste për qarkullim masiv), punësohet në këtë gazetë me një detyrë të posaçme, që të shkruante një libër për historinë e saj, por që nuk do të botohej në emrin e tij.

Në redaksinë e gazetës, Colonna njihet me një person ekcentrik, të quajtur Bragaddocio, gjithashtu gazetar. Braggadocio ka kryer një hetim personal për vdekjen e Mussolinit, diktatorit fashist italian dhe ka arritur në përfundimin se Mussolini nuk është pushkatuar në të vërtetë, por ka arritur të arratiset në Argjentinë me ndihmën e Vatikanit dhe të shërbimeve të fshehta amerikane dhe britanike, për t’ u përdorur në kohën kur do të ishte i nevojshëm. E tepërt të thuhet, Braggadocio është vetë Eco, i cili akomodohet pas këtij personazhi për të zhvilluar një teori konspiracioni, sipas së cilës të gjitha ngjarjet enigmatike të përgjakshme që kanë ndodhur në Itali pas Luftës së Dytë Botërore, kanë si shkak një konspiracion për rikthimin e Musolinit në pushtet. Kështu deri në vdekjen e supozuar të Musolinit në moshën 87 vjeç, në 1970. Që prej vitit 1970, e deri në 1992 kur zhvillohen ngjarjet në roman, gjithçka e mbrapshtë dhe e përgjakshme që ndodh në Itali shpjegohet me përpjekjet e konspiratorëve për të mbushur vakuumin e krijuar nga vdekja e Musolinit, me gjetjen e një formule sundimi të llojit të diktaturës së djathtë, në mungesë të Musolinit, për çka u zbatua një plan për destabiliziminin e vendit që të pengohej ardhja e të majtëve në pushtet.

Përmbajtja e pjesës më të madhe të librit është shpalosja e kësaj teorie. Në qendër të këtij konspiracioni ishte Gladio, versioni italian i organizatës sekrete politico-ushtarake Stay Behind të krijuar nga CIA dhe Pentagoni në çdo vend të NATO-s për të vepruar në rast të pushtimit sovjetik të këtij vendi. Braggadocio-Eco thotë:
“Dhe ja historia ime, pothuajse e riformuar: hija e Musolinit i shpallur i vdekur, mbizotëron të gjitha ngjarjet italiane që nga 1945-sa deri më sot, do të thosha dhe vdekja e tij e vërtetë shkaktoi periudhën më të tmerrshme në historinë e këtij vendi duke përfshirë stay behind-in, CIA-n, NATO-n, Gladion, P2-shin. Mafien, shërbimet, forcat e tjera ushtarake, ministrat si Andreoti, president si Kosiga dhe natyrisht pjesën më të madhe të organizatave terroriste të ekstremit teë majtë, të infiltruara dhe të manovruara siç duhej. Për të mos thënë që Aldo Moroja (kryeministri italian i rrëmbyer dhe vrarë nga brigadat e kuqe në 1978-shënimi im: K.M.)u rrëmbye dhe u masakrua sepse dinte diçka dhe do të fliste.”(Umberto Eco, “Numri Zero”, Shtëpia botuese “Dituria”, Tiranë 2015, f. 176-177)

Në fund të librit Braggadocio vdes në mënyrë misterioze, çka në libër shihet si tregues i vërtetësisë së teorisë së tij. Me këtë rast Eco përzien në konspiracion edhe kompaninë mediale britanike BBC. Vetë personazhi kryesor, Colonna, ndiqet nga njerëz misteriozë, për shkak se kishte pasur miqësi me Braggadocio-n dhe kishte dëgjuar prej tij me hollësi teorinë e mësipërme konspirative. Kjo është mënyra e autorit për të pohuar vërtetësinë e teorisë së Braggadocio-s. Madje libri hapet pikërisht me Colonna-n që e gjen shtëpinë e tij të kontrolluar nga njerëzit misteriozë, të cilët duket të jenë të shërbimeve të fshehta. Merret vesh, ata donin të dinin se mos ai kishte një kopje të dosjes së krijuar nga Braggadocio. Nuk ka më dyshim se personazhi kryesor që është vetë autori me këtë sanksionon vërtetësinë e hipotezave të Braggadocio-s. Dhe pasi lexuesi është bindur se personazhi kryesor përndiqet për një të vërtetë të rrezikshme që ka mësuar, Colonna nis e rrëfen se si arriti deri këtu dhe se çfarë ka mësuar që u bë shkak për përndjekjen e tij.
Teoria e Braggadocio-s është pikërisht një nga ato krijimet e idiotëve që Eco kritikon sot. Nuk ka asnjë mundësi që Musolini të ketë shpëtuar gjallë, pasi ai nuk i duhej më askujt në Italinë e pasluftës. Në 1945 të gjithë donin vdekjen e tij. Është absurde që CIA të donte ta arrinte stabilitetin e Italisë së pasluftës duke rikthyer Musolinin në pushtet. Kështu zhvlerësohej roli i SHBA si fuqi çlirimtare e Italisë dhe Europës. Nëse po Musolinin, pse jo dhe Hitlerin? Me librin e tij Eco ushqen teoritë absurde antiamerikane të konspiracionit, në vendin e tij. A nuk është romani i Ecos një krijim i një idioti të rrjeteve sociale, por i përpunuar prej një mjeshtri si Eco?

Jo dhe aq mjeshtër në fakt. Në shumë faqe në roman, Eco-Braggadocio shtjellon një analizë të gjatë forensike për të na bindur se kufoma e Musolinit e ekspozuar publikisht, në fakt nuk ishte e tij por e një tjetri. Eco thotë se partizanët që vranë Musolinin konspiruan për të fshehur të vërtetën se u vra dikush tjetër në vend të Musolinit dhe u ekspozua kufoma e tij. Eco duhet të ishte kujtuar të pyeste se cfarë ndodhi në armën e Musolinit. Ekzekutuesi zyrtar i Musolinit, Valter Audisio, i njohur si Koloneli “Valerio”, që pas lufte u bë deputet i Partisë Komuniste Italiane, në vitet pesëdhjetë ia dhuroi armën në mënyrë sekrete shtetit shqiptar armën me të cilën vrau Musolinin, ose së paku me të cilën tha se e vrau atë. Por çuditërisht, shteti komunist shqiptar nuk e bëri të njohur këtë fakt dhe arma nuk u ekspozua deri në vitin 2004. Arma gjendet edhe sot e ekspozuar në Muzeumin Historik në Tiranë. Eco, në 2015 kur botoi romanin, supozohej ta dinte këtë fakt, prandaj duhet të kishte gjetur mënyrën letrare që Braggadocio në 1992 ta dinte këtë sekret dhe ta përdorte si fakt në teorinë e tij. Nuk ka hetim kriminal pa u kërkuar arma e krimit. Madje as në teoritë konspirative të idiotëve të rrjeteve sociale, të cilët i shan dhe i shpërfill Eco. Por ai paska për të mësuar prej tyre megjithatë!
Pse Koloneli “Valerio” e dërgoi armën në Shqipëri, do të pyesë lexuesi. Hmm! Pas luftës, në Itali u bënë dy procese gjyqësore për për ngjarjen dhe me këtë rast atij iu kërkua arma. Kuptohet se nëse autoritetet do të kishin armën, mund të bëhej një ekspertizë e kufomës së Musolinit për të parë nëse ishte qëlluar me këtë armë, ose jo, dhe nëse ishin shkrepur prej saj 17 gëzhojat e gjetura në vendngjarje. Kjo tregon se ka ende enigma të lidhura me këtë ngjarje, ndonëse është e sigurt se Musolini dhe e dashura e tij, Claretta, u vranë me këtë armë./Kastriot Myftaraj

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#50

Post by rrëqebull » Tue Feb 02, 2016 9:08 pm

vektorë të caktuar (në mos vektorët kryesorë) që qëndrojnë pas BE-së nuk janë të shtyrë thjesht nga llofi për përfitime ekonomike por kanë gjithashtu një “urrejtje metafizike” ndaj Evropës, evropianëve dhe gjithçkaje evropiane dhe do të bënin gjithçka për t’i zhdukur.
Image

Lexojeni citimin në foto dhe kuptojeni se kush qëndron në të vërtetë pas BE-së, pas gjithë e partive kundranacionaliste majtiste e pseudodjathtiste, pas gjithë ojq-ve liberaleshkoiste, dordolecikanëve dhe qeverive që po e shkatërrojnë Evropën… dhe detyrimisht do të kuptoni vetvetiu se kush dhe çfarë qëndron edhe pas "pakos Ahtisari", pas dordolecikanëve "tanë" në Tiranë e Prishtinë dhe pas çshqiptarizimit të egër që ata po kryejnë për llogari të pronarëve të tyre globalistë duke e shpallur Shqipërinë veriore (Dardaninë) (pseudo-)"shtet multietnik" e duke bërë gjithçka për ta zhdukur Kombin dhe Kulturën Tonë!
Përmbajtja e citatit është më se e qartë dhe nuk ka mbëhi për asnjë koment por mund ta rilexoni edhe një herë duke u përqendruar tek fjalia e fundit: «Pa rolin tonë udhëheqës dhe pa këtë shndërrim, Evropa nuk do të mbijetojë». Siç ndodh përherë kur kemi të bëjmë me kundraevropianët (apo me etnomazokistët liberleshko të "trajnuar", të trushpëlarë e të financuar prej tyre), ata përdorin një fjalor oruellian ku fjalët përdoren në kuptim të kundërt me domethënien e tyre të vërtetë.
E lexuar pa filtër, fjalia e fundit do të thotë atëherë: 'po nuk e udhëhoqëm ne shkatërrimin e Evropës dhe po nuk ndodhi ky shkatërrim që ne e propagandojmë me fjalën "e bukur" "multikulturalizëm", Evropa nuk do të mbijetojë'. Dhe, në të njëjtën mënyrë, «Evropa nuk do të mbijetojë po nuk u bë multikulturore» do të thotë veçse: 'Ne kundraevropianët nuk do ta shkatërrojmë dot Evropën po nuk arritëm që ta përmbushim planin tonë për kolonizimin e saj tërësor me joevropianë (të grimuar si "refugjatë" ose që ikin nga luftëra që ne kemi shkaktuar enkas për t'i tërhequr ata drejt Evropës) dhe po nuk nxitëm përzierjen racore midis evropianëve dhe joevropianëve'.

Siç e shihni, shkatërrimi i Evropës dhe zhdukja e kombeve të saj propagandohet prej kundraevropianëve si "shpëtim". Kjo do të thotë se liberaleshkot dhe mendjendryshkurit që janë droguar me neobolshevizëm nëpër qendra trushpëlarëse globaliste (të zbukuruara si universitete) — dhe që janë kurdisur nga to që të nënshtrohen mendërisht e të vihen në mbrojtje marroqe të "multikulturalizmit", të "refugjatëve", të "integrimit në BE" e të pseudoshtetizmit "mutietnik" — nuk po bëjnë gjë tjetër veçse po mbrojnë pikëpamjen e kundraevropianëve dhe po mundësojnë zbatimin e planit të tyre për shkatërrimin e Evropës dhe zhdukjen e kombeve evropiane.

E dhe një herë le t'i mbartim këto arsyetime në mjedisin tonë kombëtar. A nuk na përsëritet vazhdimisht se "Kosova nuk është shtet shqiptar" dhe se ajo është "multietnike"?
E pra: për kundraevropianët (që për rrjedhojë ose drejtpërsëdrejti janë kundrashqiptarë) dhe për skllevërit e tyre që ngrihen e mbahen në pushtet për aq kohë sa që u binden atyre verbërisht, Shqipëria veriore nuk duhet në asnjë mënyrë të jetë shqiptare (e madje po bëjnë gjithçka për ta bërë "multietnike" dhe "multikulti" edhe Shqipërinë perëndimore!).Këtu mund ta dëgjoni drejtpërsëdrejti citatin në fjalë, në anglisht:


User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#51

Post by rrëqebull » Sat Feb 06, 2016 8:00 pm

Image

«Fëmija është helm për nënën që e mban në bark».
Është shumë vështirë të të hiqet nga mendja një fjali e tillë.
E kam dëgjuar me veshët e mi nga një “profesoreshë” që po jepte “mësim” në një “universitet” “publik” “shqiptar”. (95% e të pranishmëve në klasë ishin vajza).

Çfarë përmbajtje shkencore ka një fjali e tillë?
Çfarë të mire shoqërore sjell gjilpërimi i mendjes së studentëve tanë (dhe sidomos vajzave tona) me një fjali të tillë dhe me botëkuptimin që qëndron pas saj?

A është, një fjali e tillë, rezultat i një studimi të mirëfilltë dhe i një kërkimi shkencor shoqologjik të kryer në përputhje me realitetin dhe faktet?

A është, një fjali e tillë, një përfundim shkencor i arritur pa përndjekur asnjë synim të paracaktuar apo prapavijë politike e ideologjike?
A është, një fjali e tillë, një pasqyrim i zbulimeve të mirëfillta shkencore perëndimore të fituara nëpërmjet shtresëzimit të pandikuar dhe metodologjikisht të përpiktë të studimeve antropologjiko-shoqërore?

Me një pyetje të vetme: kjo fjali është një përfundim-shkencor-i-mbështetur-në-fakte apo është një dogmë-pseudoshkencore-në-mbështetje-të-një-ideologjie-të-caktuar?

Të gjitha përgjigjet na i jep fotoja e bashkangjitur.
Kjo fjali ka dalë nga librat e atyre që shihni në foto: ajo nuk është kurrsesi përfundim i një studimi të mirëfilltë shkencor, por është pjesë e luftës që çifutët po kryejnë nëpër universitetet evropiane duke përdorur mjete dhe armë kulturore, arsimore, mediatike e (kripto)politike kundra kombeve evropiane. Shumica dërrmuese e “sociologëve” e “antropologëve” që i kanë shndërruar shkencat shoqërore në llumnajën me gënjeshtra, me falsifikime pseudoshkencore dhe helme botëkuptimore që janë sot (si fjalia e përmendur në krye të këtij shkrimi), kanë qenë dhe janë çifutë. Gjithë të tjerët janë etnomazokistë ‘syleshë të dobishëm’ të trushpëlarë e financuar për t’i propaganduar ato (porsi “profesoresha” dhe “profesorët” që japin sot “mësim” në “universitetet” “tona”).

Lind pyetja: po ç’kanë çifutët me evropianët? Përse ndjejnë një urrejtje aq të madhe sa që janë organizuar në mënyrë kaq sistematike duke e marrë në dorë drejtimin e gjithë shkencave shoqërore (financës etj.) për të zbërthyer dhe shpërbërë nëpërmjet dogmave pseudoshkencore dhe ideologjive mendjehelmuese gjithçka që ka të bëjë me evropianët dhe evropianësinë?

Duke parë disa prej “sociologeve” në foto, dikush mund të thotë se nuk është aspak e çuditshme që ato kanë sajuar dogma pseudoshkencore kundra femrës, duke qenë se vet ngjajnë si burra (të shëmtuar). Sipas këtij shpjegimi të përciptë, shkaku i urrejtjes së tyre ndaj femrave të tjera, [e paketuar si “kritikë ndaj patriarkatit” (ndaj meshkujve, martesës dhe familjes)] gjendet tek smira dhe urrejtja e tyre ndaj bukurisë, ndaj natyrshmërisë dhe ndaj kurorëzimit të kësaj bukurie dhe natyrshmërie në marrëdhien ndërgjinore, në rrethin familjar dhe atë kombëtar. Për ta thënë shkurt, sipas këtij këndvështrimi, kemi të bëjmë me sociopate që përdorin si “alibi” sociologjinë për të ndërmarrë hakmarrjen e tyre me gjininë “kundërshtare” që nuk u hidhte as…një shikim dhe me femrat e tjera që merrnin gjithë vëmendjen e meshkujve për vete. Sigurisht, ky shpjegim presupozon se kemi të bëjmë me mendje tejskajshmërisht të papjekura e deri të sëmura e madje me strategjinë tipike bolshevistoide të të dobëtit (të shëmtuarit, të varfrit, të sëmurit, të ligut etj.) që kërkon, nëpërmjet mashtrimit më të ulët, që të dobësojë (shëmtojnë, varfërojë, sëmurë, dëmtojë) atë që sheh si më të fortë (më të bukur, më të pasur, më të shëndetshëm, më të mirë) se vetja dhe të hakmerret ndaj tij duke e fajësuar nënvetëdijshëm për “krimin” e të qenit i paarritshëm (për bukuri, cilësi etj.)].

Ajo që u tha për strategjinë bolshevike, së paku në rrafshin ermeneutik (përshkrimor), qëndron plotësisht (mjafton të shihet se ato që tërhiqen më së shumti nga “feminizmi” janë femra që nuk ndihen në lartësinë e duhur për të qenë gra, nëna, motra, nuse apo bashkëkombëse të mira.). Pjesa tjetër e një shpjegimi paragjykues (në kuptimin e mirë të fjalës, intuitiv) të atillë, mund të jetë pjesërisht i vërtetë e në disa raste plotësisht i tillë, mirëpo jo të gjitha ato që janë në foto janë aq të shëmtuara sa që të pranohet për vepritmarinë e tyre sëprapthtësuese (subversive) shpjegimi i “smirës estetike” e madje disa nuk dallojnë për nga pamja nga evropianet e vërteta, prandaj këtu na intereson të gjejmë një shpjegim sa më shkencor dhe të faktueshëm qoftë e mundur. Një shpjegim të tillë na e jep Profesor Kevin MekDonaldi në librin e tij “Kultura e Kritikës: Një analizë zhvillore (evolutive) e përfshirjes së çifutëve në lëvizjet intelektuale dhe politike të shekullit XX”.

Në librin e tij ai na shpjegon se si, meqenëse çifutët kanë qenë deri në shekullin e kaluar pa një shtet të tyrin dhe gjithnjë pakicë brenda vendeve evropiane, ata kanë zhvilluar nëpër shekuj atë që në shkencën e psikologjisë evolutive (që nuk ka të bëjë asgjë me pseudoshkencën frojdiane) quhet ‘strategji grupore evolutive’, pra kanë zhvilluar një strategji të mirëfilltë etnocentrike çifute (të ushtruar në pothuajse çdo fushë) për të mbijetuar në një mjedis evropian që ata kanë parë vazhdimisht si kërcënues ndaj tyre.
Në fakt ata janë përjashtuar me qindra herë nga qindra vende të botës (jo vetëm të Evropës) përgjatë historisë por është vështirë të mendohet se në të gjitha rastet kanë qenë thjesht “viktima” dhe “të përndjekur padrejtësisht”. Le të pyesim sot: a janë të padrejta përjashtimet dhe paralajmërimet që po i bëhen çifutit Xhorxh Soros nga shumë vende të botës që e kallëzojnë atë si financues të multikulturalizmit, të përmbytjes së Evropës me islamizëm dhe hordhimigrantë dhe si spekullues financiar kundra valutave dhe ekonomive të këtyre vendeve? A kanë qenë veprimtaritë e çifutëve në botë përgjatë shekujve të ndryshme nga ato që ata kryejnë sot në botë nga pozita të larta të financës, politikës, ekonomisë, arsimit dhe medias?
Historia e çifutëve në Evropë shpjegon se përse ata kanë qenë dhe janë në qendër të të gjitha lëvizjeve që propagandojnë dhe punojnë për krijimin e “shoqërive të hapura (shqyera)”, për “hapjen (shqyerjen) e kufijve” shtetkombëtarë, për “multikulturalizmin”, për "të drejtat e homoseksualëve" e për “mirëpritjen” e hordhimigrantëve dhe se përse me veprimtarinë e tyre intelektuale (duke mbështetur, cituar e financuar veprat e njëritjetrit) kanë bërë të mundur që sot në shkencat shoqërore të mbizotërojë ideologjia që i paraqet racat, kombësitë dhe gjinitë si gati-gati iluzione optike, si “mit” dhe "sajesë" artificiale dhe që etnocentrizmin [sidomos atë të evropianëve] (solidaritetin kombëtar), atdhedashurinë dhe shtysat kombëtar-familjare i paraqet si diçka patologjike që duhen “shëruar” me më shumë “multikulturalizëm”, me “LGBT-izëm” e “feminizëm”. Që nga marksizmi, frojdianizmi e deri tek "shkolla e frankfurtit" dhe sorosizmi (neobolshevizmi), kemi të bëjmë me një strategji etnocentrike çifute për të përçarë dhe shpërbërë shoqëritë dhe shtetkombet evropiane ndaj të cilave ata kanë grumbulluar një urrejtje të pamasë ndër shekuj. (Dhe këtu lind vetvetiu pyetja vetëpërgjigjëse: a nuk është mllefi çifut ndaj evropianëve me të cilët ata kanë jetuar për shekuj të tërë, dëshmia më e madhe e mundshme e dështimit të pashmangshëm të çdo lloj “multikulturalizmi?).

Pikëpamja e çifutëve, ashtu siç përftohet nga veprat dhe veprimtaria e tyre kundraevropiane, mund të përmblidhet si vijon:
çdo evropian është një fashist sepse çdo familje evropiane është patriarkale dhe çdo familje patriarkale prodhon veçse fashistë dhe çdo fashist (lexo: evropian) përbën rrezik për çifutët.
Kjo është kurdisja botëkuptimore dhe pikënisja e të gjithë veprimtarisë së tyre intelektuale për të përbuzur, përçmuar, zbërthyer, shpërbërë, zhdukur dhe justifikuar zhdukjen e familjes evropiane dhe vet evropianëve si një “domosdoshmëri” nëpërmjet propagandimit të homoseksualizmit, feminizmit, përzierjes racore etj.
[Pikëpamjen çifute se “çdo evropian është fashist” (pra, në përçartjen e tyre, ‘një e keqe që duhet zhdukur nga faqja e dheut’) e kanë përqafuar edhe shumë trundryshkur evropianë që kanë qenë studentë në ato që prej dekadash nuk janë më universitete por veçse qendra propagandistike e trushpëlarëse kundraevropiane. Para fare pak kohësh kryetari i Partisë Komuniste Gjermane është shprehur se «është mirë që gjermanët nuk po bëjnë më fëmijë sepse kështu do të zhduken të gjithë nazistët».]

Duke qenë se, (sipas kurdisjes botëkuptimore dhe pseudoshkencës shoqërore çifute), `evropian` dhe `familje evropiane` do të thotë përkitazi “fashist kundraçifut” dhe “qelizë patriarkale që prodhon fashistë kundraçifutë”, ata kanë shpifur dhe ideologjizuar në laboratorët e tyre mendjehelmues “kurën ndaj fashizmit dhe patriarkatit”: lëvizjet intelektualo-politike komuniste, feministe, homoseksualiste, LGBT-iste, ultraliberaliste e multikulturaliste që do të luftonin dhe po luftojnë për ta shpërbërë qelizën e shëndetshmërisë kombëtare të evropianëve dhe që nën maskën e “luftës për të drejta” i nxisin gratë evropiane kundra vetvetes, kundra fëmijëve, etërve, vëllezërve, burrave dhe kombit të tyre dhe që bëjnë gjithçka për ta ulur, përçmuar, çmashkullizuar e homoseksualizuar burrin evropian (a ju kujtohet se kush u shpall fitues në “Eurovision 2014”?). Një mjet i fuqishëm i të gjitha këtyre sulmeve të organizuara nga çifutët kundra evropianëve është padyshim mbështetja financiare që ata i japin këtyre lëvizjeve dhe sidomos ojq-ve, partive dhe qeverive evropiane për t’i blerë dhe kontrolluar ato në mënyrë që të hapnin kufijtë shtetkombëtar duke i përmbytur shoqëritë e tyre me hordhimigrantë joevropianë (meqenëse çifutët ndihen të sigurtë atje ku nuk janë pakica e vetme dhe ku ndjenja e përkatësisë kombëtare të shumicës është e zbehur apo krejt mungon) … dhe të gjithë këtë luftë ndaj kombeve dhe familjes evropiane e kanë bërë dhe vazhdojnë ta bëjnë nën togfjalëshin e koduar “luftë ndaj fashizmit dhe patriarkatit”.

° ° °

Nëse kërkoni në uikipedia emrat e disa prej atyre që shihni në foto, do të gjeni të shkruar për to se janë sociologe “amerikane” apo “gjermane”. Kjo është një pjesë thelbësore e strategjisë evolutive grupore etnocentrike kundraevropiane çifute: mimetizimi brenda shoqërive evropiane dhe maskimi si “evropianë”. Ende sot, po të pyesësh dikë në rrugë se çfarë kombësie kishin Marksi, Markuze, Lenini, Trocki apo Frojdi, përgjigja e marrë do të jetë se ishin përkatësisht “gjermanë”, “rusë” apo “austriakë”. Kjo shpjegon edhe se në interes të kujt është ngatërrimi i qëllimshëm që bëhet sot nëpër media midis shtetësisë dhe kombësisë. Është fare e e lehtë të merret eme mend se çfarë ndihmese të madhe u ka dhënë ky mimetizim çifutëve në luftën e tyre kundra evropianësisë.

Për ta kuptuar se sa shumë ndikim ka veprimtaria e dikujt që shihet si “bashkëkombës” (në krahasim me ndikimin që do të kishte nëse do të dihej se nuk është i tillë), mund të marrim si shembull faktin që një numër i madh krimesh që kryhen jashtë shtetit dhe që u faturohen “shqiptarëve”, janë në të vërtetë të kryera nga ciganë me shtetësi shqiptare. Meqenëse ata quhen gjithmonë “shqiptarë” dhe jo ciganë, kjo ka bërë të mundur shpërthimin e një vetëurrejtjeje shumëvjeçare ndër bashkëkombësit tanë dhe një shtrembërim të pallogaritshëm të idesë që ne kemi për vetveten. Edhe sot e kësaj dite ne lexojmë nëpër komente se si «ne shqiptarët jemi ndyrësira që kemi shitur edhe motrat tona» dhe askujt nuk i shkon ndërmend se shumica dërrmuese e atyre veprimtarive është kryer nga ciganët. I po së njëjtës përmasë ka qenë edhe ndikimi i çifutëve të maskuar si “evropianë” tek vet evropianët.

° ° °

A na intereson ne se çfarë bëjnë çifutët (italianët apo arabët) në vendin e tyre? Jo!
A na pengon ne nacionalizmi e etnocentrizmi çifut (italian apo arab) drejtuar veçmërisht zhvillimit dhe mirëqenies së kombit të tyre? Kurrsesi!
Ne thjesht duhet të vetëdijesohemi dhe të mbrohemi atëherë kur nacionalizmi e etnocentrizmi i tyre kthehet në parazitizëm, në perandorizëm pushtues (e deri në globalizëm) dhe në faktor pengues, dëmtues e deri shkatërrimtar për Kombin Tonë. Dhe të gjitha shpifjet intelektualo-politiko-financiare çifute si fetë abrahamike, bolshevizmi, feminizmi, pseudoshtetizmi multietnik, multikulturalizmi, BE-ja, fajdexhizmi e shumë të tjera janë treguar historikisht dhe po tregohen përditë se janë faktorë përtej çdo mase shkatërrimtarë për Evropën, për Shqipninë, për Kombin Shqiptar dhe Familjen Shqiptare dhe prandaj duhen parandaluar dhe ndaluar sa më parë.

Unë jam Shqiptar dhe do të bëj gjithçka kam në dorë për të parandaluar dhe ndaluar shkatërrimin e Kombit tim pa ngurruar kurrë pavarësisht se sa i “fuqishëm” është apo duket entiteti që po kërkon që ta zhdukë Kombin tim. Unë nuk njoh Fuqi tjetër përveç Gjakut Shqiptar me të cilin është qëndisur Flamuri Ynë Kombëtar dhe për ta mbrojtur Atë jam i gatshëm që të luftoj, qoftë edhe i vetëm, qoftë edhe kundra gjithë botës. Mirëpo unë nuk jam i vetëm dhe as kundra gjithë botës. Gjithmonë e më shumë Shqiptarë po rikthehen në vete dhe të gjithë ne, si Komb, do të luftojmë vetëm kundra atyre që na janë vetëshpallur armiq. Dhe Ne do të fitojmë. Shqiptaria do të fitojë.

{ p.s. : Një saktësim i domosdoshëm për të gjithë ata që kanë lejuar të trushpëlahen me drogëra dhe helme globaliste: ashtu siç “BE” nuk do të thotë ‘Evropë’, në të njëjtën mënyrë “feminizëm” nuk do të thotë ‘të drejta të grave’. Dhe ashtu siç të jesh ‘kundra BE-së’ nuk do të thotë të jesh “kundraevropian” (përkundrazi!), të jesh ‘kundra feminizmit’ nuk do të thotë të jesh “kundra femrave” (përkundrazi!).
Për të kuptuar se çdo të thotë feminizëm lexoni këto helme botëkuptimore të marra nga veprat e “sociologeve” dhe aktivisteve çifute në foto apo nga të trushpëlarat e prekura nga helmi akademik i vënë në qarkullim nga çifutët:
«Mendoj se ‘urrejtja ndaj burrave’ është një veprim politik i ndershëm dhe që duhet zbatuar».
«Ne nuk mund t’i shkatërrojmë dot pabarazitë midis burrit dhe gruas po nuk shkatërruam martesën».
«Martesa lindi si institucionalizim i praktikës së përdhunimit».
«Bërthama familjare duhet shkatërruar… Cilado qoftë pasoja e saj, shpërbërja e familjeve është tani objektivisht një proces revolucionar».
«Meqenëse martesa është skllavëri për gruan, është e qartë se lëvizja e grave duhet t’i përqendrojë sulmet ndaj këtij institucioni. Liria e grave nuk mund të fitohet pa asgjësimin e martesës».
«Feminizmi është teoria, lezbianizmi është praktika».
«Në shoqërinë patriarkale të gjitha marrëdhëniet seksuale burrë-grua janë përdhunim».
«Duhet që përqindja e burrave të zbresë dhe të mbahet në rreth 10% të racës njerëzore».
«Gratë kanë fajet e tyre, burrat kanë vetëm dy: gjithçka që bëjnë, gjithçka që thonë».
«Fakti i thjeshtë është se secila grua, për të qenë plotësisht feministe, duhet që të kërkojë që të njihet si lezbike».
«Veprimi më zemërgjerë që një familje e madhe mund të bëjë ndaj njërit prej anëtarëve të saj foshnjor është që ta vrasë atë»
«Feminizmi dhe Komunizmi janë e njëjta gjë dhe Qeveria Komuniste është synimi i feminizmit».
Ja, ky është feminizmi, ky është helmi botëkuptimor që çifutët kanë gjilpëruar në mjediset akademike perëndimore (dhe shqiptare).

p.p.s. : Për të gjithë ata që do të donin të keqpërdornin ndonjë pjesë të këtij shkrimi për të përndjekur qëllime të pandershme: po e them shprehimisht se sulmet intelektualo-politike kundërluftohen me asgjë tjetër pos mjeteve intelektualo-politike (siç ka për synim që të jetë edhe ky shkrim). …Dhe se, gjithashtu, kam patur kënaqësinë që të lidhë miqësi dhe marrëdhënie të shkëlqyera respekti të ndërsjellë me njerëz nga të gjitha kontinentet me më se 90 kombësi të ndryshme, përfshirë këtu edhe çifutë, kështu që lozja e kartës së zhakëmbyer (zhubravitur) retorike censuruese të “racizmit” apo “antisemitizmit” është, në këtë rast, lozje e një karte të djegur. Nëse të jesh kundra Sorosit dhe kundra zhdukjes së Kombit Shqiptar që po kërkohet të kryhet me armë intelektuale të sajuara dhe financuara nga çifutët si ai do të thotë të jesh kundraçifut, atëherë barra e përgjegjësisë është në fushën çifute dhe janë ata që duhet ta pastrojnë vetveten nga krimet intelektuale (dhe jo vetëm) që janë kryer prej tyre dhe nëpërmjet frankenshtajnëve të tyre (…njësoj siç: nëse të jesh kundra Çubrilloviçit, Millosheviçit, Jugosllavisë dhe kundra krimeve të kryera nga serbët (turqit e grekët) kundra Kombit Shqiptar, do të thotë të jesh kundraserb (kundrturk e kundragrek), atëherë barra e përgjegjësisë është e gjitha në fushën serbe (turke e greke). }

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#52

Post by rrëqebull » Thu Feb 18, 2016 6:40 pm

Përtej përfitimeve ekonomike që u vijnë globalistëve nga ligjësimi i përdorimit të kanabisit nëpër botë (sepse ndërmarrjet e përpunimit dhe shpërndarjes janë në pronësi të tyre, në ato shtete ku ky ligjësim tashmë ka ndodhur), arsyeja se përse ata trysnojnë me kaq ngulmim për këtë çështje është thelbësisht politike:

është e vërtetuar shkencërisht se përdorimi i kanabisit shkakton ndryshime kimike në tru të cilat e bëjnë përdoruesin e saj — nëse ky është që prej fillimit i pandërgjegjshëm ndaj asaj që ndodh në botë apo në vendin e tij — që të zhytet edhe më shumë në pandërgjegjshmëri, në mëveshti (apati), në vullnetfikje dhe në shpërfillje (disinteresim) për atë që i ndodh përreth dhe për të ardhmen e tij dhe të bashkëkombësve të tij.

Kanabisi është një drogë që, tek ata që janë të pandërgjegjshëm që prej fillimit (siç janë adoleshentët tek të cilët reklamohet më së shumti kjo drogë nëpërmjet pseudomuzikës hip-hop dhe filmave të shtëpive kinematografike në pronësi të globalistëve), shkakton rritje dhe përzgjatje në kohë të sëmundjeve botëkuptimore si etnomazokizmi dhe ksenofilia patologjike që përkthehen në:
- mirëpritje për kolonizatorët e vendit të vet;
- mbështetje për shkatërrimin dhe çsovranizimin e shtetkombit të vet;
- përkrahje për shkatërrimin e Familjes duke pranuar që LGBT-të të bijësojnë fëmijë etj.


Pra, kanabisi është një drogë që ndikon tek përdoruesit duke i shndërruar ata në "qytetarët idealë të shtetit global" ku nuk do të ketë më as kombe e as familje por të gjithë do të jenë individë të atomizuar që, si bagëti të bindura dhe të buta pa asnjë dashuri apo përfillje për të kaluarën dhe të ardhmen e vet dhe të kombit të tyre, do të mund të udhëhiqen e shfrytëzohen me thjeshtësinë më të madhe nga globalistët (apo nga mëkëmbësit e tyre).


Zbardhen lidhjet e dyshimta të John Kerry-t me George Soros, bashkëpunim për projekte nga Shqipëria në Kirgistan, lobime për kanabisin/SOT 18/02/2016

Katër ditë nga vizita e tij në Tiranë, zbardhen të tjera raporte dhe lidhje të dyshimta mes Sekretarit amerikan të Shtetit, John Kerry dhe spekulantit famëkeq, George Soros. Tashmë është bërë publike nga mediat amerikane se Soros i ka dhënë Kerry-t plot 23 milionë dollarë, në këmbim që ai t’i hapte një derë në Shtëpinë e Bardhë. Sipas mediave, Kerry i mori paratë në fushatën e vitit 2004 dhe në këmbim nuk i dha asgjë George Soros.

Megjithatë, mediat ndërkombëtare flasin për të tjera lidhje mes Kerry-t dhe Soros. Është portali “Interfax”, ai që ka shkruar disa artikuj muajt e fundit për lidhjet e tyre. Sipas këtij portali, në tetor 2015, George Soros dhe John Kerry kanë udhëtuar bashkë në Kirgistan për të inauguruar një universitet ku vetë Soros është kreu i bordit. “Sekretari amerikan i Shtetit, John Kerry dhe milioneri George Soros do të vizitojnë së shpejti Kirgistanin, për të marrë pjesë në ceremoninë e hapjes së një ndërtese të re në Universitetin Amerikan të Azisë Qendrore, thanë shërbimet e ambasadës amerikane në Kirgistan për “Interfax”. Shërbimet thanë se data është e panjohur, por deklaruan se George Soros, i cili është kreu i bordit drejtues, do të udhëtojë më 30-31 dhjetor”, ka shkruar në muajin tetor portali “Interfax”. Mirëpo një gjë e tillë është konfirmuar dhe nga vetë Departamenti Amerikan i Shtetit, i cili në atë kohë kishte lajmëruar se Kerry do të inauguronte universitetin në fjalë në Kirgistan. Ndërkohë që Sekretari Amerikan udhëtoi më 31 tetor në këtë shtet, në të njëjtën periudhë kur ishte lajmëruar dhe lëvizja e George Soros. Gjatë kësaj periudhe janë me dhjetëra media që kanë raportuar për vitin e Soros në Kirgistan, por që sipas “Interfax” pas saj fshihej vetë George Soros. Nga ana tjetër edhe gjatë vizitës së Kerry-t në Tiranë u pa lidhja mes tyre pasi shumica e pjesëtarëve të shoqërisë civile që Kerry takoi, kanë bashkëpunuar me Fondacionin Soros.

Kanabisi dhe konferencat

Janë të shumta mediat amerikane dhe ndërkombëtare që flasin për bashkëpunimet e Soros me demokratët dhe pushtetarë të tjerë. “News Max” ka shkruar se Soros është një nga lobistët më të mëdhenj në SHBA për legalizimin e kanabisit. Andej ajo ka shkruar se ai ka shpenzuar rreth 80 milionë dollarë për këtë gjë. “Së fundmi është zbuluar se Soros ka shpenzuar rreth 80 milionë dollarë gjatë dy dekadave për të lobuar mbi legalizimin e kanabisit”, shkruan portali. Po ashtu në të është theksuar dhe një akt tjetër, ku Soros ka marrë pjesë në aktivitet të zhvilluara nga qeveria amerikane. “Ai ishte i ftuar për të folur në një event të organizuar nga Qendra George C. Marshall, për studimet mbi sigurinë, e drejtuar nga departamentet e mbrojtjes gjermane dhe ato amerikane”, është theksuar në portal. Një hapësirë e madhe i është kushtuar edhe zgjedhjeve të vitit 2004, ku kjo faqe raporton se Kerry përfitoi 23 milionë dollarë nga George Soros. “Sekretari amerikan i Shtetit, John Kerry, kishte vendosur që të prezantojë mikun dhe donatorin George Soros në një forum privat të Departamentit të Shtetit. Kjo është më shumë se evidente se Soros po përdor lidhjet e tij me demokratët në funksion të interesave të tij ekonomike dhe në plotësim të qëllimeve të tij politike, thonë kritikët”, është shprehur portali.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#53

Post by rrëqebull » Thu Mar 03, 2016 10:41 pm

Image
TETA MOGERINI ERDHI NË TIRANË JO VETËM SI ZËDHËNËSE E REGJIMIT KUNDRAKOMBËTAROKRATIK PËR TË MBËSHTETUR DHE PËRGËZUAR DORDOLECIIKANËT ULTRAETNOMAZOKISTË TË POZITËS DHE OPOZITËS PËR GATISHMËRINË DHE SUKSESSHMËRINË ME TË CILËN ATA PO E SHKATËRROJNË SHTETIN E PO I FALIN TOKAT, DETIN DHE SOVRANITETIN TONË, POR EDHE SI PËRFAQËSUESE E DREJPËDREJTË E DORDOLECIKANËSISË DHE ULTRAETNOMAZOKIZMIT, SI ANËTARE E PARTISË NË QEVERI NË ITALI QË IA KA FALUR DETIN FRANCËS ME MARRËVESHJE TË FSHEHTË

Aq sa është e drejtë të qortohen dorodolecikanët për dëmet që i shkaktojnë Kombit, po aq është e kotë nëse nuk përfshihet në mendimtari e veprimtari kundërshtimore edhe gjysma tjetër e ekuacionit: fakti që në regjimin kundrakombëtarokratik 70 vjeçar ku është e zhytur Evropa, këta dordolecikanë veçse zbatojnë urdhrat që u vijnë nga pronarët e tyre globalistë. [Duke qenë se dordolecikanët ultraetnomazokistë kanë kalbje botëkuptimore dhe psikoza makutërore e paaftësore, edhe me veprimet që kryejnë pa ndikim të jashtëm ata shkaktojnë po të njëjtat dëmtime. Pikërisht për këto 'cilësi' përzgjidhen nga globalistët (kur nuk janë vet globalistët që ua gjilpërojnë në tru duke i marrë që në moshë papjekurie e duke u financuar "studimet" dhe karrierën — ashtu siç bënte sulltanati njëherëenjëkohë, se këto janë taktika standarde të çdo pushtuesi). Këto 'cilësi' i bëjnë ata që të veprojnë plotësisht në vijë me interesat globaliste, qoftë si leshko të pavetëdijshëm qoftë si ultraetnomazokistë të vetëdijshëm.].

Le të marrim shembullin e faljes së Tokave Shqiptare të Dardanisë Malit të Zi (që mirësisht është parandaluar nga veprimtaria e përgëzueshme opozitare në Prishtinë). Është fare e thjeshtë të fajësohen për këtë gjë dordolecikanët që janë në pushtet tani në Shqipëri veriore mirëpo, nëse ndërtimi i kundërshtimit fillon e mbaron me ta, atëherë është një kundërshtim i cekët, i mangët dhe askundshpënës. Çështja e faljes së Tokave Shqiptare Malit të Zi (porsi falja e detit Greqisë) nuk fillon e mbaron përbrenda "politikbërjes" (politikbërje i thënçin) së ultraetnomazokistëve/leshkove në pushtet, për arsye se veprimtaria dëmtare e tyre nuk është i gjithë akullishulli por veçse maja e dukshme e tij: është veçse zhurma më sipërfaqësore e mekanizmave të thella të regjimit globalistokratik. Është njësoj si të fajësohet një polic për zbatimin e një urdhri që i ka ardhur nga ministri për të kryer një krim kundra bashkëkombësve. Polici etnomazokist ka pjesën e vet të përgjegjësisë mirëpo kurrsesi nuk mund të përjashtohet nga shqyrtimi i problemit urdhëruesi i tij. Përpjesëtimisht e njëjtë, në shkallë më të madhe, është edhe problematika e dëmeve kombëtare që urdhërohen nga globalistët dhe që zbatohen nga ultraetnomazokistët dordolecë të tyre. Pa dyshim se dordolecikanët duhen kundërshtuar dhe mbajtur përgjegjës për faljet, shitjet e Tokave Tona dhe dëmtimet që po i bëjnë Kombit, por pa harruar që këto falje, shitje e dëmtime po bëhen me urdhër të globalistëve dhe janë përmbushje e kërkesave të tyre, të BE-së. Roli i vetëm i dordolecikanëve të vendosur prej tyre në krye të shteteve si Italia, Shqipëria perëndimore dhe veriore (e madje në pothuajse të gjithë Evropën), është ai i nënshkrimit të marrëveshjeve dhe i zbatimit të planeve dhe politikave të parapërpiluara të cilat ata as nuk i kuptojnë [se 'cilësia' e dordolecikanëve e të qenit të paaftë është madje edhe më e rëndësishme për globalistët se sa ajo e të qenit të parashikueshëm apo plotësisht të nënshtruar.]

Këtë dëshmon edhe rasti i paraqitur në hartë: ai i faljes së hapësirave detare italiane Francës nga ana e dordolecikanëve që janë duke e qeverisur Italinë si mëkëmbës të globalistëve të BE-së (dhe që janë nga çdo pikëpamje e mundshme — që nga "reformat" për shkatërrimin e shtetkombit dhe përqendrimin e pushtetit e deri tek mënyra e propagandimit dhe financuesit — binjakë politikë të dordolecikanëve të Tiranës.)

Në vend që të na vijë e të na "mallëngjejë" me propaganda dhe fjali të shpëlara të cilat tashmë nuk u bëjnë më përshtypje dhe nuk gënjejnë dot më as më mendjendryshkurin e FRESH-it apo LRI-së, teta Mogerini le të shkojë t'iu japë llogari bashkëkombësve të saj për mijëra kilometrat katrorë det që qeveria e saj i ka falur Francës. Në vend që të na "magjepsë" neve me barsoleta me integrim, le të shkojë në Itali dhe t'u shpjegojë italianëve se përse qeveria dhe partia e saj e ka firmosur në fshehtësi dhe ua ka mbajtur të fshehtë për një vit të tërë Marrëveshjen e Kaenit (e cila ende nuk do të ishte bërë e njohur për publikun e gjerë po mos të kishin bërë bujë arrestimet dhe sekuestrimet e ndodhura së fundmi në dëm të peshkatarëve italianë nga ana e frëngve, në ujëra që prej 1892-shit kanë qenë italiane).

Ja se në prani të kujt është nënshkruar marrëveshja për t'i falur Toka të Tonat pseudoshtetit të Malit të Zi: të dikujt që është pjesëtare e një partie në qeveri në Itali që po ia fal Francës hapësirat detare italiane.

Ne nuk na intereson mbështetja apo mosmbështetja dhe nuk marrim mësime nga ata që janë e keqja e vendit dhe bashkëkombësve të vet; aq më pak nga ata që janë shërbëtorë të globalistëve si gjithë dordolecikanët e tjerë.

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#54

Post by rrëqebull » Mon Mar 07, 2016 8:07 pm

Masakër në Itali, refuzoi seksin treshe me dy djem, i riu vritet me thika dhe çekiç

Një 23-vjeçar është masakruar dy ditë më parë në një apartament në Romë, në përfundim të një feste me miqtë, ku kishin përdorur alkool dhe drogë.

Sipas mediave në Itali, viktima Luca Varani është gjetur i zhveshur, i masakruar me thikë dhe çekiç, ndërsa policia ka identifikuar autorët e krimit, dy shokët e tij, Manuel Foffo 29 vjeç, pronari i apartamentit ku ishte organizuar festa dhe Marco Prato 30 vjeç, i njohur në Romë për organizimin e festave mes homoseksualëve.

Menjëherë pas ngjarjes, Marco Prato ka tentuar të vetëvritet dhe ndodhet në spital, ndërsa Manuel Foffo është vetëdorëzuar në polici.

Sipas hetimeve të para, policia dyshon se 23-vjeçari është vrarë, pasi ka refuzuar të kryente marrëdhënie seksuale me dy shokët e tij.

Në fakt Luca Varani nuk ishte homoseksual. Ai kishte një histori dashurie me një vajzë prej rreth 8 vjetësh. Edhe në faqen e tij në “Facebook”, 23-vjeçari postonte shpesh shprehje kundër homoseksualëve, si “Zoti nuk krijoi Adamin dhe Claudion” apo “JO martesave gay, rroftë familja”.

Njëri prej autorëve të krimit, Manuel Foffo, deklaroi në polici se e kishin kryer vrasjen nën efektin e drogës, thjesht për të ndjerë emocionet e një vrasjeje./Agjensia e Lajmeve Sot News

CILA "HOMOFOBI" MORE MENDJESHKURTËR?!
PERËNDIMIN PO E SHKATËRRON HETEROFOBIA, NATYRSHMËRÍFOBIA, FAMILJEFOBIA E KOMBFOBIA E GLOBALISTËVE DHE KAVIEVE TË TYRE NËPËR QEVERI, MEDIA DHE UNIVERSITETE!Mediat e regjimit kundrakombëtarokratik nuk reshtin së e breshëruari publikun me pseudolajme propagandistike për "homofobinë", për këtë sajesë retorike që 'doktorët e trillimit' (spin doctors) të globalizmit kundraevropian dhe neobolshevizmit kanë gjilpëruar në mjediset arsimore, mediatike e politike për t'i dhënë një emër përbuzës të gjitha qëndrimeve, prirjeve dhe sjelljeve të natyrshme, të arsyeshme, tradicionale, kombëtarfamiljare.

E vërteta është se problemi që ka sot Perëndimi është 'heterofobia', natyrshmërífobia, familjefobia e kombfobia e globalistëve që po duan ta zhdukin kombin dhe familjen nëpërmjet shthurjes së të rinjve dhe të gjithë atyre që janë shënjestër e "(tele)filmave", "revistave të modës", "realitishou-ve" dhe "trendeve", duke u dhënë si modele për të ndjekur shkarravinat prostituuese, të çnatyruara (fizikisht me "ekstenshon", botulin e silikon dhe mendërisht), të pështira, të pa-asnjë-talent dhe të pa-asnjë-vlerë të shoubizit [shembulli më i fundit: 1, 2] dhe të (pseudo)politikës. (Dhe jo më kot kemi nomadizëm pavlefturinash nga shoubizi në politikë dhe anasjellas, se këto janë shndërruar sot në pellgje me të njëjtin «ujë ligatine» të globalizmit dhe s'kanë asnjë lidhje me «ujin e burimit» të Kombit.)

Është pikërisht me këtë qëllim që globalistët po kërkojnë që t'u japin LGBT-ve "të drejtën" për të shkatërruar ardhmërinë e kombeve nëpërmjet bijësimit (adoptimit të fëmijëve) duke ditur që — për fatkeqësi të ndryshme të cilave nuk kanë ditur t'u bëjnë ballë (sepse nuk ka pasur kush t'ua mësojë këtë gjë) si për shembull fakti që në shumicën e rasteve kanë dalë nga familje të zhbëra dhe kanë pasur prindër që nuk meritojnë të quhen të tillë, apo që i kanë lënë në jetë të vetëm që në fëmijëri — ata janë njerëz me çrregullime hormonale, mendore e botëkuptimore që kanë stilin e jetesës më marroqe dhe më të shthurur të mundshme dhe që do të bëhen edhe më shumë faktorë të shqyerjes së shoqërisë dhe të shpërbërjes dhe zhdukjes së kombeve duke luajtur rolin e "prindit" për brezat e ardhshëm e duke i mëkuar ata me paaftësi për të krijuar familje, me stil jetese të shthurur, me ndjenja mospërkatësie e vetëurrejtjeje e duke u "trashëguar" atyre gjithë psikozat familjefobike dhe natyrshmërífobike që ata vet kanë "trashëguar" nga prindërit e padenjë që kanë pasur (apo nga mospasja e prindërve).

Meqenëse njerëzit me çrregullime botëkuptimore, hormonale e mendore janë ata që mund të skllavërohen më së lehti duke pranuar e madje kërkuar vetë shkatërrimin e çdo institucioni familjarkombëtar (që nga Martesa e deri tek vet Shteti), siç është në interes dhe funksion të krijimit të qeverisë globale, atëherë ai i hapjes së rrugës ligjore për bijësimin e fëmijëve nga ana e LGBT-ve — nëpërmjet zhurmosjes paraprake disavjeçare propagandistike kundrakulturore të korit të trundryshkurve liberaleshko të mediave, universiteteve dhe OJQ-ve — është mënyra që globalistët kanë gjetur për të sendërgjuar planin e tyre për pushtet global duke i familjefobizuar, homoseksualizuar, çmashkullizuar, shfemërizuar, krizë'identitetizuar, përkatësí'zhvatizuar e LGBT-zuar brezat e rinj dhe të ardhshëm që në fëmijëri në mënyrë të tillë që mos të dinë as se çfarë është familja dhe identiteti natyror gjinor e lere më përkatësia, sovraniteti dhe identiteti natyror kombëtar, dhe, gjithashtu, duke ulur njëkohësisht, nëpërmjet krizave të paraplanifikuara financiaro-ekonomike, lindshmërinë e gjithë evropianëve traditat, mendësia, identiteti dhe botëkuptimi i të cilëve janë ende të shëndetshme dhe që për këtë arsye përbëjnë pengesë të pakapërcyeshme për ta.

Në të gjitha ato vende ku shëndeti botëkuptimor i përgjithshëm ende i bën ballë taktikave kombzhdukëse neobolshevike — sado në sulm të pandalur e të përorshëm mediatiko-politik qofshin — megjithatë globalistët kanë shënuar arritje të mëdha në etapat e planveprimit të tyre duke vendosur në krye të qeverisjes kriptohomoseksualë të mirëfilltë ose trundryshkur ultraetnomazokistë dhe ultrafanatikë të ultraliberal-neobolshevizmit të përkushtuar për t'u dhënë retorikisht dhe ligjërisht LGBT-ve heterofobë e familjefobë "të drejta" për ta shkatërruar kombin dhe për ta shpënë deri aty ku homoseksualët në këtë lajm e kanë shpënë viktimën e tyre.

Pasur parasysh këto, "homofobia" na del se është veçse një "gogol" retorik, një trill propagandistik, sinonim me "familjeshktërrim-fobi"; por çdokush me sadopak arsye është në gjendje që ta kuptojë se kundërshtimi ndaj shkatërrimit të familjes nuk është aspak "fobi" por një reagim i themeluar në vet natyrë dhe, prej natyrës, në arsye. Akuzat për "homofobi" ndaj atyre që duan të parandalojnë shpërbërjen e familjes janë të njëjta me ato të "ksenofobisë" (e përkatësisht "islamofobisë" apo "antisemitizmit") që u drejtohen atyre njerëzve me botëkuptim të shëndetshëm të cilët kundërshtojnë kolonizim-pushtimin e vendit të tyre dhe zëvendësim-zhdukjen e kombit të vet por dorë të të huajve (e përkatësisht të islamistëve apo kanibal-financierëve çifutë si Sorosi që aspak çuditërisht qëndrojnë pas hordhimigracionit dhe gjithë lëvizjeve neobolshevike LGBT-iste, shtetkomb'shkatërrimiste e feministe "kundra maskilizmit dhe patriarkatit" (lexo: kundra Familjes) dhe "për shoqëri të hapur" (lexo: të shqyer)"].

Gërthitjet për "homofobi" e "ksenofobi" janë porsi akuzat për "bakterofobi" që metaforikisht agjentët patogjenë do t'u drejtonin rruazave të bardha dhe kundërtrupave mbrojtës të organizmit që ata do të donin të sëmurnin prandaj, si të tilla, duhen shpërfillur dhe as nuk duhet të ndikojnë kurrqysh tek ata që e duan Kombin dhe që kryejnë veprimtarinë më morale dhe të moralshme të mundshme: atë të veprimit-në-të-Mirën-e-Kombit-për-të-ndaluar-dhe-parandaluar-dëmet-e-sulmet-që-i-bëhen-Atij-nga-ata-që-e kanë-fobi,-e-urrejnë-dhe-po-duan-ta-zhdukin. …Që është veçse një mënyrë e gjatë për të thënë se veprimtaria më morale dhe e moralshme e mundshme për ne është që të jemi vetvetja, të jemi të natyrtë: të jemi Shqiptarë, të mendojmë e të sillemi si Shqiptarë, duke e dashur, mbrojtur, rritur dhe trashëguar Shqiptarinë.

Prandaj, për të gjithë ata mendjendryshkur që mund të na gërthasin "homofob", "ksenofob", "racist", "fashist" e "nazist", ne kemi vetëm një përgjigje: «Faleminderit! E kemi komplimentin më të bukur!», sepse ato janë fjalët që ata përdorin për të na thënë se jemi Shqiptarë dhe po mendojmë dhe sillemi Shqiptarisht, në të Mirën e Shqiptarisë!

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#55

Post by rrëqebull » Thu Apr 21, 2016 7:04 pm

AGRESIONI GLOBALIST NDAJ FËMIJËVE EVROPIANË


User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#56

Post by rrëqebull » Sun Jul 10, 2016 2:51 am

#demokraci #pluralizëm #reforma #drejtësi #rotacion
Viktoria Nuland, Asistentja për Çështjet Europiane e Sekretarit të Departamentit të Shtetit, e cila do të vijë nesër në Tiranë në një mision për të bindur opozitën që të votojë pro reformës në Drejtësi, u bë e famshme në 2014, kur u publikua përgjimi i një bisede të saj, në të cilën ajo kishte thënë frazën: “Fuck the EU!” (Të q… Bashkimi Europian!)
A mund të besohet se kjo zonjë që ka këtë mendim për Bashkimin Europian të jetë e interesuar që në Shqipëri të kryhen reforma, me qëllim të anëtarësimit të vendit në BE? E pra, Nuland është mbështetësja kryesore në Departamentin e Shtetit e politikës qeveritare amerikane për miratimin e reformës në drejtësi, sipas projektit të bërë nga Sorosi.

Viktoria Nuland është çifute, ashtu si Sorosi, ashtu si burri i saj, Robert Kagan. Mbiemri i familjes së saj nuk ka qenë “Nuland”, por “Nudelman”. Gjyshi i saj nga babai e ndryshoi mbiemrin e familjes kur erdhi si emigrant në SHBA.
Vikoria Nuland dhe burri i saj Robert Kagan janë shembulli i lojës që bëjnë çifutet në SHBA, duke instrumentalizuar idetë për të siguruar pushtet total me të dyja partitë e mëdha amerikane. Viktoria Nuland është zyrtare e lartë e Administratës së Obamës, pra e afërt me Partinë Demokrate. Burri i saj, Robert Kagan ishte një nga ideologët kryesorë neokonservatorë në Administratën e Xhorxh Bush i Riu (George Bush Jr).
Victoria Nuland po vjen në Shqipëri si e dërguar e Sorosit, jo e qeverisë amerikane./Kastriot Myftaraj

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

1/3

#57

Post by rrëqebull » Tue Jul 26, 2016 5:01 pm

DORACAK (MANUAL) HYRËS NË DISIPLINËN E GLOBALISTOLOGJÍSË
(NËNDEGË E KRIMINOLOGJISË QË STUDION KRIMET NATYRË’VRASËSE, EVROPË’VRASËSE, KOMB’VRASËSE, FAMILJE’VRASËSE, ARSIM’VRASËSE E ARSYE’VRASËSE TË GLOBALISTËVE)


[fjalë kyçe: PSEUDO-GRUSHTSHTETI NË TURQI; “BREKSIT”-I; LIBERALESHKOT; MUSLIMATUFËT; GJENEALOGJIA, QËLLIMET, STRATEGJITË DHE KRIMET E GLOBALIZMIT; KOZMOPOLITANIZËM VS. KOMBOPOLITANIZËM; GLOBALIZËM VS. NACIONALIZËM ETJ.]


[1.a.1] Në këto rrethana ngjarjesh e pseudongjarjesh, Shqiptarët Syshqiponjë e kanë vëmendjen tek metangjarjet, domethënë tek të gjitha ato dukuri që shfaqen si pleksje reagimesh nga ana e ‘bazës së piramidës’ ndaj ngjarjeve që ndodhin në ‘majë’ të saj (apo ndaj pseudongjarjeve që trillohen e sendërtohen prej ‘majës’ së saj, prej globalistokratëve).

Në fare pak kohë na u dha mundësia që të vështrojmë dy metangjarje — njëra në lidhje ngjarjen e “breksit”-it dhe tjetra me pseudongjarjen e pseudogrushtshtetit të 15 korrikut në Anatoli — të cilat kanë përngjasim dhe ndërpleksje të madhe (ashtu si edhe vet ngjarjet) mbi të gjitha për arsyen e thjeshtë se bëhet fjalë për metangjarje të shkaktuara nga turma reaguese me ngjashmëri të mëdha botëkuptimore (e deri në përputhje) me njëra tjetrën: për liberaleshkot dhe islamatufët.
 • [2.a.1] Si Shqiptarë, vëmendjen e kemi tek Bashkëkombasit Tanë — [e madje për metaparim kryesor të botëkuptimit tonë kemi atë se çdo lloj arsyetimi, përfundimi dhe botëkuptimi e arrijmë dhe e themelojmë vetëm në dritë të asaj se çfarë (ka ndodh,) po ndodh (e mund të ndodhë) keq për Ta dhe se çfarë (ka qenë,) do të ishte (dhe është) mirë për Ta] — prandaj me fjalët ‘liberaleshko’ dhe ‘islamatufë’ u drejtohemi përjashtimisht (ekskluzivisht) shqiptarëve të trushpëlarë e të kapluar deri pothuajse në shkombëtarizim botëkuptimor të plotë nga sëmundjet vetëvrasjekombëtare’nxitëse dhe zhdukjekombëtare’shkaktuese të (kripto/neo)bolshevizmit dhe abrahamizmit (të ngjyrimit islamist në këtë rast). Ky saktësim është i domosdoshëm sidomos për kategorinë e dytë për ta bërë të qartë që kjo analizë u drejtohet vetëm shqiptarëve që pa sëmundjen islamike do të ishin Shqiptarë të shëndetshëm dhe nuk synon kurrsesi që të japë vlerësime për gabueshmërinë apo jogabueshmërinë e sjelljeve dhe qëndrimeve të joshqiptarëve të ymetit islamik të cilët, po mos të kishin “identitetin islamik”, nuk do të dinin se çfarë të ishin.
  • [3.a] […Duke qenë produkt i dalë nga përzierja shumëshekullore midis kombesh të ndryshme, sipas udhëzimeve protobolshevike të ideologjisë abrahamike muhametiste (dhe asaj kristianiste për të cilën vlen e njëjta gjë) që u ripropozua nga Marksi me të njëjtin synim dhe me të njëjtat kategori (por me emra të ndryshëm për t’iu përshtatur shekullit të XIX): zhdukjen tërësore të kombeve dhe homogjenizimin tërërsor të njerëzimit].
 • [2.a.2] Në këtë pikë, atë të përqendrimit tek islamatufët dhe jo tek islamikët në tërësi, qëndron edhe dallimi ynë me botë(mos)kuptimin liberaleshko në përgjithësi dhe atë të një fraksioni të liberaleshkove në veçanti që flet për “islamofashizëm” dhe për “domosdoshmërinë e çlirimit të popujve islamikë nga kanceri islamik” (që është si të thuash: “ta ‘çlirojmë’” një lëng të murrmë të dalë nga përzierja e lëngjeve me ngjyra të ndryshme duke thyer enën e vetme që e mban së bashku dhe që parandalon derdhjen e tij në enët e tjera që gjenden përreth e që përmbajnë lëngje me ngjyra të ndryshme të papërziera”).
  Këto marrëzira liberaleshkoiste janë të mbështetura në një padituri dhe panjohuri të tejskajshme (humnerore) të natyrës dhe funksionimit të saj (sa që, në sajë të doktrinës së tyre dhe për aq kohë sa që qëndrojnë të trushpëlarë dhe skllavëruar mendërisht, duhen përkufizuar para së gjithash si natyrofobë).
  Le t’i marrim me radhë disa prej fakteve të thjeshta që nuk njihen nga liberaleshkot ose të cilat, me t’i dëgjuar, i përjashtojnë duke u hedhur pupthi me gjithë bigoto-dogmatizmin e tyre religjionoid (çka shembullson empirikisht se pasoja e menjëhershme e infektimit nga natyrofobia është arsyefobia dhe anasjelltas). Botë(mos)kuptimi i liberaleshkove (të cilin ua kanë gjilpëruar në tru pseudoakademikët e pseudoshkencës pseudosociale të regjimit globalist) mund të përfytyrohet si një hapësirë që, sado e madhe dhe e zbrazët, lejon vend vetëm për një konceptim të organizimit shoqëror njerëzor që do të mund të quanim “dogma e pankulturizmit”; domethënë: janë të kurdisur që të mendojnë se njerëzimi nuk është i ndarë natyrshmërisht në raca, popuj e kombe –dhe- kultura përkatëse të ndryshme por se bota banohet –vetëm- nga një megapopull (njerëzimi) i ndarë në minipopuj që dallojnë –vetëm- për nga kulturat e tyre të ndryshme. Prej kësaj dogmeje të gënjeshtërt sa çiltërsia e ultrahipokritit (dhe evropianofobit) Marks rrjedhon e gjithë brambullitja e tyre koZmopolitaniste për “humanizëm” (që nga botëpamja –koMBopolitaniste- është veçse pseudohumanizëm e madje kundrahumanizëm!) me të cilën justifikojnë “dosmodoshmërinë për pandemorkatizím e panliberalizím” (lexo: për globalizím, mulatizím raca-e-kombe’përzierës e homogjenizím raca-e-kombe’zhdukës). Jo vetëm kaq, por duhet theksuar se nuk është aspak rastësore që ky botë(mos)kuptim iu është parashtruar si “shkencë” (e madje si e vetmja “shkencë” “shoqërore”) pikërisht nga arsim’vrasësit me porosi (pseudoakademikët) të financuar nga ata që e kanë interesin e tyre parësor krijimin e Homo Globalusit njëracorsh e njëkulturorsh të mulatizuar dhe skllav të urdhëruar të një stërpakiceje me pushtet politik, ekonomik, financiar, mediatik, …, policor e ushtarak të përqendërsuar e të pakufijshëm në krye të një shteti të vetëm global. {Kijeni parasysh këtë sepse do t’ju shërbejë për të kuptuar diçka që do të shpjegohet më poshtë në kryeshtyllën [5.j]}.
  Ja disa prej fakteve të thjeshta që liberaleshkot nuk njohin apo ndaj të cilave shfaqin faktofobi patologjike:

  1. Në botë ka kombe me tipare të përveçme milionavjeçare gjenetike dhe mijëravjeçare kulturore (pra komb = kulturë + gjak) por

  2. në botë ka edhe popuj që kanë vetëm kulturë të njëjtë por që nuk janë kombe pasi pjesëtarët e tyre kanë prejardhje gjenetike të ndryshme nga njëri tjetri ose të përzierë (pra popull = -vetëm- kulturë).

  Kjo do të thotë se kombet janë popuj (sepse i bashkon edhe kultura) por jo të gjithë popujt janë kombe (sepse nuk i bashkon gjaku). Shqiptarët, gjermanët apo japonët (vetëm për të thënë disa) jemi kombe ndërsa grekët, serbët, sllavomaqedonët, malazezët, turqt, belgët, rusët apo amerikanët (veç disa shembuj) nuk janë kombe por popuj.

  Cili është dallimi kryesor midis kombeve dhe popujve që nuk janë kombe? (Ky është një tjetër fakt që iu hyn nga një vesh dhe iu del nga tjetri liberaleshkove):

  3. Fakti që kombet ekzistojnë [duke ruajtur të paprekura veçoritë kulturor-gjenetike!] përpara shtetndërtimit të tyre dhe pavarësisht shtetit [dëshmia mbretëreshë e këtij fakti jemi Ne] (ndonëse në gjendje pashtetshmërie apo shumështetshmëríe janë pre e lehtë e sulmeve urrejtëse përçarëse e vrastare të të pakombëve ose të pushtuar nga kombe të tjera në zgjerim) ndërsa popujt që nuk janë kombe, nuk ekzistojnë përpara nënshtetëzímit të tyre dhe shpërbëhen e derdhen si lëngu i një ene të copëtuar nëse shpërbëhet shteti i tyre.
  Mosnjohja apo mospranimi i këtij fakti nga ana e liberaleshkove është i ndikuar nga një tjetër lakim i kryedogmës së tyre pankulturistë natyrë-e-arsye’fobike (pra kombofobike), atë sipas së cilës “racat dhe kombësitë janë konstrukt vetëm-dhe-vetëm shoqëror (kulturor e politik)” dhe jo një realitet natyror biologjik po aq sa kulturor. Nga ky lloj formulimi i kryedogmës së tyre se “kombet janë produkte -veçmas- kulturore” e madje “të shpikura e të lindura bashkë me shtetet përkatëse” [yha!], rrjedhon lajthitja sipas së cilës “kombësia është e barabartë me nënshtetësinë” [yha!] dhe në fakt jo rrallëherë i kemi dëgjuar këta natyrëmohues të trushpëlarë ta quajnë 1912-ën si “datën e lindjes së kombit shqiptar” [yha!]. Këto lajthitje janë të ndikuara nga fakti që botë(mos)kuptimi i tyre, siç u tha, është i tëri në funksion të globalizmit dhe i prodhuar nga kryqendra pseudoakademike të vendosura në shtete që kundranatyrësinë (pra kundrakombëtarinë) e kanë pikëmbështetjen kryesore të politikës së vetë duke qenë të banuara nga një shumësi racash e kombesh të cilat, duke qenë ende të papërziera plotësisht (ashtu siç do donin dhe po nxisin me çdo mjet globalistët që i udhëheqin këto shtete), po të mos mëkoheshin me një pseudokulturë të vetme dhe po mos të hipnotizoheshin me një pseudoidentitet të vetëm shtetëror, do të shkonin secila në drejtimin në të cilin i tërheq natyra e vet, raca dhe kombësia e vet. Kjo na lejon që ta përmbledhim doktrinën bolshevike të globalizmit (por vlen edhe për atë abrahamike që është veçse protobolshevizëm) në këtë mënyrë: globalistët e kanë sajuar pseudoshkencën bolshevike në mënyrë të tillë që t’ua paraqesin ithtarëve të saj si “fakt të kryer” atë që në të vërtetë është veçse –synimi- i tyre: pra që t’ua paraqesin si “fakt të kryer” ekzistencën e një megapopulli të vetëm çdo individ i të cilit është i barabartë me tjetrin nga të gjitha anët me përjashtim të gjuhës që flet dhe pasaportës,
  • [3.b] (paçka se atëherë nuk kuptohet se përse ekzistojnë Olimpiadat dhe se përse në lloje të caktuara lojërash sportive spikasin gjithnjë njerëz të një race të caktuar; si për shembull, në maratonë afrikanët rreth-saharianë e në not evropianët… Por nuk është e thënë që mos ta kenë në plan edhe shuarjen e Olimpiadave për “të zhdukur racizmin”)
 • [2.a.3] në mënyrë që leshkot që bien në këtë grackë (e që madje instalohen edhe nëpër shërbime, universitete e qeverira), të kryejnë e të nxisin sa më shumë përzierje midis kombeve dhe racave derisa këto pasuri e shumëllojshmëri të zhduken përnjëmend duke e bërë kështu realitet atë që tani për tani është veçse një ëndërr maniakale e globalistëve, pra krijimin e një megapopulli të vetëm pa identetet, pa histori e pa kulturë burimore nën zgjedhën e regjimit dhe tekave të tyre.
  • [3.c.1] Përfundimi pseudoshkencor bolshevik i “humanizmit” (që, duhet përsëritur, nga botëpamja koMBopolitike është kundrahumanizëm!)
   • [4.a] (që gjepurit se bota na u banuaka nga një megapopull homogjen i ndarë vetëm nga ana kulturore e madje madje vetëm nga pikëpamja e sistemit politik dhe/apo nga pikëpamja klasore dhe ajo e marrëdhënieve ekonimike (që “natyrisht” duhen njësuar edhe këto se kështu kërkojnë “demokracia” dhe/apo “tregu” [hëhë!])
  • [3.c.2] dhe dogma abrahamike
   • [4.b] (që është veçse protoformulim i përfundimit të paracaktuar pseudoshkencor bolshevik dhe që broçkullit – me fjalë të tjera - të njëjtën profkë sipas së cilës bota na u banuaka nga një megapopull i vetëm ku të gjithë janë pa dallim “bijë të jahveut/allahut” por që ndahet në popuj të ndryshëm vetëm vartësisht “besimit” ose jo në “jahve”/”allah”, pra vartësisht nënshtrimit ose jo ndaj kriptoregjimeve klerikale që na përciellin “fjalën/urdhërat” e “jahveut”/”allahut”)
  • [3.c.3] janë në të vërtetë synimi kundranatyror (dhe kriminal!) i atyre që i kanë sajuar si bolshevizmin ashtu edhe abrahamizmin për ta shtrirë pushtetin dhe kontrollin e tyre mbarëbotërisht dhe për ta homogjenizuar botën me të vërtetë! Nga kjo pikëpamje, mund të arrijmë që të kuptojmë dhe vërtetojmë induktivisht se cili është synimi i globalistëve dhe se cila është renditja e organizmave natyrorë që ata urrejnë më shumë, duke parë se cili është organizmi natyror ndaj të cilit i gjilpërojnë më shumë urrejtje në tru kontingjentit të tyre me liberaleshko:
   • [4.c] Pra:
    — liberaleshkot janë të kurdisur që të sulmojnë dhe kundërluftojnë nacionalizmin (“fashizmin” e “nazizmin”)? Po, dhe atëherë është e qartë se organizmi natyror që globalistët urrejnë më shumë është -organizmi komb-;
    — liberaleshkot janë të kurdisur që të sulmojnë dhe kundërluftojnë patriarkalizmin? Po, dhe atëherë bëhet e qartë se –qeliza natyrore familje- (e organizmit natyror komb) është ajo që urrehet më shumë nga globalistët;
    — liberaleshkot janë të kurdisur që të sulmojnë, përçmojnë dhe akuzojnë racën evropiane si racën “më të poshtër dhe të padrejtë” në botë? (Dhe, vini re skizofreninë e këtij pohimi të njëkohësishëm me atë se “racat nuk ekzistojnë”) Po, dhe atëherë është e qartë se raca evropiane është raca ndaj së cilës globalistët ndiejnë më shumë urrejtje dhe të cilën duan ta zhdukin më shumë seç duan të zhdukin gjithë të tjerat duke e justifikuar këtë me “zhdukjen e padrejtësisë nga bota” [yha!] (Edhe atë aziatike e kanë në listë se “u prish punë” herësi i tyre i lartë mençuror dhe organizimi i tyre i lartë që parandalon depërtimin e shoqërive të tyre dhe çsovranitetizímin e shteteve të tyre; ndërsa atë afrikane e përdorin si agjent mulatizues dhe si standart për bindshmërinë, kontrollueshmërinë dhe herësin mençuror që duhet të ketë “homo globalusi” i megashtetit të tyre global.)

    Kjo vërteton pra, –edhe- induktivisht, se kombet dhe familjet evropiane janë në krye të listës së atyre që globalistët duan të zhdukin.
 • [2.a.4] Dhe kryedogma e ‘pankulturizmit’ shërben pikërisht për t’i bërë liberaleshkot ‘daltonikë’ deri në verbëri të plotë ndaj dallimeve racorkombëtare në mënyrë të tillë që zëvendësimi demografik i evropianëve apo përzierja racore mos të shihen prej tyre ashtu siç janë (si një krim vrastar i mirëfilltë) por thjesht si “zëvendësim i disa ‘humanëve’ me disa ‘humanë’ të tjerë të njëjtë me ta” dhe thjesht si “përzierje e “disa ‘humanëve’ me disa ‘humanë’ të tjerë të njëjtë me ta”. Kjo shpjegon se përse në mediat e regjimit globalistokratik afrikanët, turqt apo arabët që kanë kolonizuar Francën apo Gjermaninë, quhen “frëngë” e “gjermanë”: sepse duke mos patur njohuri të fakteve 1. dhe 2. (të dallimit midis kombit dhe popullit/nënshtetasit) dhe duke menduar se “kombësia është produkt –veçmërisht- politiko-kulturor”, e vetmja gjë që u mbetet liberaleshkove për t’i dalluar njerëzit është gjuha që flasin apo pasaporta që kanë dhe, nëse mësojnë gjuhën dhe marrin pasaportën frënge apo gjermane, vetvetiu sipas tyre ata “bëhen frëngë e gjermanë” [yha!]. {vijon tek kryeshtylla [2.a.5]}
  • [3.ç.1] Dhe prandaj në pikën 2. u përmendën ndër popujt që nuk janë kombe si amerikanët ashtu edhe rusët; sepse, ashtu siç bangladeshasi quhet ‘amerikan’ duke pasur nënshtetësi amerikane, në të njëjtën mënyrë kazaku quhet ‘rus’ duke patur nënshtetësi ruse. Kjo do të thotë se nxitja e shkretimit të konceptimit të kombit si thjesht ‘popullsi nënshtetase’ është veçse një manovër e krimit kombvrasës dhe një hap në drejtim të globalizmit.
   • [4.ç.1] …Sepse kombet që harrojnë apo, pasi pushtohen, nxiten e detyrohen që të harrojnë
    • [5.a.1] duke ua zhdukur elitat kombëtare shtetndërtimtare e mendimtare
     • [6.a] (dhe shkarkimi, heqja nga puna dhe burgosja apo vrasja jo vetëm e mijëra ushtarakëve por edhe e mijëra intelektualëve, rektorëve universitarë dhe profesorëve laicistë në Anatoli, menjëherë pas pseudogrushtshtetit të fundit të organizuar nga regjimi i atjeshë i tanishëm enkas për t’i dhënë “alibi” teokratizímit islamist të mbështetur dhe kontrolluar nga globalistët, na është, për analogji, një shembull i kulluar i mënyrave se si është vendosur regjimi stalinisto-hoxhist dhe se si është në përgatitje, si «as nën mëngë», vendosja e regjimeve totalitare kundrakombëtare neosovjetiko-neohoxhiste tek ne dhe nëpër Evropë. (Me dallimin e vetëm se në Evropë mund të përdoret “alibi”-ja e kundërt, ajo e gjoja “mbrojtjes së laicizmit” nga “terroristët” që gjithqysh po stërviten e financohen nga vet globalistët dhe veprimtaria e të cilëve po lejohet nga dordolecikanët kukulla të tyre! (Vetëm një sylesh i droguar me shoubizëm, bastizëm dhe partiakizëm nuk e kupton se gjithë këto veprimtari dhe organizata islamiste “radikale” që po përhapen gjithandej nën mjekrën e “politikanëve” “tanë” pa u hyrë «gjemb në këmbë» janë pjesë e një strategjie të shumfishtë dhe shumplanëshe globaliste të cilën, me gjasë, edhe një pjesë e mirë e vet lolotikanëve në shërbim të tyre nuk e kupton apo bën kriminalisht sikur nuk e kupton (të verbuar siç janë nga psikoza makutorore për pará-në-funksion-të-pushtetit dhe pushtet-në-funksion-të-parasë dhe nga kriza e përhershme prej toksikomanësh për “mbështetje të partnerëve ndërkombëtarë” të cilën e shohin si ‘çelës’ për t’i dhënë fushë të hapur derdhjes së psikozës së tyre makutërore dhe prandaj janë të gatshëm që të bëjnë gjithçka për ta patur (edhe të mos kryejnë detyrat për të cilat ndodhen në ato poste vendimmarrëse por edhe për t’iu nënshtruar me vetëdije ultraetnomazokistike urdhrave të drejtpërdrejta të globalistëve që e dëmtojnë Kombin Tonë (…se, kur për të pasur “mbështetjen e partnerëve ndërkombëtarë” (që u duhet si ‘çelës’ dhe ‘leje’ për të përmbushur psikozën e tyre për ta zhvatur ekonomikisht Kombin), lejojnë marrëzira kundrakombëtare si “dialogu me serbinë”, “krijimi i zajednicës”, pranimi i muxhajdinëve dhe “refugjatëve”, pranimi i plehërave dhe “demarkacioni” me IRJMZ, mund të pritet që të jenë të gatshëm të pranojnë çfarëdo lloj krimi tjetër kundra Kombit!)!)!)))).
    • [5.a.2] dhe duke ua zëvendësuar kulturën-dhe-botëkuptimin burimor me sëmundje kundrakulturore (pra kundrabiologjike!!!) e shkulturuese (pra shfarosëse!!!) si pikërisht bolshevizmi dhe abrahamizmi apo nënprodukte të tyre të ripaketuara (si lgbti-zmi e “multikulturalizmi”).
   • [4.ç.2] se identiteti dhe tiparet (dhe institucionet) burimore kulturor-shoqërore të secilit komb janë veçse zgjatim i natyrshëm i tipareve të tyre biologjike gjenetike (ashtu siç, në shkallë familjare, riti dhe institucioni i martesës është veçse ‘degëzim’ dhe ‘lulëzim’ kulturësór që «merr limfë» nga ‘rrënjë’ instinktuale biologjike), fillojnë që të përziehen me ardhacakët e huaj me të cilët i lidh vetëm pasaporta, pra me bashkë-nënshtetasit (që, për më tepër, gjenden aty si kolonizatorë dhe pasaportizohen falë dordolecikanëve ultraetnomazokistë të trushpëlarë e të instaluar në pushtet nga globalistët). Në lidhje me këtë duhen parë shumë seriozisht të gjitha ato përçudësira (monstruozitete) pseudo-e-kundraartistike të shoubizit që ia shkatërrojnë shqisat estetike kombit duke i paraqitur si modele etike e fenotipike shkarravina joshqiptare (e megjithatë, shpesh herë, shqipfolëse). Vetëm fakti që gjiriznaja mediatike globalisto-etnomazokiste i quan “vip”-a (“very important person” dmth ‘persona shumë të rëndësishëm’) këto shëmturina, këto pavlefturina që janë veçse armë të mirëfillta shthurëse e shpërbërëse kundrakombëtare, tregon se sa kujdes duhet patur prej tyre dhe prej modelit të jetesës (më saktë: të vetëvrasjes kombëtare) që përfaqësojnë dhe që duan të na shesin si më të mirin (e madje si të vetmin) të mundshëm!.
  • [3.ç.2] Ky [i kërrëzimit (dekadimit) të kombësisë në “-vetëm- nënshtetësi”] është një detaj thelbësor që zhvërehet apo shpërnjihet edhe nga shumë nacionalistë evropianë të cilët, ndonëse në kërkim të çiltër të rizbulimit të një parimi të saktë,
   • [4.d] [atë të konceptimit të kombit në mënyrë natyrore, pra shqiptarore (se, mos të harrojmë që Shqiptarësía është burimi, âmca (matrica) e racës, pra e kulturës, pra e botëkuptesës evropiane!]
  • [3.ç.3] megjithatë, e lëshojnë veten në adhurim të imazhit të idealizuar që kanë për Federatën Ruse duke e keqkuptuar atë si një ‘model alternativ’ e madje ‘shpëtimtar’ për të kundërshtuar procesin evropianë’vrasës globalist të ‘amerikanizímit’.
   • [4.dh.1] Që kur globalistët kanë arritur që ta bëjnë SHBA-në një prej foleve dhe “sallave të kontrollit” të tyre kryesore, fjala “amerikan”, në lidhje me banorët e atij shteti, ka humbur çdo lloj kuptimi racor/kombëtar natyror duke marrë këto kuptime të shpërnatyruara:
    - je “amerikan” nëse ke “grin kard”;
    - je “amerikan” nëse flet anglisht (ndonëse kjo ka filluar të mos vlejë më që kur jugperëndimi i SHBA-së është meksikanizuar (me miratim të globalistëve që, për atë pjesë të evro-amerikanëve që nuk kanë arritur të bindin se duhet të mulatizohet, përdorin zëvendësimin demografik);
    - je “amerikan” nëse dëgjon “pop” dhe “hip-hop” [pseudomuzikë],
    - je “amerikan” nëse e kalon kohën duke parë se çfarë bëjnë kimrat e rihanrat [shkarravinat e shoubizit] dhe nëse ndjek modelin e tyre të shthurur dhe mulatizím’nxitës të jetesës;
    - je “amerikan” nëse shikon filmat e telefilmat e plehrovudit [0%-art 100%-propagandë globaliste dhe helme botëkuptimore];
    - je “amerikan” nëse “ushqehesh” në “fast fud”-e [me dëmshurina kundraushqimore o.n.gj. e obezizuese dhe me mishra gjedhësh të dendur me hormone artificiale e të larë në klor];
    - je “amerikan” nëse je pro-lgbt dhe lgbt :
    - je “amerikan” nëse je pro-racëpërzierje dhe kryen racëpërzierje ;
    - je “amerikan” nëse je pro-“integrime plutono-antarktiko-oqeano-polaro-galaktike”
    …shkurt je “amerikan” nëse je «pro» gjithçkaje që të gjilpërojnë në tru globalistët! Të gjitha këto sëmundje kulturore e botëkuptimore laboratorike janë prodhuar nga globalistët që kanë depërtuar universitetet, partitë, “think tanket”, mediat dhe shërbimet e SHBA-së dhe, që andej, po përhapen (më saktë: po imponohen) prej tyre në Evropë dhe në të gjithë botën. Eksperimentet shoqo-kulturore dhe trushpëlarjen mulatizuese e homogjenizuese vetëvrasje’racorkombëtare’nxitëse që kanë bërë mbi popullsínë amerikane, globalistët po ia zbatojnë gjithë njerëzimit dhe në veçanti evropianëve. Dhe prandaj “amerikanizím” është sinonim me globalizím.
    Padyshim që SHBA-ja është një vend i madh ku ka edhe njerëz që nuk i janë nënshtruar eksperimenteve dhe trushpëlarjes dhe ku mirësisht 70% e popullsisë është ende evropiane e papërzierë racorisht (për përzierjen ndërevropiane do të flitet më poshtë)

    • [5.b.1] dhe në këtë kategori të shëndetshmish hyn një pjesë e mirë e Shqiptarëve që jetojnë atje dhe që, megjithëse në një “kazan përzierës” të tillë (ku nëse evropianët shfaqin sadopak krenari të natyrshme racor/kombëtare, damokosen si “racistë” e “supremacistë të bardhë”),
     • [6.b] (çka tregon përpikërisht se regjimi i atjeshëm është në kontroll të evropianofobëve globalistë dhe kukullave të tyre!)
    • [5.b.2] megjithatë i ruajnë Mendësinë, Traditat dhe Gjakun Tonë duke u martuar me Bashkëkombas dhe vazhdojnë të na nderojnë duke i bërë ballë shqiptarisht viruseve botëkuptimore globaliste edhe duke u gjendur brenda kufijve të atij që ka qenë deri më tani dhe është sot për sot “laboratori” i tyre kryesor. Se si duhet të organizohet SHBA-ja pas çlirimit nga globalistët, këtë duhet ta vendosë vet populli amerikan, mirëpo është e qartë se pa rizbulimin e rrënjëve të tyre të thella evropiane sa i përket kulturës dhe botëkuptimit, dhe pa themelimin e çdo lloj organizmi të tyre në këto rrënjë të thella, shoqëria evro-amerikane do të mbesë përsëri ‘pre e lehtë’ dhe ‘derë e hapur’ për çdo lloj depërtimi tjetër kundraevropian (e madje as do të mund të çlirohet nga globalistët). Nëse ‘ri-kombëtarizími’ i SHBA-së, ‘ri-Evrop-izími’ i saj, pra organizimi në vija kombëtare sipas prejardhjes kombëtare të secilit do të jetë zgjedhja e tyre, pa dyshim që nga pikëpamja jonë shqiptare, kjo do të ishte edhe zgjidhja më e mirë për rifitimin dhe ruajtjen e plotë të shëndetit të tyre si evropianë. Dhe Shqiptarët që jetojnë në SHBA, duhet të jenë në gatishmëri të plotë që t’i ndihmojnë si të munden këtij procesi duke dhënë shëmbullin se si Traditat Burimore Kombëtare janë e vetmja mënyrë për ta ruajtur dhe fuqizuar evropianësínë në tërësi dhe jo përzierja ndërkombëtare ndërevropiane apo psuedokulturat dhe botëkuptimet artificiale dhe ideologjike pa asnjë lidhje me natyrën e të qenit evropian e madje në kundërshti me të.
   • [4.dh.2] mirëpo, këta njerëz me botëkuptim të shëndetshëm, që prej një kohe të gjatë (shumë të gjatë) nuk e kanë më në kontroll vendin e tyre, as sa i përket politikës së brendshme e aq më pak sa i përket asaj të jashtme. Për këtë arsye “amerikanizëm” dhe “amerikanizím” mund të kenë sot për sot vetëm dhe vetëm një kuptim: globalizëm dhe globalizím komb’vrasës e evropianë’vrasës! Arsyeja se përse globalistët kanë zgjedhur SHBA-në si “kryelaborator” dhe si “sallë kryesore operative”, ose më saktë: arsyeja-se-përse dhe mënyra-se-si kanë arritur që ta shtinë në dorë kontrollin e SHBA-së, është një çështje e hapur edhe në mesin e vet mendimtarëve evro-amerikanë të paprekur nga “amerikanizími” globalist dhe së cilës i mbëhitet një hapësirë e gjerë shtjellimi. Megjithatë, mund të thuhet pa askurrfarë dyshimi se një ndër arsyet kryesore të suksesit të globalistëve për shtënien në dorë të kontrollit të SHBA-së ka qenë fakti se procesi i proto-amerikanzímit ka pas filluar në mënyrë [le të themi] të vetvetishme që në çastin kur evropianët e vendosur në atë kontinent, ndonëse me prejardhje të ndryshme kombëtare, filluan të përzieshin me njëritjetrin duke u shkrirë në një entitet popullsíor të vetëm, në një “kombësi” të vetme të homogjenizuar ‘evro-amerikane’.
    • [5.c.1] Por edhe kjo pikë duhet hetuar për të kuptuar se në ç’masë është ndikuar nga fakti që anglo-saksonët kanë qenë kombi evropian që, bashkë me spanjollët dhe frëngët, më-së-pari-më-së-shumti janë larguar nga burimorësía evropiane duke u globalistoidizuár pra duke e shkëputur të-qenurin-kulturorisht-anglosakson/spanjoll/frëng nga i-qenuri-racorkombëtarisht-anglosakson/spanjoll/frëng dhe për këtë arsye kanë qenë të prekur si asnjë tjetër nga globalizmi neo/post-abrahamik masonik i “iluminizmit” sa që edhe sot e kësaj dite janë të kurdisur që ta mbajnë veten si “etërit e liberalizmit” dhe “iluminizmit” [ndonëse pjesa ‘shkëndijë’ e teoricienëve të liberalizmit “anglosakson” dhe “iluminizmit” kanë qenë çifutë (kryesisht sefardikë). (Një pjesë e “iluministëve” evropianë ka qenë çiltërsisht në kërkim të një zgjidhjeje për problemin e kriptoregjimit abrahamik kristianist në Evropë, mirëpo jo aq largpamës saç-na-paraqiten-sot sa që të mos binin në kurthet botëkuptimore e politike neo-abrahamike të atyre që sot na i paraqesin si ‘largpamës” dhe të atyre që mbi themelet e “iluminizmit”, ngritën ‘frankenshtajnin’ globalist të bolshevizmit; pra nuk arritën të kuptonin se Evropa do evropianësí dhe jo një tjetër jo-evropianësí në vend të kristianizmit. Laicizmi është një zgjidhje po aq e pavend për të ndaluar çevropianizímin e evropianëve nga kriptoregjimet abrahamike në Evropë saç është i pavend ndalimi i muzikës në tërësi si zgjidhje për të ndaluar çshqiptarizimin tallavanéc të muzikës në Shqipni.).]
     • [6.c.1] Përfshirja e çifutëve sefardikë në “liberalizëm” nuk është aspak dytësore. Ashtu siç abrahamizmi kristianisto-muhametist është “çifutízëm” [(nënshtrim) kulturor-botëkuptimor] për joçifutët, liberalizmi u bë në një farë mënyre pseudo-“anglosaksonízëm” [(nënshtrim) kulturor-botëkuptimor] për jo-anglosaksonët duke mbetur gjithsesi çifutizëm.
      • [7.a] Pra “liberalizmi” është veçse një parasitizëm neo-abrahamist globalist që ka përdorur si vektor për përhapjen e vet anglo-saksonët [qashtu siç bolshevizmi është një prasitizëm neo-abrahamist globalist që ka përdorur si vektor për përhapjen e vet popujt sllavë (që janë në vetvete produkt i një fazeje të mëparshme të globalizmit abrahamik kristianisto-lindor) dhe qashtu siç abrahamizmi islamik globalist përdori dhe po përdor si vektor për përhapjen e vet turkiçët dhe mulatët e dalë nga përzierja turkiço-arabo-evropiano-afrikane].
     • [6.c.2] Kjo do të thotë se pastrimi dhe rikthimi i anglosakzonizmit në një kulturë burimore veçmas e anglosaksonëve është jetike për ta dhe jo vetëm për ta; sepse… ashtu siç liberalizmi pra pseudo-“anglosaksonizími” i jo-anglosaksonëve u është kthyer kundra vet anglosaksonëve, edhe abrahamizími pra pseudo-“çifutizími” i joçifutëve u është kthyer kundra çifutëve
      • [7.b] (kristianizmi e islamizmi po e po por edhe liberalizmi që është pseudo-“çifutizím” po aq sa dy të parët. Pseudo-“çifutizím” do të thotë “marrje e nënshtetësisë çifute” për joçifutët në shtetin global të udhëhequr nga çifutët. Fjalët “kristian”, “musliman” e “bolshevik” e “liberal” kanë që të gjitha këtë kuptim: dikush ‘me nënshtetësi çifute’ brenda çifutistanit, që është emri i botës së rënë tërësisht nën kontrollin e një qeverie të vetme të përbërë prej tyre.).
     • [6.c.3] …Që do të thotë se, shpërbërja e këtij regjimi globalist që prej më se 2000 vjetësh po e zhyt Evropën, Perëndimin dhe Botën në kaoz dhe luftëra të shëmtuara për qëllime të pandershme dhe të ulëta, është, nëse duan ta kuptojnë, edhe në interes të atyre që prej më se 2000 vjetësh po e gënjejnë veten se kështu, duke e çifutizuar botën, “do të çlirohen nga romakët” […e nga “nazifashistët” (dmth.: nga evropianët)]. “Çifutizími i botës” mund të prodhojë vetëm shçifutizim (de-çifutizím) të vet çifutëve. Prirja mbretëreshë e botës, e vet natyrës, është shumëllojshmëria dhe natyra është e pamëshirshme me armiqtë e ‘mbretëreshës’ së saj, me armiqtë e ekosistemeve dhe organizmave të planetit. Natyra është e pamëshirshme me ata që duan t’i zhdukin ‘bijtë’ e mbretëreshës së saj (kombet) dhe, për ironi, jo rastësisht armiqtë e ‘bijve’ të ‘mbretëreshës’ së natyrës janë pikërisht ata që zhduken dhe shkombësohen të parët duke u zhdukur dhe kthyer në “babiloni gjenetike”, në të parrënjë e të paatdhe dhe në idhujtarë të çdo gjëje që mendja e tyre i gënjen se mund t’iu shërbejë për ta sunduar dhe për ta bërë botën të parrënjë, të paatdhe dhe të pakombë si vetja e tyre, …pra idhujtarë të parásë.
      Dhe po e njëjta Ironi e Natyrës vlen edhe për të gjithë ata anglosaksonë dhe evropianë të ligshtë (si i alkolizuari Çërçill dhe burokratët e alkolizuar të sotshëm të BE-së) që, përgjatë shekujve e sidomos tre shekujve të fundit, pa kuptuar përmasën e abrahamizmit në themel të “anglosaksonizmit” e “evropianizmit” të tyre “liberal” (të kristalizuar tek projekti BE), kanë qenë dhe po janë për kombin e vet dhe për secilin komb evropian, një mallkim pasojat e të cilit po i vuajnë ende sot anglot dhe evropianët e tjerë të thjeshtë që po zëvendësohen në atdheun e tyre nga ardhacakë që po i fajësojnë për mëkate që nuk kanë kryer kurrë (e që megjithatë janë kryer “në emër të tyre”) e që duke i përdorur si “arsye më se të vlefshme” këto “mëkate” të pakryera, po ua pushtojnë dhe marrin në kontroll kryeqytetet dhe shtetet, nën vëzhgimin, me financimin dhe me miratimin e zgërdheshur të kundraevropianëve globalistë. A nuk po ju duket se kjo “demokracia” “liberale” ka filluar t’i ngjajë gjithnjë e më shumë sheriatit? Kjo do të thotë se gjithashtu Rishpallja e Pavarësisë e secilit komb evropian po afron. Kësaj radhe nga një ‘perandori osmane’ e quajtur BE, nga një ‘stamboll’ i quajtur Bruksel dhe nga një ‘sulltan’ i quajtur Soros.
      Rikthimi i Evropës në evropianësí e në evropianërí është i pandalshëm. Rievropianizími, rikombëtarizími, ripaganizími dhe çabrahamizími, zhbolshevizími e çsorosizími i saj, i secilit komb evropian, është i pandalshëm.
      Ndryshe nga sa propagandojnë mediat e regjimit, Kryeparimi Kombopolitik se «në asnjë shtetkomb nuk duhet ketë vend për kundërshtarët e ekzistencës dhe sovranitetit të atij shtetkombi», është i themeluar në kundra-kundraevropianizëm dhe jo maniakalisht në kundraçifutizëm. Nëse kundra-kundraevropianizmin mediat e regjimit duan të vazhdojnë ta quajnë ‘kundraçifutizëm’, kjo veçse do të thotë se me gojën e tyre po na thonë se i-ndaluri-së-qeni-kundraevropian është i barabartë me të-ndalurin-së-qeni-çifut pra se jemi përball një “kombi” që ka për “kombësi” të qenurin kundraevropian. E megjithatë, nëse në botë ka një popull që do ta themelojë të qenurin-vetvetja tek i qenuri-kundra-dikujt e madje tek i qenuri-kundra-gjithkujt, edhe kjo është e pranueshme me kushtin që ky popull të jetë vetvetja brenda kufijve të vendit të tij pa përbërë rrezik dhe pa depërtuar kontinentet dhe shtetet e kombeve që do të dëmtojë.
      Le të jetë e qartë: Shqiptaría dhe gjithë kombet evropiane nuk do ta pranojnë kurrë regjimin, sundimin, psuedokulturën, pseudodrejtësinë, pseudoligjin dhe planin e kundrashqiptarëve, kundrakombëtarëve dhe kundraevropianëve! Shqipnia e Shqiptarëve! Evropa e Evropianëve!
    • [5.c.2] E njëjta gjë ka ndodhur edhe me spanjollët të cilët, nën nxitjen e ‘kominternit’ kristianist, ia shpërndanë “spanjollësínë” edhe popujve që nuk ishin racorkombëtarisht të tillë; dhe jo më kot tokat e ish perandorisë “së tyre” quhen sot “Amerikë Latine” dhe banorët e tyre, ndonëse në pjesë të madhe mulatë dhe amerindianë të zbritur nga Azia në Amerikë nëpërmjet Ngushticës së Beringut dhe që nuk kanë asnjë lidhje me Evropën, quhen sot “latinos”.
     Pra, për të kuptuar se përse filloi procesi i “amerikanizímit”, nuk mund të anashkalohet në asnjë mënyrë procesi i “liberalizímit” të anglosaksonëve e, prej këtij, procesi i (pseudo)-anglosaksonizímit që ndodhi në të gjithë perandorinë koloniale angle (dhe gjithashtu në vet Britani, me pushtimin dhe anglizímin kulturor të keltikëve).
     Dhe nuk është aspak rastësi që nacionalistë të zotë anglo-saksonë, të rikthyer sot në burim dhe në shëndet të plotë botëkuptimor, nuk ngurrojnë ta quajnë “perandorinë angle” me emrin e saj të vërtetë: Perandori e ‘Stemëkuqve’! Çka do të thotë se ka rëndësi të madhe gjurmimi i vektorëve nxitës që qëndronin pas kolonializmit dhe që nxjerrin në pah se sa pak ‘evropian’ ka qenë kolonializmi (porsi edhe në rastin e kolonializmit ‘spanjoll’, i financuar nga ‘krye-kasaforta’ abrahamike e papatit). [Pa harruar se, pa dyshim, globalistët që qëndronin pas kolonializmit, kanë shfrytëzuar dhe kanë kalëruar epshin e vetvetishëm të evropianëve për të shkelur në çdo cep të botës, për të parë çdo gjë të pashme në botë e për të njohur çdo gjë të njohshme! Por ky Epsh Zbulimtar që gjendet në secilin komb evropian, prodhon veçse shkencë, botanikë, biologji, zoologji, entomologji, fizikë, …, mjeksi, klimatologji e antropologji në shërbim të ruajtjes së natyrës, që nga qeliza e deri tek kombet dhe popujt që përbëjnë njerëzimin… dhe kurrsesi nuk prodhon botë’sundim të padrejtë kombe’vrasës e planet’shkatërrues!!! Kjo do të thotë se, kur globalistët arrijnë që ta depërtojnë dhe keqshpërdorojnë për planet e veta këtë Epsh Zublimtar të evropianëve që kanë arritur të trushpëlarjnë dhe shkëpusin nga rendi natyror, mjedisor e familjarkombëtar]
     • [6.ç] (në funksion të të cilëve ka qenë, është dhe duhet të jetë çdo zbulim shkencor dhe çdo risi teknologjike! Pra në funksion të rendit natyror, mjedisor e familjarkombëtar!),
    • [5.c.3] pasojat janë vërtet vërtet tragjike (si rasti i bombardimeve bërthamore të bëra në fushatën globaliste të LDB-së dhe si rasti i “mitrave me qera” për të prodhuar një pseudo-“njerëzim të ri” nga pseudo-“prindër” homoseksualë e lgbt)].
     • [6.d.1] Kërkon hetim dhe është domethënës gjithashtu fakti se si sot evropianët akuzohen nga sistemi pseudoakademiko-mediatik globalisto-etnomazokist për të kaluarën “e tyre” koloniale kur e vërteta është se ato procese kanë qenë shkatërrimtare për evropianët po aq e, në mos, më shumë seç kanë qenë për joevropianët e kolonizuar! Dhe, fakti që këto retorika ultrafajësuese ultraevropianofobike kanë dalë dhe vazhdojnë të dalin kryesisht nga kryeqendra “akademike” të vendosura në SHBA nga ku globalistët po vazhdojnë me politikën e tyre neo-koloniale të “amerikanizímit” të botës, është një kundërthënie në dukje hipokritike por që fsheh një detaj kryekyç që e bën kryerkeje të qartë se
      — jo vetëm që “amerikanizími” i botës nuk ka të bëjë me “evropianizím” apo “anglo-saksonizím” autentik dhe
      — jo vetëm që ky “amerikanizím” nuk po udhëhiqet dhe kërkohet me ngulm nga evropianët, por se
      — as edhe vet perandoritë koloniale anglo-saksone, spanjolle etj. nuk kanë qenë të ngritura në funksion të pjesëtarëve të thjeshtë dhe familjeve të kombeve evropiane përkatëse, por kanë qenë vepër e po atyre globalistëve që i korruptojnë, dordolecikanizojnë dhe kontrollojnë “shtetarët” evropianë (apo “revolucionarët” e “rilindasit”) dhe që sot, në po të njëjtën mënyrë, po udhëheqin “amerikanizímin” e botës pasi e kanë shndërruar këtë në një ‘frankenshtajn’ botëkuptimor të vetin porsi abrahamizmin kristianist, atë muhametist, atë liberalist e atë bolshevist [dhe jo më kot “amerikanizëm” do të thotë sot “evangjelizëm” po aq sa “salafizëm” dhe “liberalizëm” po aq sa (neo)bolshevizëm)!].
      • [7.c] Dhe nuk ka si të jetë ndryshe (pra, nuk ka se si kolonializmi të mos ketë qenë i udhëhequr nga globalistët në dëm të evropianëve të thjeshtë dhe në përfitim të tyre) kur, për shembull në rastin e Spanjës dhe Protugalisë, procesi i spanjollizímit e portugalizímit (“latinizimit”) të jospanjollëve joevropianë ka shkuar paraelel me procesin e abrahamizímit të këtyre joevropianëve, çka tregon se vektori nxitës pas “kolonializmit [gjoja] evropian” ka qenë pikërisht globalizmi abrahamik! (Dhe nuk është çudi që rezultati i globalizmit abrahamik që ka prodhuar ‘kazane’ e ‘magje’ mulatizuese si Brazili, është i njëtji rezultat ku shpie çdo lloj trajtëzim i globalizmit, edhe ai bolshevik e edhe ai neobolsheviko-neoliberal-neoislamizues “amerikanizues” i sotshëm! (Pra atë që po e quajmë plan globalist për “amerikanizím” të botës, mund ta quajmë po ashtu plan globalist për “brazilizím” të botës)
       • [8.a] (apo edhe për “turqizím” të botës; pra me çdo lloj emri që tregon një pjesë të botës ku globalizmi i ndonjë lloji të caktuar (abrahamik islamik, abrahamik kristianist, abrahamik liberal a neobolshevik), ka arritur që të kryejë komb’vrasje racëpërzierëse nëpërmjet shndërrimit të popullsisë në një çorbë të mulatizuar pa rrënjë e pa identiet burimor kulturor e racorkombëtar dhe me psuedokulturë të ndonjë nënprodukti globalist si muhametizmi, kristianizmi, marksizëm-leninizmi a neobolshevizmi lgbt-ist e “multikult”-ist)
     • [6.d.2] Dhe është pikërisht për këtë arsye që kur gjirizet mediatike globaliste na akuzojnë për “antiamerikanizëm”, do të thotë se po na akuzojnë për ndershmërinë dhe qëndrimet tona të sakta kundra-kundraevropianizëm, kundraglobalizëm dhe kundrakolonializëm globalist!! …që nuk nënkupton në asnjë lloj mënyre ndonjë kundërshti apo ‘mllef’ nga ana jonë drejtuar popullit të thjeshtë amerikan,
      • [7.ç] (që është në botë ndër popujt më të keqtrajtuar, mashtruar dhe shpërfillur nga “elitat” “e veta”, sidomos pjesa evro-amerikane!)
     • [6.d.3] larg asaj dhe përkundrazi!
      • [7.d] [Por e kemi thënë shpesh që fjalori i krijuar prej globalistëve është një fjalor oruellian që u jep fjalëve kuptim të kundërt me atë që do të duhej të kishin në një regjim lirie mendimi dhe shprehjeje autentike. (E shohim përditë se si, në këtë regjim globalistokratik
       - fushatat ushtarake globaliste për t’i zhytur vendet e ymetit islamik në kaoz dhe për t’i nxitur e ushtarakizuar kështu popujt e këtyre vendeve që të dynden dhe të kolonizojnë e islamizojnë e pushtojnë ushtarakisht Evropën, quhen “misone paqësore”;
       - nëse kundërshton globalistët kundraevropianë të BE-së quhesh “antievropian” dhe
       - nëse kundërshton globalistët kundra-evroamerikanë dhe kundraevropianë të SHBA-së quhesh “antiamerikan”! Kjo veçse tregon se globalistët e konsiderojnë tashmë edhe Evropën ashtu siç konsiderojnë SHBA-në: pronë të vetën dhe jo më atdhe të evropianëve! Dhe prandaj është domosdoshmëri ngritja e Institucioneve Ndërevropiane e Ndërkombëtare Kombopolitike për të zëvendësuar llumrat bolshevik në të cilën janë kthyer “organizatat [gjoja] ndërkombëtare”!) Dhe, për më tepër, ndonëse vet globalistët po ia shkatërrojnë jetën amerikanëve,
       — çdo politikë të tyre globaliste e quajnë oruellianisht si “në funksion të sigurisë “kombëtare” amerikane” [yha!] edhe pse, ç’është e vërteta, me përjashtim të disa pjesëve të ymetit islamik, të latinove dhe të afro-amerikanëve të ndërsyera kundra evropianëve dhe evro-amerikanëve nga vet globalistët, mund të thuhet me plotë bindje se NUK KA sot në botë ndonjë komb që të ketë synime të këqija të ndonjë lloji drejtuar kundra popullsísë së thjeshtë të SHBA-së! Pra, për të mbrojtur “sigurinë “kombëtare” amerikane” apo “për të shpëtuar bashkimin evropian” duantëthonë veçse: për të justifikuar dhe vazhduar veprimtarinë globaliste botë’pushtuese dhe komb’vrasëse kundraevropiane dhe kundra’evro-amerikane!]
     • [6.d.4] Të gjitha këto na tregojnë se sa shkatërrimare është dhe se çfarë pasojash zezonike (katastrofike) mund të ketë jo vetëm
      — shkëputja e një kombi nga kultura e vet burimore dhe zëvendësimi i saj me një pseudokulturë të papërshtatshme e madje të dëmshme për të, por edhe
      — mbufatja artificiale globalizuese e kulturës burimore të një kombi për t’iu mveshur popujve të tjerë!
      Ky është një mësim i stër-stër-stër-rëndësishëm për Kombin Tonë: në asnjë mënyrë nuk duhet të lejojmë depërtimin e kulturave të tjera që nuk bëjnë për ne (e që madje na dëmtojnë) dhe zëvendësimin e Kulturës Sonë me to por, gjithashtu, në asnjë mënyrë nuk duhet të lejojmë as përhapjen e Kulturës Sonë tek ata që nuk janë racorkombëtarisht shqiptarë! (Se jo më kot, kontingjenti kryesor i abrahamikëve islamistë është i përbërë nga shqipfolsa që propagandojnë në rrjet kundrashqiptarësí e shqiptarofobi duke u hequr si “shqiptarë”! Togjet “shqiptar musliman” a “musliman shqiptar” janë shkatërrimtare. Shqiptar do të thotë vetvetiu jo-musliman dhe musliman do të thotë vetvetiu jo-shqiptar!)!
   • [4.dh.3] Nëse kjo [“anglosaksonizími” i gjithë kombeve të ndryshme evropiane të mbërritura në SHBA] ka qenë një gjë “e mirë” apo “e natyrshme” për ato rrethana, mbetet për t’u shoshitur edhe më tej (ndonëse, nga sa u tha më lart, del në pah se nuk ka qenë -tërësisht- “e natyrshme” dhe aq më pak “e mirë”) por, ajo që është e qartë, është se pikërisht tek ky cungim i secilit komb mbërritës në Amerikë nga rrënjët e veta në Evropë, për t’u shartuar pastaj në një “rrënjë” të vetme “anglo-amerikane” bashkë me gjithë ‘degët’ e tjera të cunguara evropiane, qëndron arsyeja se përse shteti i ngritur nga evro-amerikanët ka qenë më i përshtatshmi për t’u depërtuar nga një entitet autocentrik globalistësh të cilët një depërtim të asaj përmase nuk e kanë arritur kurrë plotësisht në Evropën e kombeve. Përzierja ndërevropiane në Amerikë u shoqërua me një «hedhje në kosh» të kulturave natyrorburimore mijëravjeçare evropiane dhe me zëvendësimin e tyre me një pseudokulturë pseudoevropiane artificiale “liberal”-aqe, “libertar”-uke e “libertin”-acake (që janë në themel të dogmës së “tregut të lirë global”), që i shkaktuan evro-amerikanëve një dobësim dhe shpartallim botëkuptimor që nuk mund veçse të përfundonte në pikërisht atë lloj “hapjeje” që u shfrytëzua nga globalistët autocentrikë për ta depërtuar shoqërinë evro-amerikane dhe për ta shtënë në kontroll gjithë SHBA-në duke e kthyer atë së prapthi kundra vet evro-amerikanëve, kundra evropianëve dhe gjithë botës dhe në një mega-shtab administrativo-ushtarak në shërbim të planeve të veta.
    • [5.ç] Dhe ky shpartallim i lidhjes kulturorburimor-kombëtare dhe kjo “hapje” (që globalistët i kishin shkaktuar elitave mendimtaro-politike anglo-saksone në Britani dhe me të cilën, nëpërmjet tyre, infektuan gjithë evropianët e tjerë të mbërritur në Amerikë), është përpikërisht ajo që po kërkon me ngulm të arrijë edhe BE-ja: të krijojë një pseudo-“kombësí” artificiale të vetme “evropiane” duke i përzierë të gjitha kombet evropiane së bashku ashtu siç ka ndodhur për një pjesë të madhe në SHBA (ku gjithsesi ka evropianë që kanë arritur ta ruajnë ende gjerësisht përkatësinë e tyre kombëtare). Sepse duke e parë se sa e thjeshtë ka qenë për ta depërtimi i shoqërisë “së hapur” amerikane, pa rrënjë kulturore burimore ngase e dalë nga përzierja e kombësive të ndryshme evropiane, globalistët kanë planifikuar që si hap i domosdoshëm për pushtimin e Evropës dhe zhdukjen e evropianëve ka qenë së pari, shkombëtarizimi dhe prëzierja e të gjithë evropianëve me njëri tjetrin për të krijuar “miletin” e megastrukturës politiko-burokratiko-administrativo-ushtarake të “SHBE”-së: “Shtetet e Bashkuara të Evropës”. Rrecka (pseudoflamuri) i BE-së pikërisht këtë simbolizon: zhdukjen e kombeve evropiane. Dhe, kur globalistët kanë parë se ky hapi i përzierjes dhe shkrirjes së të gjithë evropianëve midis tyre në një pseudokombësi të vetme të nënshtruar ndaj BE-së, ka qenë diçka shumë më e vështirë për t’u arritur se ç’kanë menduar fillimisht (edhe pse kanë shpenzuar miliarda e miliarda për të krijuar kontingjentin e tyre me të rinj evropianë të trushpëlarë, të çrrënjosur, të ciganizuar, të liberaleshkoizuar e shkombëtarizuar me “bursa erazmus”), kanë kaluar menjëherë në fazën e mëtejshme të planit të tyre, atë të zëvendësimit të drejtpërdrejtë demografik të evropianëve nëpërmjet përmbytjes së Evropës me hordhimigrantë ymet’islamiko-afrikanë (duke nxitur njëkohësisht vetëvrasjen demografike të evropianëve me helme botëkuptimore familjefobike e kundrafamiljare si lgbt-izmi e “feminizmi” dhe duke i varfëruar dhe shpartalluar ekonomikisht evropianët me botëkuptim të shëndetshëm që as këta mos të kenë mundësi të krijojnë familje). Dhe prandaj Sorosi u quajt më sipër ‘sulltan’ i ‘perandorisë osmane’ të quajtur BE me seli në ‘stambollin’ e quajtur Bruksel: sepse “Fondacioni për Shoqërinë e Hapur” ka përpikërisht për qëllim shkaktimin në secilën shoqëri kombëtare evropiane të asaj “hapjeje”, të asaj shqyerjeje shaktërrimtare që ka prodhuar “amerikanizímin” dhe që ka mundësuar pushtimin globalist të SHBA-së. Pra, kur flasim për “amerikanizëm” e “brukselizëm”, po flasim për sorosizëm.
   • [4.dh.4] Dhe padyshim që Federata Ruse, duke qenë ajo vet deri më tani një «mur» jo lehtësisht i depërtueshëm për sorosizmin dhe sorosistanizímin, luan sot një rol të madh barazpeshues kundrejt globalizmit neobolshevik evropianë’zhdukës që i ka ngulur kthetrat në Perëndim mirëpo, një gjykim i ftohtë në lidhje me atë se çka përbën shpëtim të mirëfilltë të evropianërísë,
    — nuk mund kurrsesi të jetë i shtypur e i mbyllur vetëm në rafshin (gjeo)politik «status kuo»-or duke shpërfillur rrafshin thelbësor dhe vazhdimësor, atë kombëtar. …Dhe
    — nuk mund të harrohet gjithashtu që Federata Ruse e paraqet edhe sot e kësaj dite bolshevizmin si trashëgiminë e vet dhe madje si arsyen-e-të-qenit të vet (“raison d’être”) duke mbajtur në këmbë një gënjeshtërnajë historiografike në përputhje të plotë me gënjeshtërnajën që globalistët kanë sajuar me gjithë infrastrukturat e tyre filmografike plehërovudiane, mediatike e pseudokadamike dhe në të cilën prej 70 vjetësh kanë mbështetur çdo hap të politikave (agresioneve) të tyre kundra kombeve evropiane!!
    • [5.d] Ruajtja e trashëgimisë historiografike kundraevropiane bolshevike nga ana e Federatës Ruse është sindekokisht e njëjtë me ruajtjen e trashëgimisë historiografike kundrashqiptare të “LANÇ”-it nga ana e (post)bolshevikëve të “tranzicionit” në Shqipëri Perëndimore! Dallimi i vetëm që e thyen disi simetrinë e sindekdokës është se në Federatën Ruse qeveris «de fakto dhe de jure» dikush që ka parandaluar gjerësisht depërtimin e plotë të globalizmit neobolshevist sorosist atje, ndërsa në Shqipëri Perëndimore ky depërtim është kryer plotësisht duke arritur qeverisjen «de jure»
     • [6.dh] [ndonëse jo plotësisht qeverisjen «de fakto» duke qenë se ende nuk e ka “spastruar” atë forcë poltike (LSI-në) që sheh si pengesë për arritjen e përqendrimit të plotë të pushtetit, siç na dëshmon tragjikomedia e pseudoreformës në pseudodrejtësi].
      • [7.dh.1] Në këtë pikë njëjtësia sinekdokore midis Putinit dhe Ilir Metës bëhet e pashmangshme duke vërtetuar se mbështetja e nacionalistëve evropianë ndaj të parit mund të jetë vetëm deri në atë shkallë në të cilën mund të jetë «status-ko»-sisht mbështetja e nacionalistëve shqiptarë për të dytin, pra si një kundërpeshë ndaj pushtimit të plotë të vendit nga pseudo-“amerikanizmi” sorosist. Pra: aq sa ka kuptim ta mbështesin
       • [8.b] (përtej çështjes jetike të mos-sorostanizimit të vendit)
      • [7.dh.2] nacionalistët shqiptarë një (post)hoxhist që mban në këmbë e që madje e ka themeluar karrierën e vet në gënjeshtërnajën e “LANÇ”-it [e që nuk ngurron të shfaqë serbofili e sllafofili ku të mundet e si të mundet (madje duke e mbushur partinë me jevgj “serbo-malazezë”), pa harruar edhe nostalgjizmin eneverist]
       • [8.c] [që, për ironi të fatit, bashkë me “lidhjen për integrim”, po i kthehen si bumerang nga sorosistët e BE-së që po e sorosistanizojnë Shqipërinë dhe po e “integrojnë” duke ringritur struktura shtetiste kundrakombëtare neo-hoxhiste në funksion të pushtetit të vet dordolecikanisto-globalist dhe të shtypjes, shkatërrimit dhe shpërbërjes së Kombit Tonë. Dhe ironia-bumerang është se, për t’i arritur këto “integrime” neohoxhiste e neojugosllaviste, globalistët po duan të heqin qafe pikërisht atë parti politike që e ka përdorur si ‘karburantin’ e vet politik kryesor retorikën “integrim”-iste, hoxhonostalgjizmin dhe gënjeshtërnajën historiografike “partizaniste” e “aleatiste” të Partisë Komuniste Jugosllave të rimarrë fije-për-pe nga pjella e saj e drejtpërdrejtë, PKSH-ja],
      • [7.dh.3] po aq ka kuptim që nacionalistët e kombeve të tjera evropiane të mbështesin
       • [8.ç] (përtej çështjes jetike të mos-sorosistanizimit të Evropës)
      • [7.dh.4] një (post)bolshevik që mban në këmbë gënjeshtërnajën e “luftës së drejtë bolshevike (“aleate”)” dhe që është në krye të një federate ku evropianët gjermanikë të sllavizuar rrezikojnë të zhduken tërësisht nga përzierja me nënshtetasit “rusë” joevropianë. {Sigurisht, në rastin e tanëve, që na interesojnë epërsisht, nuk kemi as paragjykimin më të vogël kundrejt zhvillimeve dhe përmirësimeve të mundshme të secilit politikan (pavarësisht gjithë gabimeve të deritanishme) dhe të secilit “akademik”, “zyrtar” a Bashkëkombas të cilitdo profesioni. [Dhe nuk mund të mohojmë se ndryshime, sado minimore, përgjatë këtyre viteve, kemi parë (ndonëse përkeqësimi i disa të tjerëve i ka vënë në hije duke e tërhequr të gjithë vendin në drejtime të gabaura, të rrezikshmeme dhe afër, shumë shumë afër, të pafalshmes, siç po shohim në Shqipëri Veriore me çështjet e “zajednicave” e “demarkacioneve”). Qëndrimi ynë është se “në tranzicion”, pra në gjendje stër-rrëmuje të përgjithshme, nuk mund të ketë as Heronj e as Tradhëtarë përfundimtarë. Mirëpo tranzicionet nuk zgjasin përjetësisht dhe në çastin kur “tranzicioni” fillon të përmbyllet duke e rizhytur vendin në një regjim kundrakombëtarokratik neoosmanisto-neostalinist (haxhiqamilisto-esadpashisto-hoxhist) nën kontroll globalist, atëherë fillon të bëhet e qartë se kush janë Tradhtarët dhe se Kombit i duhen Heronj. Fakti që sulmohesh dhe pengohesh nga globalistët nuk të bën Hero. Hero, Kreshnik, të bën mos ta lësh Kombin në duart e tyre (qofshin ato edhe “duar” historiografie e retorike të gënjeshtërt dhe kundrakombëtare të hartuar nga vet ata)]}.
   • [4.dh.5] Nga kjo pikëpamje (ajo e njëjtësisë së historiografisë së gënjeshtërt bolsheviko-“aleate”), (dhe nga botëpamja jonë kombëtare), ndeshja ndërfederatore amerikano-ruse nuk është aspak e ndryshme nga ndeshja ndërabrahamike kristianisto-muhametiste apo, edhe më saktë, nga ndeshja ndërmuhametiste shiito-suniste! Pra dy sekte të globalizmit kundrakombëtar që ndeshen me njëratjetrën sepse njëra palë
    • [5.dh] (ajo që i jep vetes rolin udhëheqës apo atë të “ruajtjes së dogmës”)
   • [4.dh.6] mëton se tjetra i ka dalë nga kontrolli dhe nuk po e kryen si duhet zhdukjen e kombeve evropiane dhe homogjenizimin global! (Pikërisht kjo është edhe arsyeja se përse pas dështimit të globalizmit lindor (bolshevimit sovjetik), nxorrën neobolshevizmin “shkollfrankfurtist” dhe pikërisht kjo është arsyeja se përse pas dështimit të abrahamizmit kristianist për ta çevropianizuar Evropën, nxorrën abrahamizmin muhametist!). [Dhe prandaj, porsi ndeshja ndërfederatore amerikano-ruse është edhe ndeshja PS-isto —LSI-ste! (Se këto kanë mbetur tashmë që PD-ja po rikthehet gjithnjë e më shumë nën umbrellën e PS-së e cila asnjëherë nuk ka reshtur së qeni PKSH dhe e cila, pa reshtur së qeni PKSH, ka kaluar nën ombrellën e neobolshevizmit sorosist!]
  • [3.ç.4] {Vijon nga kryeshtylla [3.ç.3]} Konktretisht (ja pse Federata Ruse nuk është një ‘model alternativ’ e aq më pak ‘shpëtimtar’ për të kundërshtuar procesin evropianë’vrasës globalist të ‘amerikanizímit’ ashtu siç e idealizon një pjesë e nacionalistëve evropianë):
   “rusizími” (kulturor-politik, pra nënshtetësí-zimór) i kazakëve, tatarëve apo turkiçëve dhe joevropianëve të tjerë që jetojnë në Federatën Ruse dhe përzierja e evro-rusëve me ta është po aq evropianë’vrasës sa “amerikanizími” (kulturor-politik) i afrikanëve e amerindianëve dhe përzierja e evro-amerikanëve me ta. Por kjo sigurisht ngre pikëpyetje të tjera ndaj të cilave shumë nacionalistë evropianë nuk janë në gjendje që të gjejnë përgjigje duke mos qenë në dijeni të faktit që “identiteti sllav” nuk është kurrsesi një identitet racorkombëtar por veçse një produkt artificial’kulturor (jo burimor) i ushtrimit (dhe deri diku i suksesit) të globalizmit të shekujve të kaluar
   • [4.e] (që gjenealogjikisht është pararendës i atij bolshevik dhe i atij të sotshëm, pa asnjë shkëputje dhe dallim!),
  • [3.ç.5] dhe posaçërisht një produkt kundraevropian e kundrakombëtar i dalë nga një sektizím dhe një përshtatje e protobolshevizmit abrahamik kristianist për të zhdukur gjermanikët, baltikët dhe ilirët! (Të gjithë ato proto-kombe e kombe që jetonim, në trojet tona, atje ku sot gjendemi të zëvendësuar nga pseudokombe sllave). Qashtu siç rusët autentikë të FR-së (dhe një pjesë e madhe ukrainasish) janë racor-kombëtarisht gjermanikë, kryesisht svedë, (dhe baltikë e pjesërisht ilirikë), njashtu edhe secili popull sllav është një produkt i atij globalizmi kundraevropian abrahamik që përgjatë 1500 vjetëve të fundit ka vepruar për t’i shkombëtarizuar, homogjenizuar e zhdukur evropianët nëpërmjet abrahamizím-sllavizímit kulturor dhe nxitjes së përzierjes me mbetjet joevropiane të perandorisë romake dhe me ardhacakët përtejuralikë, mongolë, turkiçë e turanikë! Dhe, qashtu siç gjuha sllave është një sajesë artificiale (një ‘esperanto’) e prodhuar nga klerikët abrahamikë që kanë përpunuar e përzierë bashkë gjuhët vatërore baltike, gjermanike, ilirike dhe ato algoritimike “latine” e “greke” (dhe dialekte turanike sarmate)
   • [4.ë.1] {një gjuhëtar që është njëkohësisht edhe tingullnyjëtimológ (fonoartikulacionológ), pra simethënë gjuhëtaro-fiziolog, e heton sakaq se popujt që flasin gjuhën sllave nuk e kanë trashëguar dhe mësuar atë nga ndonjë vatër burimore evropiane, por e kanë mësuar nga librat e klerikëve të fazës abrahamike të globalizmit duke lexuar në letër fjalët e përpiluara prej tyre të cilat, për brezin e parë që është sllavizuar, kanë qenë fjalë të një gjuhe të panjohur
    • [5.e] (ndonëse të rrokshme, duke qenë përzierje gjuhësh kryesisht evropiane)
   • [4.ë.2] dhe sidomos të panatyrshme për ta! …dhe prandaj theksimi, nyjëtimi dhe shprehja në gjuhë sllave tingëllon ende sot artificiale: ndonëse brezat e mëvonshëm e kanë mësuar atë nga prindërit dhe ndonëse ‘esperantoja’ abrahamike sllave është dialektizuar dhe ndarë në të folme të ndryshme, prapëseprapë theksi i brezit të parë që ka pësuar torturën psikologjike dhe terrorizmin kulturor-poltiik për ta bërë atë “gjuhën e vet”
    • [5.ë] [gjuhën e perandorisë së sektit abrahamik që kishte në plan ta pushtonte dhe çevropianizonte gjithë Evropën, porsi bolshevizmi i mëvonshëm, sovjetizími, që është veçse një ripropozim i saj, ashtu siç sot është brukselizími (që është nënsektë e amerikanizímit me jo pak tipare sovjetikoide)],
   • [4.ë.3] ka mbetur}
  • [3.ç.6] njashtu edhe “popujt sllavë” janë për një pjesë baltikë, gjermanikë, ilirikë që janë shkulturuar duke u abrahamizuar e sllavizuar nga ana gjuhësore, dhe për një pjesë përzierje baltiko-gjermanike, baltiko-gjermaniko-ilirike, gjermaniko-ilirike, baltiko-ilirike të sllavo-abrahamizuar gjuhësor-kulturorisht.
   • [4.f] [Dhe me sasi të ndryshme përzierjeje me joevropianë në vartësi të rrethanave, pikës gjeografike dhe zhvendosjes së popullsive që organizoheshin e financoheshin nga kryeqendrat administrore globalisto-abrahamike (mu si ato që kanë vazhduar të organizojnë kundra nesh edhe në shekullin e kaluar nga kryeqendrat e tyre politike jugosllavo-turke dhe turko-greke!).
    Në disa raste, sllavizími ka prekur një popullsi të përbërë në numër të madh prej joevropianësh e përzierje joevropianësh, siç është rasti i serbëve të cilët janë nomadë turaniko-ciganë të sllavizuar, çka shpjegon edhe
    — dallimin e madh të qëndrimit të tyre ndaj Nesh në krahasim me qëndrimin që kanë kroatët (ku përzierja e ilirëve me joevropianë është më e ulët) apo
    — ngjashmërinë e qëndrimit të kroatëve ndaj serbëve me atë të sllovenëve (që janë kryesisht përzierje gjermaniko-(keltiko-)ilirikësh të sllavizuar).
    Pa harruar që një pjesë e “serbëve” janë gjithashtu shqiptarë të serbizuar përgjatë shekujve të fundit nga veprimtaria kapilare e bunkerëve abrahamikë… çka do të thotë se pa kryer studime të mirëfillta dhe të thelluara në këtë drejtim çdo lloj nënshtrimi ndaj sulmeve serboabrahamiko-globaliste për krijim “zajednicash” apo “ndarje Mitrovice”, do të thotë veçse të braktisen në humnerën e çshqiptarizimit pakthim të gjithë ata shqiptarë (për nga Gjaku) të cilët janë shkombëtarizuar (për nga kultura dhe botëkuptimi) duke u kthyer në vegla të kundrashqiptarëve serbo-abrahamikë e madje në anëtarë të pseudokombësisë së kundrashqiptarëve serbo-abrahamikë!]
    • [5.f] Por KUJDES!: fakti që një pjesë e jugosllavëve (dhe po ashtu “grekëve” dhe “turqve” në Anatoli) janë shqiptarë të papërzierë por të shkombëtarizuar dhe përvetësuar kulturorisht nga pseudokombet e përziera serbo-greko-turke nuk do të thotë se vetvetiu “i kemi vlëllezër” jugosllavët, grekët e turqt! Katërçipërisht larg asaj! Është sigurisht një shenjë e mirë për rivetëdijesimin e Kombit Tonë fakti që një numër gjithnjë e më i madh Shqiptarësh po i kuptojnë dëmet që na janë bërë e po na bëhen nga abrahamiko-bolsheviko-globalistët duke na i shkëputur dhe kundërvënë pjesë të Gjakut Tonë (si ndeshja e hidhur sulioto-Tepelenase!!!) mirëpo çdo Shqiptar Syshqiponjë e kupton se nuk do të mund kurrsesi ta shpëtojmë Gjakun Tonë nga humnera e jugosllavizímit (serbo-malazezo-boshnjako-sllavomaqedonizímit), greqizímit e turqizímit nëse SË PARI nuk do të përbashkohemi në një shtet të vetëm të gjithë ne Shqiptarët që pavarësisht luftrave dhe sulmeve të pareshtura të perandorive abrahamiko-bolsheviko-globaliste [më se] 2000 vjeçare, jemi ende sot Shqiptarë me Gjak dhe Kulturë (Botëkuptim dhe Fe) Shqiptare! Pasi të gjithë ne Shqiptarët me Gjak-dhe-Kulturë Shqiptare të përbashkohemi në një Shtet Shqiptarokratik, vetëm atëherë Mundësitë Tona për ta dalluar, njohur e shpëtuar Gjakun Tonë nga shprishja në moçalet kulturore të pseudokombeve që e kanë përvetësuar, do të jenë të plota! (Dhe vetëm atëherë, kur ta kemi vet në dorë të Ardhmen Tonë, do të mund të punojmë për Gjakun dhe Kulturën Tonë pa rënë pre e grackave të dordolecëve dhe syunjurve globalistë që shfrytëzojnë dhe depërtojnë çdo gjë (jo rrallë edhe “nacionalizmin”) për t’i ripaketuar e propaganduar planet e tyre neojugosllavistoide e shqiptarí’vrasëse për rajonin me togje e retorika (gjoja “të reja” por po aq të gërditshme sa “të vjetrat”) bashkim’vëllazërim-iste e intregim-iste! Ne jemi Shqiptarë dhe bashkim’vëllazërim për ne do të thotë vetëm Bashkim Kombëtar! Kurrën e kurrës nuk do të pranojmë që të (shpër)bëhemi (në) sllavë, grekë, turq apo çorbë globale!)!
     • [6.e.1] Duhet vënë në dukje se, një pjesë e qarqeve (neo)bolshevike tek ne, të cilat hedhin në qarkullim edhe jo pak teza dhe jo pak përkrahje për ripjellje neojugosllavizmash, është e shtyrë nga qëllime dhe lajthitje
      • [7.d] (që edhe ata vet do të quanin “fashiste” por që janë gjithsesi bolshevike)
     • [6.e.2] sipas të cilave “kësaj radhe duhet të jemi ne që e udhëheqim jugosllavinë pra që i sundojmë serbët për t’u mësuar atyre se sa të mirë jemi në krahasim me ta”. Nga pikëpamja e Shqiptarëve Syshqiponjë Nacionalistë, këto jermatisje dhe broçkullitje tregojnë, veçse botëkuptimklabje, padituri, panjohuri dhe papjekuri adoleshencialoide, gjithashtu edhe një skadim moral të tejskajshëm. Ne Shqiptarëve nuk na intereson të sundojmë magjypo-uraliko-turaniko-ciganët serbishtfolës që e quajnë veten serbë. Ne na intereson vetëm Sovraniteti Ynë! Ne na intereson vetëm që “opiumi” i tyre abrahamik ortodoks serboman mos të vazhdojë të helmojë edhe më shumë Bashkëkombasit Tanë dhe mos të përhapet edhe më tej në Trojet Tona duke qenë element korroziv për Sovranitetin Tonë, për shtetndërtimtarinë dhe mirëqenien e Kombit Tonë!
      Dhe, gjithsesi, rifitimi i plotë i Trojeve Tona në Siujdehsën Tonë ilirike dhe i Gjakut Tonë të “serbizuar”, “malazezizuar” e “greqizuar”, nuk kalon dhe nuk ka se si të kalojë nëpërmjet bolshevizmit, neojugosllavizmit a ndonjë nënprodukti tjetër globalist!
  • [3.ç.7] Për të dhënë një shembull të prekshëm të kësaj (të faktit që një pjesë e popujve sllavë janë racorkombëtarisht gjermanikë, baltikë, ilirikë të sllavizuar kulturalisht), mund të ceket rasti i “polakëve”, të cilët janë racorkombëtarisht gjermanë (kryesisht) dhe gjermano-baltikë të sllavizuar kulturarisht njashtu siç pseudokombi (populli) “malazez” është i përbërë kryesisht nga ilirikë (shqiptarë) të sllavizuar nga ana kulturore (dhe nga cigano-turaniko-turkiçë sllavishtfolës serbë e boshnjakë gjithashtu).
   Kjo do të thotë se, të gjithë ata nacionalistë evropianë
   • [4.g] [që ua duan të mirën të gjitha kombeve evropiane dhe që çmojnë pasurinë e botës me raca, kombe dhe pasuri të pallogaritshme shumëllojshmëróre të cilat duhen ruajtur dhe mbrojtur… (por në mesin e të cilëve gjenden sot edhe kllounë, hipokritë, të paaftë apo kriptoglobalistë kundrakombëtarë të shumtë)]
  • [3.ç.8] që nuk kuptojnë (apo që bëjnë sikur nuk kuptojnë) se ka vetëm një mënyrë për t’i shpëtuar rusët nga “amerikanizmi” (globalizmi evropianë’vrasës) dhe se ky është ri-gjermanikizími i tyre kulturor e posaçërisht ri-svedizimi i tyre (pra rikthimi në kulturën e gjakut të tyre), atëherë nuk kanë kuptuar vërtet asgjë!
   • [4.gj.1] Por, fundja, kjo është edhe ‘njësia matëse’ me të cilën do të llogaritet rizgjimi i Suedisë
    • [5.g] (e cila, ndër vendet evropiane, është ajo me kalbje neobolshevike globaliste më të theksuar)
   • [4.gj.2] dhe i gjermanëve në përgjithësi: nga ajo se si dhe sa këta do të arrijnë që të shpëtojnë bashkëkombasit e tyre rusë të një gjaku nga viruset svedësí’vrasëse e gjermanësí’vrasëse sllavo-abrahamike që prej shekujsh po i nxisin drejt përzierjes me përtejuralikë, kazakë, uzbekë, tatarë, mongolë e turkiçë të tjerë. Svedët (apo ndonjë tjetër komb i fisërísë gjermanike) do ta kenë plotësisht të mundur shpëtimin e rusëve autentikë (gjermanikë) që janë sllavo-abrahamizuar kulturalisht dhe risjelljen e tyre në burimin e gjakut që i lidh, vetëm atëherë kur do të rizgjohen dhe rikthjellohen botëkuptimorisht duke rimarrë në dorë institucionet dhe fatin e kombit të tyre.
    • [5.gj] [Por e gjithë kjo do të mund të bëhet vetëm atëherë kur kombet evropiane do të jenë çliruar nga kuçedra BE dhe nga zezona e globalizmit. (E madje gjermanikët duhet të bëjnë shumë kujdes, porsi në rastin tonë, që domosdoshmëria e shpëtimit të bashkëkombasve të tyre të sllavizuar mos të depërtohet dhe shpërdorohet nga globalistët për qëllimet e tyre komb’vrasëse zgjerimiste “stabilizim-asociacion”-iste e “integrim”-iste!].
   • [4.gj.3] Nga kjo pikëpamje, lufta midis rusve autetnikë (svedo-gjermanikë)
    • [5.h] midis atyre nënshtetas të Federatës Ruse nga njëra anë dhe atyre të shkombëtarizuar në “ukrainas” nga tjetra,
   • [4.gj.4] shfaqet në gjithë pakuptimësinë e dhimbshme të saj. (E madje si një çarje e hapur e shkaktuar nga goditja shekullore që faza sllavo-abrahamiste e globalizmit të shekujve të kaluar i ka shkaktuar Evropës dhe kombeve evropiane dhe e cila po hapet dhe thellohet përsëri nga faza “postmoderniste” neobolsheviste e “euroatlanto integrimiste” e globalizmit të sotshëm).
    • [5.i] [Të flasësh për kombësi “ukrainase” në dritë të faktit që ata janë svedo-gjermanikë (dhe, kryesisht në veriperëndim, baltikë dhe, në cepin jugperëndimor, ilirikë!), është as më pak dhe as më shumë po aq e gabuar sa të flasësh për kombësi “austriake”. Qashtu siç ‘austri’ (österreich) do të thotë ‘regjërí lindore’ njashtu edhe ‘ukrainë’ do të thotë ‘krahinë skajore’, pra janë thjesht ndarje administrore të cilat në asnjë mënyrë nuk mund të tregojnë përkatësi kombëtare të atyre që jetojnë brenda kufijve të tyre (të cilët janë racorkombëtarisht kryesisht gjermanikë, në të dyja rastet). T’i quash gjerman(ik)ët që jetojnë në këto entitete shtetërore si popull “me kombësi ukrainase” apo “austriake” është njësoj si t’i quash shqiptarët që jetojnë në entitetin shtetëror RK “me kombësi kosovare” apo shqiptarët e krahinës jugore “me kombësi krahinjugore”! (Dallimi midis gjermanikëve “ukrainas” dhe atyre “austriakë” është vetëm që njëra palë e ka ruajtur edhe kulturën gjermanike ndërsa tjetra është sllavizuar gjuhësorísht)].

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

2/3

#58

Post by rrëqebull » Tue Jul 26, 2016 5:03 pm

 • [2.a.5] {Vijon nga kryeshtylla [2.a.4]} E gjithë kjo (quajtja e ardhacakëve me emrin e kombit vendas vetëm sepse kanë pasaportë të njëjtë me vendasit) na risjell tek pika e mëlartshme e lajthitjes së liberaleshkove që duan ta “çlirojnë popullin islamik nga kanceri i islamizmit”. Nëse është e vërtetë se, të çliruar nga sëmundja e sllavizmo-abrahamizmit, “malazezët” apo “rusët” do të kthehen vetiu në burim duke rizbuluar kulturën e gjakut të tyre iliroshqiptar e gjermaniko-sved,
  • [3.d] (dhe ashtu siç arbanitasit e pa përzierë me turqit ortodoks, pa “greko-abrahamizmin” do të riktheheshin thjesht në burimin e Shqiptarisë, ashtu siç dëshmon e gjithë veprimtaria dhe jeta e Shenjtorit Tonë Aristidh Kola),
   • [4.h] [Mos harroni: tradita e përkujtimit të shenjtorëve është një Traditë Burimore e Kombit Tonë dhe e evropianëve të tjerë që ka të bëjë me Nderimin e të Parëve! Është tjetër punë fakti që edhe kjo traditë burimore iliroshqiptare u përvetësua dhe shpërfytyrua nga abrahamikët për të na i kthyer kundra duke na detyruar që të “përkujtojmë” e “nderojmë” kriminelë abrahamikë që na kanë përçarë dhe kanë shkëputur, përvetësuar e zhdukur pa pushim nëpër shekuj pjesë të Gjakut Tonë (si Kozma Etoli me popë) (dhe që ende vazhdojnë sot e kësaj dite veprimtarinë e tyre kundrashqiptare duke e fshehur pas gjethes së fikut të “autoqefalisë” që, në vetvete, është në analogji të plotë me fshehjen që dordolecikano-globalistët i bëjnë veprimtarisë së tyre kundrashqiptare pas «gjethes së fikut» të “demokracisë” dhe “reformave”].
 • [2.a.6] në rastin e “ymetit islamik”, që është i përbërë në pjesë të madhe nga një popullatë e përzierë rrënjëcungosur dhe e lakranisur, në cilin “burim” do të mund të riktheheshin këta mulatë që kanë humbur çdo lloj identiteti milionavjeçar gjenetik e mijëravjeçar kulturor? Se cili është “burimi” ku “kthehen” mulatët islamikë kur globalistët ua gjoja “demokratizojnë” (lexo: shkrumbosin) shtetet e tyre gjoja ‘jo-demokratike’ (lexo: të qëndrueshme) po e shohim përditë: në Trojet Tona, në Evropë! për të parazituar sistemet shoqërore të ndërtuara nga evropianët dhe për t’u përdorur si armë demografike [dhe kontingjent (para)ushtarak!] nga globalistët për “ymetizimin” (mulatizimin) dhe zhdukjen fizike të evropianëve vendas! Prej këtu mund të vazhdojmë me shtrimin e një tjetër fakti që liberaleshkot janë të kurdisur për të mos njohur apo pranuar, faktin se regjimet “autoritare” (siç i quajnë ata) ngrihen vetëm për tre arsye:

  I. për arsye kundrakombëtare: për të shtypur deri në zhdukje shumicën (vendasit, evropianët, shqiptarët) me politika kundra shumicës dhe për zhdukjen e shumicës [si bolshevizmi hoxhist, si neobolshevizmi sorosist “rilindist”, “pako-ahtisarist” e “multikultist” që po përvijohet në trajtë neo-hoxhiste e neo-sovjetike tek ne dhe në gjithë Perëndimin];

  II. për arsye kombëtare: për të pamundësuar depërtimin dhe pushtetmarrjen e të gjithë atyre viruseve që do të vendosnin një regjim kundrakombëtarokratik si ai i pikës I. [dhe, kryesorja, në faza historike kur këto viruse janë veçanërisht të nxitura dhe fianancuara nga globalistët si për shembull para dhe gjatë Luftës së Dytë Botëtore; sepse, kur depërtimi i këtyre viruseve nuk e rrezikon Kombin, nuk mund të flitet më as për “autoritarizëm” kombëtar pasi çdo lloj lirie mendimi dhe organizimi i pjesëtarëve të kombit është «në regjim të plotë» dhe e papenguar nga shpërndarës virusesh botëkuptimore dhe propagandash kundrakombëtare bolsheviko-abrahamike globaliste (subversive) që kërkojnë përmbysjen e rendit kombëtarokratik] dhe

  III. për arsye shtetërore (“raison d’êtat”): për të mbajtur nën kontroll brenda kufijve të një shteti të vetëm një popull shumëracorsh e shumëkombësh (ku secili kërkon sovranitetin dhe llojin e vet të organizimit)
  • [3.dh] [si rasti i Bashkimit Sovjetik, Jugosllavisë dhe BE-së (nëse kjo do të vazhdojë përqendërsimin e pushtetit deri në shndërrimin e saj në një megashtet të vetëm kuçedror; por, megjithatë, po e përndjek synimin e saj në mënyrë të një-nga-një-shme duke ngritur dhe mbështetur regjime kundrakombëtare të llojit të I. në të gjithë Evropën].
 • [2.a.7] apo me përqindje të lartë mulatizimi e përzierjeje
  • [3.e] {si rasti i shteteve islamike (dhe kriptoteokracive abrahamike ortodokse si Greqia), si rasti i Turqisë apo edhe i shteteve amerikanolatine
   • [4.i] që jo rastësisht e kanë historinë e tyre moderne të shenjuar nga dhjetëra grushshtete që kanë qenë në funksion të rivendosjes së rendit pas luftërash civile të shkaktuara, në thelb, nga përbërja e trazuar e popullsive të tyre.
    • [5.j] Dhe pikërisht këtu rikujtoni atë që j’u tha që të mbani parasysh në kryeshtyllën [2.a.2]: synimin e globalistëve për ta mulatizuar të gjithë botën duke menduar se kështu do ta kenë më të lehtë sundimin. Në të vërtetë, siç dëshmojnë vendet amerikanolatine, ato islamike dhe vet Turqia, popullsitë me përzierje të lartë racore janë popullsi jashtë mase disfunksionale të cilave, nëse nuk u gjilpërohet ndonjë “opium ideologjik” i cili të mund t’ua bëjë të mundur durimin e dhimbes së mospasjes së një identiteti të qartë natyrorburimor, dhe i cili t’i bëjë daltonikë ndaj shkatërrimit antropologjik që u ka shkaktuar përzierja (si pikërisht bolshevizmi apo abrahamizmi), janë të dënuara që të mbesin të zhytura dhe që ta zhysin veten në një luftë civile të pafundme (kriminalitet kapilar) dhe në një paqëndrueshmëri politike të përhershme.
     • [6.ë.1] Dhe jo më kot vendet amerikanolatine njihen për praktikimin më të theksuar të abrahamizmit kirstianist dhe, njëkohësisht, për mbështetjen më të thekur që ka pasur nga ana e turmave të përziera që përbëjnë shumicën e popullsive të tyre ideologjia bolshevike [që të dyja në një masë përkrahjeje dhe praktikimi që nuk është arritur (dhe nuk mund të arrihet) kurrë në Evropën e kombeve homogjene me tipare racorkombëtar-kulturore burimore]
      • [7.dh] ku bolshevizmi është instaluar kudo me dhunë, teorrizëm dhe krime nga më të flliqtat, ndërsa abrahamizmi kristianist, ndonëse në fillimet e veta ka përdorur të njëjtën dhunë, terorrizëm dhe krime (porsi muhametizmi i mëpasshëm në Trojet Tona), megithatë pas gati dy mijëvjeçarë ka arritur veçse t’i mbivendosë një ‘shtresë myku’ abrahamik botëkuptimit dhe festave burimore evropiane të cilat, pavarësisht helmatisjes së këtij ‘myku’ dhe pavarësisht ndryshimit të emrave (si p.sh. Festa e Diellit e mbiquajtur “krishtlindje”) janë ruajtur gjerësisht në formë dhe përmbajtje dhe mund të pastrohen në çdo kohë prej pjesës së kalbëzuar emërtimore e botëkuptimore joburimore!].
     • [6.ë.2] Dhe, gjithashtu, jo më kot historia moderne e Turqisë është e shenjuar nga grushtshtetet ushtarake: sepse popullsia e Turqisë është e atillë që rivendosja e rendit (apo laicizmit) me “autoritarizëm” shetëror është e arsyetueshme sipas pikës III., duke qenë ajo e përëbërë si nga kombe apo popullata komboide të ndryshme që deri diku ruajnë një kulturë të vetën dhe që nuk i janë nënshtruar njësimit turqizues (kurdë, armenë, shqiptarë e çnuk tjetër), ashtu edhe nga një popullatë e përzierë që nuk e koncepton dot laicizmin sepse nuk e duron dot mospasjen e një identiteti racorkombëtar pa u nidhmuar me doza të forta të “opiumit” islamik. Pra Turqia, me këta kufij dhe këtë ndarje popullatore të dyfishtë që ka sot, është e destinuar që të lëkundet midis grushtshteteve për rivendosjen e laicizmit (dhe për ruajtjen e kufijve dhe mbajtjen nën kontroll të kombeve ende jo të turqizuara) dhe regjimeve teokratikoide, si ai i tanishëm, që i japin dozim të lartë të “opiumit” islamik popullsisë mulate që ka dëshpërimisht nevojë për të (si dhe kombeve të tjera për t’i shkrirë ato në turq nëpërmjet islamizímit dhe anasjelltas)
      • [7.e] (sepse regjimi i tanishëm islamik, haptazi me synime neoosmane, ka ‘bekimin’ dhe mbështetjen e plotë të globalistëve për t’u ‘derdhur’ edhe përtej Anatolisë dhe për ta turko-islamizuar Shqipninë dhe Evropën).
     • [6.ë.3] Dhe këtu lind vetiu pyetja vetëpërgjigjëse (që ngjan ironike nëse i drejtohet liberaleshkove që, në gjendjen e hëpërhëshme të lëmshatisur të botëkuptimit të tyre, nuk dinë t’i përgjigjen): a ia zgjidhim dot hallet ne Turqisë duke njohur dhe kuptuar të gjitha këto sa u thanë më sipër? Ajo që dimë është se llomotitjet e liberaleshkove dhe islamatufëve që u grindën apo formuan aleancë në lidhje me pseudogrushtshtetin e atjeshëm të 15 korrikut,
      • [7.ë] {i organizuar nga vet regjimi teokratikoid për të justifikuar thellimin e pushtetit të vet siç u tha në kryeshtyllën [6.a]},
     • [6.ë.4] nuk na shërbejnë për asgjë e lere më për të gjetur përgjigje të vetëkuptueshme apo të vlefshme (për çfarëdo lloj pyetjeje). Por është e domosdoshme që të qartësojmë diçka me shumë rëndësi: reshtimi i të gjithë shqiptarëve të thjeshtë (e të ndërgjegjshëm), me atë që u duk si një lëvizje për të rivendosur lacizimin në Anatoli, ishte në parim një reshtim i drejtë prej atdhetarësh të mirë dhe që kishte në thelb urimin se me rrëzimin e këtij regjimi islamist neoosmanist në Turqi, do të merrnin gjithashtu një goditje të fortë të gjitha ato lëvizje virale që ky regjim po financon në Trojet Tona me miratim të globalistëve për të na i shkombëtarizuar dhe vënë kundra Bashkëkombasit Tanë, për të na i turko-islamizuar e gllabëruar në ymetin islamik dhe për t’i kthyer në armë Shqiptarí’vrasëse! Fakti që liberaleshkot filluan turtullitjet e tyre gjoja “parimore” në lidhje me atë se “ky regjim ka mbështetjen e popullit turk” dhe prandaj duhet të “solidarizohem me popullin turk”, duke harruar se kjo do të thotë të “solidarizohemi” me një popull që mbështet një regjim që është jo vetëm brendësisht totalitar-islamist por edhe jashtësisht zgjerimist-islamist (islamo-kolonialist) dhe që po na shkakton dëme pallogaritshmërisht të rënda, tregon se sa askundshpënës e humnerëhedhës mund të jetë një botëkuptim që nuk ka si shtrat’themel dhe pikënisje të Mirën Kombëtare. [Dhe tregon gjithashtu se ata (etnomazokistë liberaleshko, muslimatufë, katoloço e hutodoksë) që nuk janë në gjendje që të dallojnë se çfarë është mirë dhe keq për kombin e vet, nuk janë në gjendje të kuptojnë asgjë nga ato që po ndodhin sot në (vendin e vet, e lere më në) botë!].
 • [2.a.8] Edhe më qesharak është botë(mos)kuptimi dhe lajthitja e liberaleshkove në lidhje me atë ashtuquajturin “totalitarizëm” që është një fjalë në vetvete asnjanëse (neutre) porsi fjala ‘autoritarizëm’ apo fjala ‘reformë’, e madje gati tautologjike.
  • [3.ë.1] Neutre do të thotë që kuptimi i saj varet nga përmbajtja që ajo merr në rrethana të caktuara politiko-shoqërore. Për shembull:
   një regjim mund të bëjë një
   — reformë sipas së cilës vendoset që të gjitha Instuticonet Shtetërore duhet të jenë të gjitha të drejtuara nga ata emri i të të cilëve fillon me shkronjën ‘D’, pavarësisht kombësisë së tyre. Dhe një regjim tjetër mund të bëjë një
   — reformë sipas së cilës Institucionet e Shtetit duhet të jenë të gjitha të drejtuara nga Shqiptarë (pavarësisht se me çfarë shkronjë fillon emri i tyre).
   Që të dyja këto quhen ‘reforma’ ndonëse përmbajtja e tyre është krejt e ndryshme e madje diametrikisht e kundërt.
   Në të njëjtën mënyrë, një regjim apo psuedoshtetar dordolecikan mund të jetë
   — autoritar për ta shtypur dhe dëmtuar kombin, ashtu siç një regjim dhe një shtetar i mirëfilltë mund të jetë
   — autoritar për ta mbrojtur kombin nga viruset politiko-kulturore që e dëmtojnë atë e që madje nuk kursejnë as dhunën dhe terrorin, si grupacionet terroriste bolshevike para dhe gjatë LDB-së apo grupacione terroriste të pakicave që synojnë marrjen e pushtetit [si haxhiqamilët, andartët apo “partizanët” (grupacionet etnomazokiso-sllave paraushtarake të stërvitura nga “aleato”-jugosllavët dhe të instaluara prej tyre në pushtet si kukulla të veta)].
   • [4.j.1] Problemi në këtë pikë është shumë delikat sepse, duke qenë se prej 70 vjetësh në Evropë janë në pushtet kundrakombëtarët e çdo lloji, shkarjen e tyre të viteve dhe të kohëve të fundit në autoritarizëm të theksuar kundrakombëtar
    • [5.k] (që po shkon paralelisht me ndërgjegjegjësimin e kombeve evropiane dhe prandaj është një «luftë me kohën» e globalistëve për të rivendosur totalitarizëm kundrakombëtar në regjim të plotë përpara se kombet të çlirohen nga zgjedha e tyre)
   • [4.j.2] ata po na e justifikojnë pikërisht me gjetjen apo sajimin e ndonjë “armiku të popullit” (të cilin na e përshkruajnë me fjalë tymosëse të llojit “ekstremizmi i dhunshëm”).
    • [5.l] [duke dashur kështu fëlliqësisht që t’i përfshijnë islamikët në një kategori me ata evropianë që kërkojnë të mbrohen dhe të organizojnë mbrojtje përballë sulmit! …sepse, me gjasë, kanë në plan e në mos në përgatitje, kryerjen e një tjetër spastrimi të elitave mendimtare e politike nacionaliste nëpër Evropë, si ato që kryen bolshevikët gjatë dhe pas LDB-së në Evropë dhe në Shqipni!)]
   • [4.j.3] Dhe, duke patur të gjitha mediat nën kontroll, arrijnë që ta mashtrojnë publikun se rritja e dhunës policore dhe masave të përgjimit janë “për të mirën e tij”. (E madje disa prej kllounëve të këtij regjimi kundrakombëtarokratik po na thonë se “do të na duhet që të mësojmë të bashkëjetojmë me terrorin”, duke nënkuptuar: me rritjen gjithnjë e më të madhe të shtypjes policore ndaj vendasve, të përgjimeve, të mohimit të mendimit dhe organizmit të lirë …për të parandaluar kështu rimëkëmbjen e kombeve evropiane dhe daljen nga ligatina vrastare e globalizmit. Pra, duhet shumë kujdes pasi në këtë rast kemi të bëjmë ne një autoritarizëm kundrakombëtar të llojit të I. që maskohet dhe paraqitet poshtërsisht si një autoritarizëm gjoja kombëtar i llojit të II. !!!)
    • [5.ll.1] Në lidhje me “domsdoshmërinë e bashkëjetesës me terrorizmin (islamik)” që po na japin si zgjedhje të vetme të mundshme globalistët dhe dordolecikanët e tyre,
     • [6.f] [sepse kjo lloj propagande i shkon përshtat kolaboracionizmit të tyre dordolecikanist dhe planeve që pronarët e tyre globalistë kanë (dhe që po duan të përmbushin sa më parë me nxitim të madh, të kapluar siç janë nga paniku që po u shkaktojnë shenjat e para të një rimëkëmbjeje evropiane që mund ta dështojë krimin e tyre përfundimtar kundra evropianërísë)],
    • [5.ll.2] është me vend të theksohet edhe diçka tjetër, po ashtu tejet delikate: Ne nuk jemi as arabë as turq e as “ymet islamik” mulatë; Ne jemi një Komb që asnjëherë nuk ka qenë popull, pra një Komb që e ka ruajtur Gjakun dhe e ka ndërtuar Kulturën e vet në mënyrë të pandërprerë që prej mbërritjes në cakun Homo Sapiens Sapiens e deri në ditët e sotshme duke qenë gurthemeli gjenetiko-qytetërimor i gjithë Evropës. Për këtë arsye, duke qenë i vetëdijshëm për këtë, çdo lloj dukurie që e ndihmon Bashkëkombasin që të bindet se mbiemri “mysliman” nuk ka asnjë lidhje me Ne dhe që e shtyn që ta braktisë atë duke e dalluar ashtu siç është në të vërtetë
     • [6.g] (kurrsesi një “zgjedhje personale”, siç po propagandojnë etnomazokistët e cekët, por veçse një nofkë e rremë dhe poshtëruese, një vulë miratimi për një nënshtrim që nuk kemi pranuar kurrë!),
    • [5.ll.3] shihet prej çdo Shqiptari të ndërgjegjshëm si diçka e vyer. Sa më shumë krime kryejnë islamikët nëpër Evropë aq më shumë Shqiptarët e kuptojnë se sa e pakuptimtë është që të përdorin për veten e tyre nofkën “mysliman” e cila jo vetëm nuk është një emër i denjë për një komb me kulturën e vet të pazëvendësueshme, por madje që edhe i vë në një kategori me individë e popuj joevropianë që nuk e dinë as vet se çfarë janë (dhe që për më tepër po e dëmtojnë Evropën).
     • [6.gj] Dhe këtu është me rëndësi të shtrohet dhe pasqyrohet një paralelizëm dhe simetri tjetër sinekdokore midis Shqiptarisë dhe evropianërísë në tërësi:
      — ashtu siç globalizmi abrahamik muhametist ka dashur të na nofkojë-si dhe shndërrojë-në “myslimanë” (pra në arabë, turq e llurbëtirë të përzierë), në po të njëjtën mënyrë globalizmi abrahamik kristianist prarendës ka dashur që kombet evropiane t’i nofkojë-si (dhe shndërrojë-në) “judeo-kristiane”. Dhe kjo do të thotë se:
      — ashtu siç ne nuk jemi “myslimanë” sepse nuk jemi as arabë, as turq e as popull i përzierë, ashtu edhe evropianët nuk janë “judeo-kristianë” sepse nuk janë çifutë!
      • [7.f.1] Siç u cek edhe në kryeshtyllat [6.c.1,2] dhe [7.a], i gjithë globalizmi në tërësi është gjenealogjikisht veçse një luftë mijëvjeçare e semitërísë arabo-çifute kundra evropianërísë dhe për pushtimin e Evropës! (Flitet për ‘elita semitocentrike’ dhe jo për “turma semitocentrike” të cilat, siç u tha për rastin e ymetit islamik, ndonëse shfaqin jo pak arabocentrizëm, duan veçse “opium” për t’i bërë ballë mungesës së rrënjëve të tyre dhe asgjë më shumë.)
       • [8.d] Dhe shndërrimi i këtij semitocentrizmi kundraevropian nëpër shekuj në “ideologji” të ndryshme (duke kaluar për nga bolshevizmi e deri tek neobolshevizmi dhe globalizmi bashkëkohor dhe ai i “shoqëri-hapës” sorosist), është veçse një shndërrim formal (taktik, strategjik, mimetik) dhe jo substancial, pra synimi është gjithmonë dhe vetëm zhdukja e evropianëve për të mos pasur më kështu asnjë pengesë për ta shpallur botërisht veten si “populli i zgjedhur i jahvehut” që “meriton” ta sundojë botën se e ka “dhuratë prej tij”].
      • [7.f.2] Ndeshja islamo-judaike, pra arabo-çifute, është veçse një ndeshje e rremë dhe nga shumë pikëpamje e sajuar për t’u shfrytëzuar në përfitim të të dyja palëve
       • [8.dh.1] [që janë në të vërtetë një palë e vetme e ndarë në dy fise: ‘fisi shekel (dollar)’ dhe ‘fisi petroshekel (petrodollar)’]
        • [9.a] `Pyetjes se a mund të flitet për “komb semitik” (araboçifut) mundet me iu përgjigj duke shtuar së pari se në botë ka aq lloj ‘mënyra-të-të-qenit-komb’ sa janë edhe vet kombet. Pra secili komb (që është komb dhe jo thjesht popull nënshtetas) është i tillë në mënyrën e vet dhe “kombi semitik” araboçifut është gjithsesi një entitet komboik, pavarësisht se studimet e mëtejshme, të cilat vet çifutët ia kanë ndaluar evropianëve prej më se 70 vjetësh (duke qenë dekanë e mbajtës katedrash universitare në të gjithë Perëndimin nga ku kanë përhapur pseudoshkenca si psikanaliza frojdiane apo antropologjia boaziane, që të gjitha në funksion të shkatërrimit të evropianësísë dhe të globalizmit), do të nxirrnin në pah se janë për një pjesë të madhe veçse një “babiloni gjenetike” që, ndonëse e ka një burim diku në histori, megjithatë, pas gjithë përzierjeve, mbahet së bashku vetëm nëpërmjet asaj që është ndër ideologjitë më trudepërtuese dhe më palidhje me natyrën dhe realitetin që ka parë ndonjëherë njerëzimi)
         • [10.a] Dhe pikërisht këtu, në ideologjinë semitike, e ka burimin edhe “kryedogma e pankulturizmit” neobolshevik me të cilën gatuajnë çdo lloj formulimi botë(mos)kuptimor edhe liberaleshkot: tek fakti që, ashtu siç “kombi semit” është prodhim i një ideologjie, ashtu edhe secili komb në botë duhet me patjetër të jetë “produkt shoqo-kulturor”. (Kjo e përmbyll tërësisht qerthullin ideologjik nga semitizmi e deri tek lëkura mimetike e sotshme globaliste e tij. (Për të kuptuar atë që u tha në këtë shtyllë shtjellimore, le të bëjmë një analizë parafytyrimore duke shqyrtuar atë që do të ndodhte nëse popullsia në SHBA do të përziehej tërësisht duke arritur homogjenizimin tërësor e duke i shkrirë në një llurbëtirë të vetme të gjitha racat dhe kombet që përmban sot por, njëkohësisht, duke ruajtur ideologjinë e “amerikanizmit” si “identitetin e vet” “kombëtar”. Një analizë analogjitike e tillë parafytyrimore na lejon që arrijmë një tjetër sintezë teorike të të gjithë asaj që po shtjellohet në këtë shkrim: globalizmi është ideologjia e “kombësisë” së “të përzierëve dhe të çrrënjosurve” kundra gjithë kombeve të papërziera e të rrënjosura)]. [Që do të thotë gjithastu se, a mund të quhet apo nuk mund të quhet “komb” ajo “kullë babeli” që qëndron pas globalizmit, nuk ka as rëndësinë më të vogël krahasuar me rëndësinë jetike që ka:
          — ndërgjegjësimi se janë një entitet që do të na zhdukë,
          — njohja e planeve dhe strategjive që ky entiet ka dhe përdor për të na zhdukur dhe
          — organizmi për t’i bërë ballë strategjive dhe sulmeve të këtij entieti!] [Që do të thotë gjithashtu se, pa ‘manovalancë’ dhe kontingjent të trushpëlarë e të kurdisur (ultra)etnomazokistësh liberaleshko e abrahamatufë, virtualisht nuk ka më as globalizëm kombe’vrasës!; …prandaj shtylla dhe palca e gjithë veprimtarisë jetike kundra globalizmit qëndron jo tek “urrejtja ndaj globalistëve” por tek Dashuria ndaj Bashkëkombasve dhe tek risjellja e Tyre në vete, tek shërimi dhe rikthimi i Tyre i plotë në Rrënjë, në Burim, në Shëndet pra në Komb! Dhe sado e çuditshme tingëlloftë kjo për liberaleshkot e trundryshkur me propagandat e plehrovudit, (le të jetë hapi i parë i tyre drejt shërimit i kuptuari se), Bashkëkombasit e tyre Nacionalistë nuk janë “përbindësha të mbushur me mllef dhe urrejtje”, por Luftëtarë që duan t’i shpëtojnë Bashkëkombasit pikërisht nga kuçedra që i ka mbushur ata me mllef, urrejtje dhe marrëzi vetëshkatërruese kundra Kombit të vet! Shpirti luftarak dhe mospasja mëshirë për armiqtë e kombit janë diçka krejt e ndryshme dhe pa asnjë lidhje me urrejtjen që është përbërësi kryesor që globalistët i pështyjnë në mendje ymetit të tyre kristianisto-muahemtist e bolshevisto-liberaleshkoist].
       • [8.dh.2] Përdorimi i këtyre emërtimeve, ‘fisi shekel (dollar, euro, para)’ dhe ‘fisi petroshekel (petrodollar)’ nuk ëshët kurrsesi një zgjedhje retorike ironike me ngjyrime tallëse (së paku, jo ‘tallëse’ në kuptimin e thjesht të fjalës) por është veçse një zgjedhje emërtimore që gjykohet si plotësisht përshkruese e realitetit të kësaj “kombësie” që do të mund të quhej ndryshe edhe “kombësia pará”. Dhe jo më kot në shtyllën e sipërme shtjellimore u fol për ideologjinë që e mban së bashku këtë “babiloni gjenetike” si një ndër ideologjitë më trudepërtuese që ka parë ndonjëherë njerëzimi: a nuk është parája një ndër ‘veset’ më të ngulitura dhe të kudogjendura të njerëzimit? Nëse përvoja dhe faktet ju bëjnë që t’i përgjigjeni «po» kësaj pyetjeje, atëherë e keni shumë të thjeshtë të kuptoni se çfarë fuqie “bashkëmbajtjeje” mund të ketë “adhurimi ndaj zotit pará” për ata që “adhurimin ndaj zotit pará” e kanë bërë ndër shekuj “kombësinë” e vet.
        • [9.b] [dhe prandaj kjo “kombësi” u quajt “babiloni gjenetike”: sepse është e përbërë nga të përzierë por edhe nga pjesëtarë që nuk dallojnë nga evropianët (e që madje për një pjesë të madhe janë shumë më evropianë se p.sh. portugalasit) e që megjithatë e mbajnë veten si “bashkëkombas” të të përzierëve duke qenë të lidhur me ta nga ideologjia e adhurimit ndaj të njëjtit “zot pará”]
       • [8.dh.3] E madje kjo është një tjetër copëz thelbësore për të kuptuar nga dhe pse ka dalë kryedogma abrahamiko-bolsheviko-globaliste e pankulturizmit: a nuk po shohim përditë se si mjafton një “marrje financimi/pensioni/krediti/’letrash’” për t’i shndërruar njerëzit që na rrethojnë në “homoseksualë” e “feministë” ojq-ësh, në “turq”, “muslimanë”, “protestantë”, “grekë”, “kosovarë”, “socialistë (PS/LSI-istë)” a “demokratë [(L)PD(K)-istë]”? Pra, nuk është aspak çudi që ata që e kanë paránë zotin e vet, të mendojnë se duke-u-dhënë-njerëzve-pará-mund-t’i-shndërrojnë-ata-në-çfarë-të-duan dhe se me “zotin” e tyre pará mund t’i shpërbëjnë e rindërtojnë racat, kombet e gjinitë sipas qejfit të vet. E pra: dogma pankulturiste është dogma kryesore e religjionit që ka për zot paránë dhe globalizmi, përqendrimi i pushtetit global në duart e atyre që e adhurojnë “zotin pará”, është atëherë jo thjesht kundra natyrës, por lajthitja tragjikomike
        • [9.c] (dhe prandaj, para së gjithash, para edhe vet kundërshtimit, meriton talljen e të gjithë neve që për Zot kemi Kombin, Gjakun, Natyrën, Bukurinë, Nderin, Vullnetin…)
       • [8.dh.4] e atyre që mendojnë se mund ta blejnë dhe zëvendësojnë natyrën, botën, kombet dhe gjithë njerëzimin sipas aluçinacioneve të veta; lajthitja tragjikomike e “kombit pará” që mendon se është “zoti në tokë” për arsyen e vetme se ka në kontroll prodhimin e pakufijshëm të ca letrushkave me ca shifra sipër. Mos harroni kurrë: sa herë që merrni pará për të kryer punëra që nuk i shërbejnë as për së largëti e as tërthorazi Kombit (e që madje e dëmtojnë Atë), jeni duke mbajtur në këmbë sistemin e atyre që natyrën, botën, kombet dhe njerëzimin (dhe këdo që merr paratë e tyre) e pandehin dhe e trajtojnë në këtë fazë të planit të tyre si “prostitutën e vet”. Të marrësh pará për të kryer (vetë)vrasje kombëtare, është veprimi më i ulët dhe më i turpshëm dhe më çnjerëzor dhe më çnatyror i mundshëm që mund të kryejë një njeri. Merrni lekë vetëm atëherë kur djersa e punës suaj ka pikuar për Kombin (për të mirën e çdo pjesëtari të Kombit, që nga familja e fisi juaj e deri tek Shqiptari më i panjohur). Ne jemi Shqiptarë! Udhëhiqemi nga Vullneti Ynë, nga Natyra Jonë, nga Gjaku Ynë! Askurrën e askurrës nga parája!
        • [9ç] (Përmbajtja e këtij shkrim i shtohet të gjitha shkrimeve që kemi botuar deri më tani pa u hequr atyre as edhe një presje; po e theksojmë këtë gjë për të qartësuar se shtylla shtjellimore e mësipërme nuk i heq asnjë presje rëndësisë jetike të Sovranitetit Kombëtar Monetar ekonomiko-financiar! Leku është një mjet, një njësi matëse, një vegël pune, dhe jo “zot” ashtu siç e konsiderojnë ata që nuk dinë se çfarë është puna dhe djersa!)
      • [7.f.3] Gjoja “urrejtja” e disa turmave të ymetit islamik kundrejt çifutëve është veçse ‘dalje nga kontrolli’ e ‘frankenshtajnit’ muhametist
       • [8.e] (ashtu siç dalje nga kontrolli është për ta edhe një pjesë e liberaleshkove që mbajnë anën e palestinezëve)
      • [7.f.4] dhe gjithsesi shihet prej globalistëve si një “çmim i përkohshëm” që ata duhet të paguajnë në rrugëtimin drejt “zgjidhjes finale” (zhdukjes së evropianëve).
       • [8.ë] [Duhet përmendur në lidhje me këtë edhe fakti se si liberaleshkot janë kurdisur që t’i parafytyrojnë nacionalistët sipas parodive sadiste që u kanë gjilpëruar në tru globalistët me filmat e plehrovudit dhe librat pseudohistoriografik, kur në të vërtetë ata që planifikojnë dhe punojnë vazhdimisht për një “zgjidhje finale” për të zhdukur evropianët dhe njerëzimin, janë vet globalistët!]
      • [7.f.5] Në mënyrë ultrainduktivike, mund të arrihet të pohohet se, hapi i mëtejshëm i planit të globalistëve pasi ta kenë islamizuar gjithë Evropën, është që të nxjerrin një tjetër ‘frankenshtajn’ me të cilin të “mundin” ‘frankenshtajnin’ islamik duke i thirrur muslimanët që t’i binden “fesë së vërtetë” judaike dhe se “allahu” që ata kanë adhuruar deri në atë çast ka qenë veçse një emër i “elahit”, “jahveut”. Duke parë me sa thjeshtësi kanë arritur që të nxjerrin ‘frankenshtajne’ si “salafizmi” e “vehabizmi”
       • [8.f.1] [që, metaforikisht, janë “kokainë ideologjike” për t’i nxitur turmat mulate të ymetit islamik kundra evropianëve (sepse, po të liheshin të qeta nga elitat semitocentrike, këta popuj do të binin në paqe me botën duke zgjedhur për veten e tyre “opiumin” e një islamizmi të afërt me sufizmin i cili në një farë mënyre i harmonizon dhe do t’i harmonizonte me ato pjesë të gjeneve të tyre që janë evropiane (sepse një pjesë e madhe e mulatëve të ymetit islamik janë me origjinë evropiane dhe një pjesë jo e vogël, pavarësisht sulmit mulatizím-nxitës mijëravjeçar abrahamik, ende kanë mbetur të tillë e madje edhe kulturorisht [si kalashët etj].
        Por problemi kryesor është se, prej 70 vjetësh
        • [9.d] (që pas fitores së globalistëve në betejenë më të madhe që kanë luftuar kundra evropianëve të paktën që nga koha e Gjergj Kastriotit),
       • [8.f.2] kanë depërtuar çdo mjedis shkencor evropian dhe e kanë sëprapthtësuar atë me viruset e tyre ideologjike e pseudoshkencore për të parandaluar çdo lloj kërkimi të mirëfilltë në fushën e antropologjisë (ç’është e vërteta: në pothuajse çdo fushë që ka sadopak të bëjë me studimin e llojeve të ndryshme njerëzore që e pasurojnë botën dhe dallimet midis tyre) me justifikimin qesharak “se studimi i racave është racizëm” [yha!]; por arsyeja e vërtetë është kjo: sepse studimi i racave e asgjëson kryedogmën semito-liberaleshko-globaliste të pankulturizmit!!! Dhe nëse asgjësohet kryedogma pankulturiste e globalizmit semitik, ky nuk ka më asnjë armë dhe helm botëkuptimor për t’i droguar e përzierë kombet dhe për ta pushtuar botën. Nëse Shkenca antropologjike do të kishte vazhduar me atë cilësi dhe atë përkushtim shumëllojshmëri’çmues me të cilin po e vazhdonin evropianët para LDB-së, botës do t’i ishin kursyer kushedi sa e sa luftëra të përgjakshme që kanë ndodhur përgjatë këtyre 70 vjetëve të fundit dhe të cilat kanë qenë të shkakatuara nga globalistët, duke i kundërvënë kombet me njëra tjetrën e shpesh duke nxitur kundra njëra tjetrës pjesë të një kombi të vetëm. (Si rasti i lartpërmendur i luftës midis rusve gjermaniko-svedë të Ukrainës dhe rusve gjermaniko-svedë të Federatës Ruse. Po këto shtete mos të ishin pushtuar e përgjakur për dhjetëra vjet nga bolshevikët, sot do të kishin lulëzuar duke iu rikthyer burimit të vet gjermanik! Dhe “Holodomori” në Ukrainë, që u organizua e zbatua na globalisto-bolshevikët për të spastruar gjermanikët “ukrainas”, nuk do të kishte ndodhur! Sa filma e dokumtare dhe sa libra keni parë e lexuar për këtë krim të fëlliqtë evropianë’vrasës e gjermanë’vrasës!!!)].
      • [7.f.6] nuk është aspak e papritshme që të kenë në përgatitje një “jahve-izëm” për ta risjellë islamin në burim dhe për t’i bindur turmat e ymetit islamik që t’u binden “bijve të përzgjedhur të jahveut”. E madje kjo duan që të jetë feja e gjithë botës: “nënshtrimi ndaj bijve të jahveut”. Edhe ato misionet për kristianizímin e joevropianëve në Afrikë, Amerikë Latine e Azi, pikërisht këtë synim kanë: bota nën këmbët dhe nën zgjedhën e “bijve të përzgjedhur të jahveut”.
    • [5.ll.4] Tek dëmi që po i bëjnë islamikët Evropës qëndron edhe pjesa delikate e çështjes, që nuk mund të trajtohet me cektësi e nxitim. Përpara se të ‘gëzohemi’ që terrorizmi islamik po i pastron Bashkëkombasit Tanë nga nofka e padrejtë dhe vetëposhtëruese “musliman”, duhet të shtrojmë pyetjet:
     Përse turmat joevropiane të ymetit islamik po e dëmtojnë Evropën? Përse islamikët po kryejnë akte terroriste ndaj evropianëve? Kush po ua shaktërron shtetet? Kush po ua përmbys regjimet? Kush po i nxit? Kush po i armatos? Kush po i stërvit? Kush po i trushpëlan? Kush po i sjell në Evropë? Kush po ua lejon ardhjen në Evropë? Kush po i pengon (duke fallsifikuar votimet dhe duke i sharë e damkosur si “ekstremiste” nëpër media) të gjitha ato forca politike evropiane që do të ishin në gjendje që t’i jepin zgjidhje të arsyeshme dhe të efektshme këtyre problemeve nëse do të arrinin të qeverisnin?
     Shqiptarët që e duan të mirën e Bashkëkombasve po aq sa çmojnë ndershmërinë mendimtarore që u lejon të kuptojnë se cila është e Mira për Ta, nuk mund kurrsesi, atëherë, t’i përgjigjen këtyre pyetjeve me pandershmëri mendimtarore në emër të “së mirës” për Bashkëkombasit. (Pra duke thënë se “fajin e kanë –vetëm- islamikët”). Aq më tepër kur, nëse terrorizmi islamik po i detyron disa shqiptarë që të pastrohen nga vesi i vetësharjes si “mysliman”, në të njëjtën kohë, ata që po e nxisin dhe lejojnë këtë terrorizëm islamik (dhe këtë shfunksionalizím të kufijve dhe shërbimeve të shteteve Evropiane dhe shteteve tona!) janë po të njëjtët që po nxisin dhe shkaktojnë islamizimín e disa shqiptarëve të tjerë!
     Pa ndershmëri mendimtarore nuk dilet nga ky qerthull: e vërteta është se mulatët e përzierë që e kanë islamin si “opium” të vetin, siç u tha edhe pak më lart, do të kishin gjetur prej kohësh një lexim të “librit të shenjtë” të tyre që do t’i kishte vendosur në paqe me botën e madje do të kishin përqafuar edhe ndonjë lloj kristianizmi apo bolshevizmi jo-zgjerimist apo çkadolloj ideologjie tjetër që do t’u mundësonte plotësimin e mungesës së një identiteti burimor racorkombëtar që është e vetmja gjë që duan.
     • [6.h.1] (Dhe pikërisht këtë gjë nuk e kuptojnë liberaleshkot që flasin për “domosdoshmërinë e popujve islamikë për t’u çliruar nga kanceri islamik”: t’u heqësh “opiumin” islamik këtyre mulatëve pa ua zëvendësuar me një “opium” universalist tjetër (i cili t’u shërbejë për të mos u zhytur në krizë të thellë mos-pasjeje identiteti, ashtu siç u shërben islamizmi), është një dënim i pamëshirshëm që nuk meriton asnjë popull në botë. Është domethënëse që dënimin më të rëndë për një popullatë e urojnë dhe e kërkojnë me këmbëngulje pikërisht ata që vetëpërkëdhelen duke u vetëshpallur me jo pak krekosje si “humanistë”. Duhet thënë megjithatë, se liberaleshkot që e thonë këtë gjë, kanë ndërmend që popujt që “çlirohen” nga “islamofashizmi” (siç e quajnë ata, nodonëse togu islamobolshevizëm do të ishte tej-e-tej më i saktë), të përqafojnë “humanizmin” që, për të vazhduar në këtë vijë metaforike, është po ashtu një ‘drogë’ botëkuptimore dhe posaçërisht “hashashi” botëkuptimor i liberaleshkove …Detaji ‘i vockël’ është se, midis “opiumit” që u duhet islamikëve dhe “hashashit” që duan t’iu shesin liberaleshkot, ka një dallim aq të madh saç është edhe vet dallimi midis liberaleshkove dhe ymetit islamik: të parët e kanë një përkatësi kombëtare dhe një kulturë burimore prandaj “hashashi” i kriptobolshevizmit (bolshevizmit “lite”, “humanizmit”) u duhet jo për të përmbushur mungesë identiteti por për t’u shkëputur nga identiteti i vet, kurse të dytëve, që nuk kanë identitet burimor, u duhet diçka më e fortë se “hashashi” për t’i gjetur e ngjitur vetes një identitet i cili të mund t’iu lejojë që të ndërtojnë shoqëri sadopak të qëndrueshme. [Ata që nuk kuptojnë se identiteti është i rëndësishëm për njeriun po aq sa oksigjeni për qelizat (dhe se, ata që nuk kanë identitet, do të bënin gjithçka për ta pasur një të tillë, edhe të besonin në qenie e në fuqi mbinatyrore në të cilat nuk do të besonte as një fëmijë i dehur), nuk kanë kuptuar asgjë].
      • [7.g] Fuqia ndikuese më e lartë e “opiumit” botëkuptimor islamik (apo e “kokainës” apo e miksit “opium-kokainë”) në krahasim me fuqinë ndikuese të “hashashit” shpjegon edhe se përse liberaleshkot, në gjithë hierarkinë me kukulla të kontrolluara dhe kontrolluese të globalizmit, qëndrojnë në një shkallë më të ulët se sa ajo e islamikëve [pra janë të kontrolluar nga islamikët të cilët shfrytëzojnë trullosjen e “hashashistëve” (humanistëve) për t’ua kolonizuar vendet dhe për t’iu imponuar si model jetese atë të vetin]. Dhe globalistët e kanë prodhuar laboratorikisht këtë “hashashin” e “huamanizmit” (social-demokratizmit, tolerancës multikulti etj.) pikërisht për vendasit evropianë, për t’ua çarë murin imunitar botëkuptimor duke i shtyrë që të çajnë çdo mur kufitar kulturor, shtetëror e ligjor dhe të ecin me këmbët e veta në drejtim të vetëvrasjes racorkombëtare (hapja e kufijve për “refugjatët”, bërja tifo për “integrimin”, ndërtimi i bunkerëve abrahamikë “xhami”, futja e “lëndës fetare” në kurrikulat shkollore, lejimi i “shamive” dhe i “lutjeve” në shëtitore etj.).
     • [6.h.2] Droga botëkuptimore e “hashashit” liberalist dhe ndikimi që ajo ka në shfunskionalizimin e mendjes së atyre të cilëve u gjilpërohet në mendje, është kryevepra e globalizmit sepse është pikërisht në emër të kontingjentit me liberaleshko me botëkuptim të “droguar” dhe falë tyre që globalistët po i kryejnë të gjitha krimet në botë në emër të “liberty”-s e “demokracisë”, që nga ato në rend kombëtar e shtetëror e deri tek ato në rend kontinentor e botëror).
    • [5.ll.5] …po globalistët mos t’i kishin furnizuar vazhdimisht me lëvizje dhe rryma teologjike të krijuara laboratorikisht me anë të së cilave t’i ndërsenin kundra Evropës (siç bënë duke krijuar pikërisht muhametizmin pasi dështoi kristianizmi dhe siç po bëjnë prej më se 2000 vjetësh duke i zëvendësuar me ‘frankenshtajnë’ të rinj frankenshtajnët e tyre të vjetër, sa herë që këta dështojnë në përmbushjen e qëllimit për të cilin krijohen dhe që është zhdukja tërësore e evropianëve.
     • [6.i.1] Plani për zhdukje tërësore ka dështuar për [më shumë se] 2000 vjet rresht, mirëpo vet fakti që ato vende që një herë e një kohë banoheshin prej evropianëve
      • [7.gj.] (që nga Shtyllat e Herkulit në Himalaja, duke përfshirë edhe vet Anatolinë),
     • [6.i.2] sot banohen kryesisht nga “ymet islamik”, nga një popullsi e murrme e përzierë (si popullsia joarbanitase e Greqisë), tregon se globalistët ia kanë arritur më se gjysmës së qëllimit të tyre! Shumë prej strukturave urbanistike e arkitetktonike dhe shumica e shtatoreve dhe veprave të artit që sot po shkatërrohen nga ‘frankenshtajni’ islamik më i ri i globalistëve, janë vepra të evropianëve e madje të të Parëve Tanë, të ptolemejve e të dinastive të tjera ilire të gjeneralëve që shoqëruan Lekën! Edhe pushtimi i qyetit të themeluar nga Buzo iliri, Byzanti, njëherë nga abrahamikët kristianistë e mandej nga turkiçët muhametistë, është një tjetër përmbushje e pjesshme e planit të globalistëve për spastrimin e evropianëve kudo që ndodheshin dhe ndodhen! Kush mendon se ata që ‘teologjinë’ e tyre e kanë të themeluar në urrejtje dhe vrasje për evropianët do të ndalen në “stamboll”, gënjen veten dhe nuk e kupton se tashmë ata janë në Bruksel… dhe kudo; edhe në Tiranë, Shkup e Prishtinë.).
    • [5.ll.6] Le të kemi pra, ndershmërinë mendimtarore që secilin akt terrorist islamik ta quajmë para së gjithash me emrin e tij të vërtetë, me emrin e atyre që e nxisin dhe organizojnë dhe me emrin e atyre që e lejojnë:
     akt terrorist globalist! akt terrorist dordolecikanist!
  • [3.ë.2] Pra, edhe këto të dya quhen regjime autoritare ndonëse përmbajtjet e tyre janë krejt të ndryshme e madje diametrikisht të kundërta me njëra tjetrën sepse ‘autoritarizmi’ është thjesht dhe vetëm cilësia e të qenit ‘autoritet’ pra e të ushtruarit një funksion udhëheqës dhe bashkërendues institucional e shtetëror, pavarësisht përmbajtjes së ‘reformave’ apo cilësisë së institucioneve që ngre. (Pra, edhe “demokracia” është autoritarizëm, një autoritarizëm ku, institucionet shtetërore e kombëtare janë të nënrenditura ndaj atyre globaliste dhe e ushtrojnë autoritetin e tyre për t’i ardhur pas avazit globalistëve, për shembull duke mos marrë masa sigurie kundrejt depërtimit të islamizmit por duke marrë masa policore kundrejt qytetarëve të thjeshtë që kërkojnë me të drejtë nga institucionet (duke mos kuptuar se nuk janë më -të tyret-) marrjen e masave kundrejt depërtimit të islamizmit).
 • [2.a.9] Në vetvete, ashtu siç çdo lloj ndryshimi ligjor është ‘reformë’ dhe ashtu siç çdo lloj pushteti që e përpilon dhe zbaton atë është ‘autoritar’ (duke qenë ‘autoritet’), në të njëjtën mënyrë edhe çdo lloj sistemi politik është totalitar për arsyen e thejshtë se është ‘totalitet’ pra një lloj organizimi që përfshin tërësinë e subjekteve të tij. Çka do të thotë se dallimi i sistemeve politike nuk është ai liberaleshkoist midis atyre “jo-autoritare demokratike” dhe atyre “autoritare totalitare”, por midis ‘totalitarizmave autoritare kombëtare’ (që janë shprehje e një tërësie të gjallë organike të quajtur komb, të buruara prej tij dhe në funksion të vijimësisë gjenetiko-kulturore të tij) dhe ‘totalitarizmave autoritare jo-kombëtare ose kundrakombëtare’ (që janë në funksion të mbajtjes nën kontroll të një popullsie të çrrënjosur mulate ose në funksion të zhdukjes gjenetiko-kulturore të kombit shumicë/vendas që sundohet).
  • [3.f] Vet politika është ‘shkenca e tërësisë’ (e totalitetit) pra çdo lloj arsyetimi rreth organizimit politik është vetvetiu arsyetim rreth organizimit të tërësisë, është tërësiorsí (tërësiorizëm, totalitarizëm). [Duhet pasur kujdes që mos të gabohet tërësía me gjithësínë: gjithësía është shuma e gjithë tërësíve, pra gjithësía ‘njerëzim’ është shuma e gjithë tërësíve ‘komb’ dhe ‘popull’]. Çka do të thotë se liberaleshkot nuk janë “kundra totalitarizmit” (siç e gënjejnë veten dhe siç i kanë gënjyer trillimtarët e globalizmit me pseudoshkencë neobolshevike) por janë kundra atij totalitarizmi të veçantë që është nacionalizmi (organizími politik i organizmit të gjallë të quajtur komb!) dhe në mbështetje të totalitarizmave që marrin për tërësi “ça tu kapin kufijtë” (e që shkojnë deri në gjithësorízëm duke shtypur dhe asgjësuar sovranitetin e tërësíve, pra në globalizëm] (si BE-ja, Bashkimi Sovjetik, etj.) pavarësisht përkatësisë racorkombëtare të ndryshme të njerëzve që jetojnë brenda atyre kufijve (dhe të cilët, pikërisht në sajë të këtyre ndryshimeve natyrore racorkombëtare, ndërtojnë secili kulturën e vet burimore dhe duan secili organizime politike të përshtatshme për tiparet, veçoritë dhe cilësitë e veta racorkombëtare e kulturore). Pikërisht ky është dallimi midis totalitarizmit nacionalist (që për çanësim, për definicion” e njeh, pranon dhe mbron shumëllojshmërinë dhe e respekton Tjetrin) dhe totalitarizmit globalist që nuk e njeh, nuk e pranon dhe e lufton shumëllojshmërinë, që nuk respekton asnjë lloj Tjetri dhe që madje do të asgjësojë çdo lloj Tjetri nga vetja [fizikisht apo nëpërmjet gllabërimit pankulturist që do ta shpierë gjithsesi drejt zhdukjes fizike nëpërmjet çrrënjosjes së kulturës burimore dhe zëvendësimit të saj me një pseudokulturë globale që nxit përzierje të të gjithëve me të gjithë brenda “kazanit të çorbës globale” (“melting pot”)] Dhe është ironike që ata që financojnë shoqatat “humaniste” që papagallojnë kalamakurína për “tolerancë” dhe “respekt” ndaj Tjetrit, janë mu ata që duan të zhdukin çdo gjë që është ‘e Tjetërme’ ndaj vetes së tyre; dhe, shumëllojshmëria e botës me raca dhe kombe është padyshim ‘e Tjetërmja’ më e papajtueshme me dogmën pankulturiste të “megapopullit njerëzím” dhe prandaj globalistët duan që ta homogjenizojnë atë në mënyrë që dogma e tyre të jetë në përputhje me realitetin ashtu siç, në mënyrë të vetvetishme, nuk do të mund të ishte kurrë (se prirja për specializim, për shumëllojshmërzím, do të jetë tipari mbret i jetës në tokë për aq kohë sa që planeti ynë do të ketë ekosisteme, klima dhe mjedise të shumëllojshme të ndryshme nga njëra tjetra. Për të arritur realizimin e planit të tyre për të krijuar Homo Globalusin një-racorsh, globalistëve do t’u duhet që ta shndërrojnë tokën në një sferë një-klimëshe, një-ekosistemëshe e një-mjedisëshe homogjene… në shkretëtirë.
   (Dhe jo rastësisht dogma e pankulturizmit, e kamufluar pas “multikulturalizmit” është veçse imponim i një monokulture globale të njëjtë për të gjithë ‘megapopullin’ e homogjenizuar, pra një shterpësim kulturor mbarëbotëror!)
   E gjithë kjo na shfaq një tjetër pamje të asaj se çfarë kanë ndërmend globalistët dhe të asaj që gjithsesi, e kuptojnë apo s’e kuptojnë ata vet, është përfundimi i marrëzisë së tyre: shkretërizími, shkretími e shterpësimi i jetës në tokë! …Dhe organizimi i secilit komb në tërësiorizma nacionaliste që bashkëpunojnë e bashkëveprojnë me mirëkuptueshmëri dhe ndershmëri të plotë, është e vetmja mënyrë për ta ndaluar këtë Tokë’vrasje që po shkaktojnë globalistët!
 • [2.a.10] Prandaj dhe, siç u tha, “demokracia” që po shkatërron kombet evropiane është veçse një totalitarzëm autoritar kundrakombëtar (që maskohet pas “pluralizmit” të partive që dallojnë vetëm për sasinë dhe sesinë e ushtrimit të këtij autoritarizmi totalitar kundrakombëtar, pa dal prej tij) dhe që madje e shkëput kulturën e kombit vendas evropian për t’ia mveshur atë ardhacakut me gjoja “politika integruese” apo që i imponon vendasve kulturën apo pseudokulturën e ardhacakut në emër të gjoja “multikulturalzimit” dhe “tolerancës” (si lejimi i atyre “festimeve për Betejen e Fushëkosovës”).
  • [3.g] Pra totalitarizmi “demokratik” është veçse nëndarje pushtetore rajonale, një vezirízëm, i totalitarizmit globalist që përçon dhe imponon po të njëjtën kryedogmë të pankulturizmit: «nëse një afrikan mëson shqip dhe merr pasaportë shqiptare atëherë është “shqiptar” dhe ka të drejtë të denoncojë tek avoketërit e popullit dhe të akuzojë si “racistë” (si kundërshtues të kryedogmës pankulturiste globaliste) ata Shqiptarë që nuk duan të lejojnë që ai ‘të lidhet’ me vajzat apo motrat e tyre (të trushpëlara nga “revistat rozë” dhe “emisionet shoubiz” të financuara nga globalistët për të kryer vetëvrasje kombëtare nëpërmjet përzierjes racore) apo që nuk duan të kenë joshqiptarë në skuadrat e sportit dhe kombëtaren e futbollit»! Njëjtësinë e liberal-neobolshevizmit dhe abrahamizmit në këtë pikë e dëshmon edhe rasti i pseudokombësisë greko-abrahamike: je “grek” nëse je ortodoks dhe merr pasaportë të shtetit grek.
   • [4.k.1] Një shenjë dalluese e totalitarizmit kundrakombëtar “demokratik” është edhe kalbja botëkuptimore dhe ngritja e një sistemi të tërë ‘patrullash gjuhësore’ (në vijë me oruellianizmin gjuhësor të regjimit globalist)
    • [5.m] (që i hapin rrugën ngritjes së patrullave juridike e policore …siç po ndodh në ato vende “demokratike” evropiane ku, nëse shkruan diçka në fb apo ttr “kundra” “refugjatëve”, të pushojnë nga puna dhe të troket në derë policia…)
   • [4.k.2] për të parandaluar qoftë edhe që një pakicë të quhet me emrin e përkatësisë së saj. P.sh.: quhesh “racist” nëse jevgun e quan ‘jevg’, ciganin ‘cigan’, magjypin ‘magjyp’, zezakun ‘zezak’ etj.
    • [5.n] [disa politikanëve evropianë që po i rikthehen arsyes duke kuptuar në ndonjë farë mase rrezikun globalist (dhe që, për këtë arsye demonizohen nga mediat e globalizmit si “ektremistë të djathtë”), u janë pezulluar llogaritë e tyre në rrjetet shoqërore për “arsyen” e vetme se kishin përdorur fjalën “xingaro” ose “xhipsi” (që domethënë ‘cigan’ në italisht dhe anglisht) në mesazhet që kishin shkëmbyer]
     • [6.j] [dashuria e globalistëve për ciganët, për të parrënjët e të përzierët, është veçse një maskë dhe një dredhim për të fshehur urrejtjen e tyre për evropianët, për kombet rrënjase dhe me identitet të vijueshëm miliona-e-mijëravjeçar racorkombëtar]
   • [4.k.3] Kjo dukuri arsyetohet me faktin që totaltiarizmi “demokratik”, duke qenë një totalitarizëm kundrakombëtar në funksion të globalizmit, duhet të veprojë në mënyrë aktive për të shpërbërë ‘trupat mbrojtëse’ botëkuptimore (dhe të çdo lloji) të organizmit kombëtar duke ia ulur deri në asgjësí imunitetin dhe për të mundësuar kështu depërtimin brenda tij të çdo lloj “mishi të huaj”.
    Pra akuza për “racizëm” është veçse një “akuzë” për dikë që nuk do t’i nënshtrohet një regjimi totalitar globalist që e nxit dhe i urdhëron që të kryejë vetëvrasje kombëtare, e cila:
    — fillon duke e quajtur dhe pranuar si “shqiptar” këdo ardhacak joshqiptar dhe
    — përfundon me përzierjen me të ose
    — me ngritjen e tij në pushtet për të kryer vrasjen e shumicës nëpërmjet shtetizmit dhe autoritarizmit kundrakombëtar (si rasti i gjeorgjianit Stalin kundra shumicës “ruse”, kundra gjermanikëve, baltikëve dhe ilirikëve të sllavizuar në BS)!
    • [5.nj] Mësojmë kështu se drejtimet e ndjekura nga globalizmi për të kryer komb’vrasje me armë kulturor-politike janë dy (dhe ndiqen prej tij njëkohësisht, si morsë):
     a. duke e shkombëtarizuar shumicën (me nxitje eksodesh, nxitje islamizími, nxitje sllavizími etj.) dhe
     b. duke i “kombëtarizuar” pakicat (duke ngritur patrulla mendore, gjuhësore, akademike e ligjore që i detyrojnë vendasit t’i quajnë “shqiptarë” (bashkëkombas) magjypët, ciganët, turqt e sllavët ardhacakë (bashkështetasit që nuk janë edhe bashkëkombas) dhe
     c. duke i ngritur në pushtet këto pakica të “kombëtarizuara” nëpërmjet shtetësísë për të shtypur kombin/shumicën vendase.
     • [6.k] Pa harruar që dogma pankulturiste që shkakton kërrëzimin, ngatërrimin dhe zëvendësimin e konceptit të kombësisë me atë të nënshtetësínë shërben mbi të gjitha për të parandaluar që të quhen me kombësinë e tyre të vërtetë veprimtarët kundrakombëtarë globalistë që kanë depërtuar një shtet të caktuar dhe po shkrumbosin nga brenda instituiconet e tij kombëtare politike, …, mediatike e arsimore.
 • [2.a.11] Të gjitha këto tregojnë njëkohësisht qesharakësinë e përdorimit që liberaleshkot i bëjnë fjalës “fashizëm” duke nxjerrë shartesa të pakuptimta të llojit “islamofashizëm”. Nëse, siç u tha, islamizím (abrahamizím) do të thotë bolshevizím që do të thotë homogjenizím e mulatizím, atëherë të gjithë ata që nxisin zhdukjen e kombeve nëpërmjet mulatizimit e homogjenizímit janë “fashistë” pra edhe vet liberaleshkot janë “fashistë” dhe shërbëtorë të “fashizmit”! Kështu del në shesh se shartesa e përçudnuar “islamofashizëm” është po aq e pakuptimtë saç do të ishin shartesat “liberalofashizëm” apo “bolshevikofashizëm”! Shpërdorimi që liberaleshkot i bëjnë fjalës ‘fashizëm’
  • [3.gj] (duke nënkuptuar me të koncepte që shkojnë që nga nacionalizmi kombëtar, duke kaluar për nga shtetizmi autoritar jokombëtar e deri tek çdo lloj ideologjie dhe veprimtarie politike të dhunshme, …paçka se po të ishte kështu edhe vet “partizanët antifashistë” dhe “aleatët bolshevikë” do të duhet të quheshin “ultrafashistë”!)
 • [2.a.12] varet përsëri nga verbëria mos-botëkuptimore që u shkakton kryedogma e tyre pankulturiste: nuk arrijnë që të bëjnë dallimin midis atyre regjimeve që janë shprehje biopolitike të një kombi në funksion të mbrojtjes dhe vazhdimësisë së atij kombi nga njëra anë dhe atyre regjimeve që janë nënprodukt i globalizmit i përdorur në funksion të mbrojtjes së pushtetit të një oligarkie dordolece e globalizmit (si rasti i islamizmit erdoganist) dhe të zhdukjes së një kombi apo të sa më shumë kombeve nga tjetra. Pra, liberaleshkot nuk e kuptojnë që ‘fashizmi’ është veçse nacionalizmi italian në një fazë tejet delikate historike ku të gjitha kombet evropiane po rrezikoheshin nga virusi botëkuptimor dhe terrorizmi praktik bolshevik dhe ku secili komb evropian, në mënyrën e vet, zhvilloi kundërtrupa mbrojtëse autoritare në funksion jetik kombëtar. Pra, jo vetëm që
  — ‘fashizmi’ është vetëm një lloj nacionalizmi (ai italian) dhe jo vetëm që
  — parzmorja autoritariste e një regjimi nacionalist është një mjet, një mburojë, një zhguallizím, për ta ruajtur pjesën më të pambrojtur të kombit, fëmijët, gratë, civilët, nga sulmi botëkuptimor dhe fizik i kundërshtarëve në rrethana të caktuara historike dhe për të rivendsur rendin pasi e kanë prishur apo kur rrezikohet të prishet nga viruset e jashtme, por gjithashtu:

  4. Mund të flitet për nacionalizëm vetëm atje ku mund të flitet për komb.
  Pra, meqenëse, siç u tha, në botë ka aq lloj mënyra-të-tëqenit-komb saç janë edhe vet kombet
  • [3.h] (që nuk do të thotë kurrsesi të përligjet shkombëtarizimi dhe përvetësimi i pjesës së një kombi brenda një populli jo-komb)
   • [4.l] (pra nuk do të thotë se, me pranimin e italianëve si komb-në-mënyrën-e-vet, të përligjim shkrirjen dhe të pranojmë si “italianë” të gjithë ata shqiptarë arbëreshë apo ilirikë që janë prej shekujsh pjesë e popullit italian)
 • [2.a.13] edhe fashizmi është veçse një prej llojeve të nacionalizmave, dhe posaçërisht nacionalizmi i atij populli që është komb-në-mënyrën-e-vet (ndonëse nga një pikëpamje strikt shqiptare, nuk e kalon cakun e popullit), pra i italianëve.
  • [3.i] Është krej çështje tjetër pastaj se
   — si dhe sa të ngjashme janë nacionalizmat e kombeve evropiane me njëra tjetrën dhe se
   — si dhe sa pjesë të fashizmit janë në të vërtetë një lloj nacionalizmi ‘neo-ilirik’, pra një nacionalizëm shqiptaroid [gjë që gjithsesi nuk çudit aspak duke qenë se vet rrënjët e Romës (porsi ato të Athinës së vjetër dhe të Spartës!) janë rrënjë ilire dhe vet qytetërimi romak (porsi ai ilirojugor “grek”) dhe organizimi ushtarak u themelua dhe ngrit nga fise, prijatarë, gjeneralë, ushtarë, doke e ligje marsore iliroshqiptare!].
   • [4.ll] Dhe prandaj sulmi abrahamiko-bolshevik globalist kundra nesh nuk po ndodh sot, përgjatë “tranzicionit” apo përgjatë 70 vjetëve të fundit, por ka filluar që me nxitjen dhe krijimin e multietnizmit athiniot, me luftërat greko-perse dhe të peloponezit dhe me prurjen e joilirëve joevropianë në Romë dhe Itali pasi i depërtuan dhe krimbëzuan strukturat poltike të atjeshme! Madje edhe vet luftërat romako-ilire kundërmojnë tyf abrahamikësh!
    • [5.o] Këto janë të domosdoshme të thuhen por, sigurisht, pa harruar ndër shkaqet e këtyre zezonave të së kaluarës sonë edhe ‘veset’ vetëkalbëzuese që i shfaqen një zgjerimi politiko-administrativ (siç është entiteti ‘perandori’) i cili nuk shkon paralel me zgjerimin demografik kombëtar dhe me ruajtjen e paprekshmërisë së lidhjes kërthizore midis atij kombi dhe kulturës së vet burimore! (Kjo nuk duhet harruar kurrë!: Rikthimi i Kombit Tonë në Trojet Tona të pushtuara nga sllavo-greko-mulato-abrahamiko-bolsheviko-globalistët, duhet të ndodhë përpikërisht paralelisht me rritjen tonë demografike dhe me Besnikërinë Tonë ndaj Kulturës së Gjakut Tonë!).
 • [2.a.14] Pra nuk mund të flitet për “fashizëm islamik” apo “fashizëm [sllav] serb/malazez/sllavomaqedon etj.” apo “fashizëm grek/turk” (spese asnjë prej këtyre nuk është komb!). Fakti që pseudoakademikët, me gjepurat neobolshevike të të cilëve janë trushpëlarë liberaleshkot, e kanë quajtur edhe bolshevizmin stalinist “fashizëm”, dëshmon se në mendjen e përçartur të liberaleshkove, ngatërrimi dhe mosdallimi midis kombeve dhe popujve-që-nuk-janë-kombe, shkon paralel me ngatërrimin dhe mosdallimin midis nacionalizmit dhe shtetizmit.
  • [3.j] (Ashtu siç kombet janë popuj por jo domosdoshmërisht anasjelltas, edhe nacionalizmi është (edhe, por jo vetëm) shtetizëm por jo të gjitha shtetizmat janë nacionalizma!).
   • [4.m] Dhe shtetizmi nacionalist, pra kombëtar, nuk ka fare lidhje me përqendrimin kuçedror të pushtetit që karakterizon shtetizmin kundrakombëtar të llojit bolshevik. Që do të thotë se:
    në shtetizëm nacionalist Shteti nuk është një strukturë parazitare e vetme oligarkike qeverisëse e kyçur brenda folesë së saj ultraburokratike kryeqytetase nga ku nxjerr “fermane” dhe zgjat tentakula sigurimi për të sunduar dhe shtypur ata që nuk i binden vicklave të saj kriminale dhe botëkuptimkalbura dhe për t’i detyruar njerëzit e thjeshtë që të jetojnë në gjendje ekonomike krejt të ndryshme nga ajo në të cilën jeton vet oligarkia e shndërruar në një parodi sadiste të monarkisë (shkurt: shtetizmi nacionalist nuk është bllokmenizëm!).
 • [2.a.15] Është pikërisht në dritë të këtyre dallimeve rrënjësore (midis kombeve dhe popujve-që-nuk-janë-kombe dhe midis totalitarizmit/autoritarizmit/shtetizmit kombëtar dhe totalitarizmit/autoritarizmit/shtetizmit jokombëtar që, kur vjen puna për regjimin më të duhur për popujt gjerësisht mulatë si ai “turk” apo “kuban”, nuk ka asnjë dallim dhe asnjë rëndësi (nga pikëpamja e përbrendshme) nëse ai do të jetë një regjim shtetist teokratik totalitar-islamik apo një regjim shtetist autoritar laik apo totalitar-bolshevik.
  • [3.k.1] Laicizmi, që është një mbrojtje
   • [4.n] (që varësisht rrethanave gjeopolitike e gjeohistorike, shkon nga ‘e vakët’ tek ‘e pamjaftueshme’)
  • [3.k.2] e kombit kundrejt depërtimit të viruseve shkulturuese e shkombëtarizuese abrahamike, në vende me popullsi tashmë të pakombë të mulatizuar nuk ka asnjë kuptim e madje i dënon mulatët e parrënjë dhe të paidentitet në vorbullën e një krize të thellë identiteti që rrezikon shpërbërjen e vet shtetit që i mban, nëse nuk është i shoqëruar me ndonjë “opium” tjetër si bolshevizmi. Një vërtetim i tërthortë i kësaj që u tha, vjen nga fakti që rëndom regjimet laike që vendosen në vende me mulatizim të lartë janë për çanësim maja oligarkike të ngjizura në vija racorkombëtare dhe jo (thjesht apo vetëm) ideologjike; pra pakica që merr në dorë pushtetin në vende të brazilizuára, ka gjithmonë, deri diku, një identitet racorkombëtar të pacenuar në krahasim me popullatën e sunduar. Çka tregon edhe një herë më tepër se sa e rreme është dogma pankulturiste sipas së cilës “racat dhe kombet” janë thjesht “konstrukt kulturor”, në dritë të së vërtetës fakturore se janë racat dhe kombet ato që ndërtojnë kulturë dhe organizime shoqëror-politike sipas natyrës së vet, sipas identitetit të vet racorkombëtar.
[1.a.2] Metangjarja që na u shfaq me ngjarjen e “breksit”-it mund të përmblidhet shkurtimisht si ‘dalja në pah e Stalinit brenda liberaleshkove’. Njëkohësisht me vendimin e popullit britanik për të dalë nga zgjedha e BE-së, na u dëshmua dalja nga zinxhirët e “Stalinit të brendshëm” (e tifozit fanatik të regjimit totalitar autoritar kundrakombëtar) të çdo liberaleshku që gjatë gjithë kohës
 • [2.b] (d.m.th.: kur nuk ndodhin ngjarje apo kur nuk merren vendime të tilla të dëmshme për globalistët që i kanë kurdisur liberaleshkot që të reagojnë kur i shkaktohen dëme strukturës globalistokratike e kundrakombëtarokratike që ata kanë ngritur, si kuçedra BE),
[1.a.3] kërkon që ta mbajë atë nën kontroll nëpërmjet gjithë strukturës prej “panoptikoni” që i është gjilpëruar në tru nga arsim’qelbësit e globalizmit dhe që është veçse një shtresëzim hipokrizish, domgash arsyefobike, natyrofobike, kombofobike e familjefobike dhe ‘bindjesh’ përherhësisht në kundërshtim dhe kundërthënie me njëratjetrën.
 • [2.c.1] [Meqë u përmend familjefobia, e cila është e lidhur me viruset natyrëfobike mashkullfobike e femërfobike (“feministe”, lgbti-ste), …duhet thënë se edhe këto janë që të gjitha rrjedhojë e kryedogmës pankulturiste:
  mendja e liberaleshkove është ndryshkur nga kundraarsimtarët neobolshevikë me gjepurën toksike se, jo vetëm racat dhe kombet, por gjithashtu edhe «gjinitë janë konstrukt (arbitrar) kulturor-shoqëror» [yha!]. (D.m.th.: sipas botëkuptimkalbërsirës së tyre “meshkujt janë meshkuj sepse shoqëria i edukon si të tillë duke i veshur me roba ngjyrë blu dhe duke u dhënë si lodra makina, pistoleta uji dhe robota” dhe “femrat janë femra sepse u kërkohet nga shoqëria që të jenë të tilla që në fëmijëri duke i veshur me rozë dhe duke u dhënë për lodër kukulla dhe fije për të qëndisur”. Është vërtet vështirë të merret seriozisht diskutimi me njerëz në gjendje të tillë mendimore… megjithatë, për hir të shtjellimit
  • [3.l] (që është për hir të rimëkëmbjes mendimor-botëkuptimore dhe shërimit të plotë të Bashkëkombasve Tanë që turpësisht kanë rënë në këto gracka të fëlliqta të kombofobëve!!!),
 • [2.c.2] do të lindte pyetja: fakti që meshkujt kanë mjekërr dhe femrat bëjnë fëmijë na qenkan gjithashtu “konstrukt arbitrar shoqëror”?! Po sikur ne të gjithë të “konstruktonim shoqërorisht” [hyhyhy] se nuk duhet të jenë me femrat që mbeten me barrë, por duhet të jenë burrat, a do të mbesnin vërtet burrat me barrë si pasojë e “konstruktit tonë arbitrar shoqëror”?!?!
  • [3.ll.1] Nëse këto pyetje ju duken si pyetjet që do t’i bënte një prind fëmijës së vet se “përse kur ndez dritën gogoli zhduket nga poshtë krevatit?”, duke kërkuar kështu që ta bindë se gogoli nuk ekziston… atëherë keni kuptuar se në çfarë niveli mendimor i ka liberaleshkoizuar dhe katandisur globalizmi neobolshevik një pjesë të Bashkëkombasve Tanë e të Rinisë Sonë [dhe të qindra mijëra evropianëve të tjerë të mëdhenj e të vegjël që janë sot në katedra universitare, media, shërbime e kuvende… dhe prandaj Shqipnia, Evropa dhe Bota po shkojnë si po shkojnë… për libera…lesh].
   • [4.nj] Por jo e gjithë bota sepse joevropianët jomulatë janë pothuajse të paprekur nga sëmundja e neobolshevizmit familjefobik, dhe rritja e tyre demografike po e dëshmon këtë dita ditës. E madje edhe “bolshevizmi” i një pjeseje të joevropianëve ka dalë tërësisht (nëse ka qenë ndonjëherë) nga kontrolli i globalistëve dhe e vetmja gjë që i ndalon globalistët për mos t’i shpallur ata si “fashistë” është fakti që nuk bëhet fjalë për evropianë.)
    • [5.p] Sepse: globalistët kanë ngirtur një strukturë leviatanike pseudoakademike dhe panoptikore mediatike në të cilën fjalët “fashist”, “racist”, “nazist”, “çisxhender” (që do të thotë ‘jo-lgbt’) duhen përdorur kryesisht ose vetëm si “sharje” për evropianët që janë të parët në listë për t’u “integruar” dhe “globalizuar” dhe të cilët më shumë se çdokush tjetër duhet ta “luftojnë nacionalizmin” dhe “populizmin” (lexo: duhet ta dorëzojë sovranitetin dhe të pranojë zhdukjen e vet racorkombëtare pa shfaqur as kundërshtimin më të vogël.)].
  • [3.ll.2] [Liberaleshkot që janë të daltonizuar jo vetëm ndaj racave, kombeve dhe gjinive, por edhe ndaj kundërthënieve dhe hipokrizive të veta, nuk u duket aspak kundërthënës fakti që, nga njëra anë besojnë religjionikisht në kryedogmën e pankulturizmit ku çdo dallim racor/kombëtar/gjinor është thjesht dhe vetëm “konstrukt shoqëror” dhe, nga ana tjetër, njëkohësisht, për mos të qenë me të gjithë gishtërinjtë e këmbës në botën e çudirave abrahamike, pranojnë se ekzistojnë etnitë dhe sekset por, çudia vazhdon, këto janë thjesht ‘fletore të pafilluara’ të cilat, në mungesë “autoritarizmi” (lexo: në mungesë shëndeti dhe imuniteti natyror-botëkuptimor-shoqëror), mund të mbushen me çdo lloj kombësie dhe gjinie sipas qejfit. Pra, gjininë e një personi liberaleshkot janë droguar mendërisht që ta mendojnë si diçka të shkëputur nga seksi i tij, si një lloj ‘nënshtetësíe’ që vendoset e ndryshohet sikur me qenë akt burokratik. Të lind kureshtje se çfarë do të thonë kur do të dalë në modë që të akuzohen si “specistë” të gjithë ata që do të guxojnë të bëjnë dallime midis njerëzve dhe kafshëve të tjera. Apo edhe specia, ashtu si kombësia dhe gjinia, do të shpallet thjesht “konstrukt shoqëror” dhe të gjithë do të jemi “të lirë” të vendosim se çfarë specie të jemi sipas asaj që “ndiejmë”… apo më saktë sipas trushpëlarjes dhe shfunksionalizimit hormonal që do të na shkaktojnë mbetjet pseudoushqimore të korporatave globaliste, filmat, telefilmat e plehrovudit dhe pseudoshkencat e kundraarsimtarëve të globalizmit… nëse do ta lejojmë këtë gjë duke mos bërë asgjë për ta rikhtyer gjithçka atje ku duhet: në burim, në virtyt, në natyrë, në bukuri, në komb, në dashuri, në familje, në evropianësí e në Shqiptarësí].
[1.a.4] Çastin përpara “breksit”-it të gjithë këta liberaleshko na mallëngjenin me “vendosmërinë” e tyre “në mbrojtje të vullnetit popullor” dhe një çast më vonë turfullonin nga pakënaqësia që vendimi i lirë i një populli kishte qenë në kundërshtim me intresat e atyre që ua kanë gjilpëruar në tru gjithë këtë botë(mos)kuptim të krisur e skizofrenik. Disa liberaleshko madje arritën deri te shpluhurosja e manualeve të atyre politologëve që kanë shkruar mbi pakuptimësinë e referendumeve apo “paaftësinë e popujve për të vendosur”
 • [2.ç] [çka mund edhe të jetë e vërtetë në` totalitarizmat “demokratike” ku aparati mediatik i regjimit është aq i fuqishëm sa që ta bindë “votuesin e lirë” që të kryejë një zgjedhje që shkon kundra interesave të tij dhe në interes të vet regjimit (si për shembull rasti i shqiptaroperëndimorëve që po të ishin pyetur, do të kishin votuar dërrmuesisht pro grushtshtetit/grushtkombit/grushtfamiljes/grushtdrejtësisë të grimuar nga propaganda globalistokratike si “reformë në drejtësi”)]
[1.a.5] mirëpo fakti është se, po britanikët të kishin votuar ashtu siç është në interes të atyre që kanë kurdisur mendërisht liberaleshkot, këta do të bënin “party all night long” (festë gjithë natën) në lokalet e pabet e mbushura me “refugjatë” e lloj-lloj koloniztorësh joevropianë e jovendas duke i thurur lavde “vullnetit popullor”!
 • [2.d] [A nuk është skizofrenik dhe hipokritik një botëkuptim i tillë, për të cilin faktet apo bindjet (si ato ‘pro referendumit’) vlejnë vetëm për aq sa i shkojnë apo nuk i shkojnë për shtat një synimi të caktuar politik (të globalistëve që të kanë kurdisur t’ua propagandosh)].

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#59

Post by rrëqebull » Tue Jul 26, 2016 6:39 pm

[1.a.6] Ishin pikërisht këta liberaleshko (që i mbushën rrjetet shoqërore me shkrime të tërbuara kundra zgjedhjes së lirë të britanikëve) mu ata që, mbrëmjen e 15 korrikut, u shndërruan papritmas në kundërshtuesit më të zellshëm të (pseudo)grushtshtetit në Anatoli me justifikimin se po rrëzohej një udhëheqës “i zgjedhur demokratikisht nga populli i tij”!
 • [2.dh] Dhe, për të vazhduar me një tjetër shembulll të skizofrenisë me të cilën i ka infektuar globalizmi, janë pikërisht këta liberaleshko që, ndonëse nga njëra anë flasin për “islamofashizëm” dhe për “domosdoshmëri të çlirimit të popujve islamikë nga kanceri islamik”, nga ana tjetër mbështesin e madje thurin aleancë me kolonizatorët islamikë që ndodhen në vendin e tyre (apo me bashkëkombasit e muslimatufizuar) duke mbështetur “të drejtën e tyre për shami e xhami” e për “liri të ushtrimit të fesë”.
  • [3.m.1] Kjo skizofreni e tyre në veçanti ka një shpjegim të posaçëm [që nxjerr në shesh se pas trushpëlarit liberaleshko që mburret dhe e mban veten si “mendje autonome”, fshihet një robot që vepron me buton nga eprorët e vet në hierarkinë globaliste (që në pjesën e vet më të madhe është e mbushur me etnomazokistë dhe hipokritë të tjerë, të renditur sipas etnomazokizmit, hipokrizisë dhe mungesës së ‘fibrave morale’; mungesë e cila i bën ndër shërbëtorët më të zellshëm të globalistëve, duke kryer pjesën më të madhe të “punës” për ta, dhe duke ua mbajtur atyre “duart të pastra” nga përgjegjësia në lidhje me pasojat që kanë urdhrat, qëllimet dhe planzbatimet e tyre]. Shpjegimi i skizofrenisë liberaleshkoiste në lidhje me islamin që sipas tyre njëkohësisht është “fashizëm” për islamikët në shtetet islamike, por duhet lejuar në vendet evropiane është pra se edhe vet liberaleshkot janë të strukturuar në mënyrë klerikale:
   — ashtu siç islamatufët janë kryesisht të rinj të trushpëlarë
   • [4.o] [përgjatë këtyre 25 vjetëve të “tranzicionit” në Shqipëri Perëndimore, përgjatë gjithë pushtimit sllav në Shqipëri Lindore dhe përgjjatë 17 vjetëve të pasluftës në Shqipëri Veriore (ndonëse edhe pushtimi jugosllav serb ka vepruar para luftës siç vazhdon të veprojë pushtimi sllav në ShL, dhe struktura të caktuara serbe po e vazhdojnë islamizímin e shqiptarëve edhe pas luftës, brenda kufijve të RK-së) dhe përgjatë gjithë kohës në Malësi nën administratë të pseudoshtetit IRJMZ ku islamizími nënkupton “boshnjakizím”]
  • [3.m.2] nga klerikë abrahamikë hipokritë (e madje ateistë apo, më saktë: paráadhurimistë!) që veçse kryejnë një punë të ulët dhe të turpshme për të cilën marrin rroga të majme
   • [4.p.1] [nga jugosllavët serbë e sllavomaqedonë, nga grekët, turkoarabët apo drejtpërsëdrejti nga globalistët që gjithsesi mbikqyrin dhe u japin miratim e ndihmë gjithë të parëve në këtë “mision” të rëndësishëm për spastrimin e Ballkanit nga “anomalia* kombëtar-kultorore shqiptare” në një rajon “besnikërisht abrahamik”**
    • [5.q] (siç na konsiderojnë Ne* dhe siç e shohin Siujdhesën Tonë**)
   • [4.p.2] që “pa këtë ‘anomali’* do të ishte lehtësisht i integrueshëm”**,
  • [3.m.3] ashtu edhe
   — në rastin e liberaleshkove kemi të bëjmë me një hierarki të tillë të përbërë nga një rrjet pseudoprofesorësh dhe pseudoakademikësh kriptobolshevikë të “trajnuar” e “specializuar” nëpër kryeqendra pseudoakademike të globalizmit (apo të jugosllavisë), të cilët qëndrojnë në krye të shpërndarjes së virusit neobolshevik dhe që marrin rrogë enkas për t’i trushpëlarë dhe liberaleshkoizuar studentët e tyre. Pra liberaleshkot janë leshko jo thjesht për shkak të botëkuptimkalbjes së tyre në vetvete por para së gjithash sepse lejojnë që të shfrytëzohen e keqshpërdorohen mendërisht nga një strukturë klerikaloide kriptobolshevikësh të cilët herë-pas-here, në mesin e gjithë mjegullnajës dhe demagjogjisë për “barazi” e “drejtësi” me të cilat i trullosin për t’i peshkuar, hedhin edhe ndonjë thërrime retorike staliniste që, ndonëse do duhej të rrokej dhe kundërshtohej nga liberaleshkot si “kundrademokratike” e “kundraliberale” (pra: nëse vërtet liberaleshkoizmi do të kishte të bënte me atuonomi në të menduar dhe me bindje të buruara nga një shqyrtim i çiltër dhe dhe i kthjellët i botës), shtresëzohet në ndërdijen e tyre dhe del në sipërfaqe në raste si “breksit”-i.
   • [4.q] Kjo e mosreagimit të liberaleshkove ndaj thirrjeve “për revolucion të dhunshëm” që u hedhin në tru vazhdimisht klerikët bolshevikë (dhe që janë dukshëm në kundërthënie me gjithë pjesën tjetër të retorikave për “pacifizëm” dhe “humanizëm” me të cilat përmbyten), si dukuri, është e njëjtë me nënshtrimim dhe mosreagimin e mulsimatufëve ndaj thirrjeve që kelerikët u hedhin herë pas here ne tru për kryerje veprimtarish të dhunshme (dhe që janë në kundërshtim me pjesën më të madhe të demagogjisë me të cilën trullosen se gjoja islamizmi është “fe e paqes, e drejtësisë” dhe se “allahu i do të gjithë”).
    • [5.r.1] Dhe tregon se, si në rastin e liberaleshkove, ashtu edhe të muslimatufëve, kemi të bëjmë me njerëz të nënshtruar mendërisht ndaj një autoriteti klerikal bolsheviko-abrahamik
     • [6.l] (ndonëse të parët të mallëngjejnë me vetëmburrjet e tyre patetike se janë “mendje të lira” “antiautoritare” që “i binden vetëm parimeve” të tyre “të larta” dhe të dytët të mallëngjejnë me vetëmburrjen e tyre patetike se “i binden vetëm allahut”)
    • [5.r.2] i cili i nënshtron ata mendërisht me demagogjira dhe struktura të tjera mendje-kontrolluese për t’i përdorur si kontingjent militant kundra Kombit dhe në shërbim të globalizmit (që jo më kot ka patur dhe ka si faza të veta si abrahamizmin ashtu edhe bolshevizmin). Pra liberaleshkot dhe muslimatufët janë, siç u tha në krye të këtij shkrimi, ‘baza e piramidës’ që për ‘majë’ ka vet globalistët: janë vegla të verbra të një hierarkie kundrakombëtare që i përdor ata për të kryer komb’vrasje.
     • [6.ll] Dhe prandaj më lart u shpjegua se “autoritarizmi” dhe “totalitarizmi” nuk janë asgjë e mirë apo e keqe në vetvete por plotësoshen nga ana kuptimore vetëm atëherë kur plotësohen nga ana e tyre përmbajtësore duke iu referuar një autoriteti totalitar kundrakombëtar (si globalistët dhe gjithë hierarkia klerikale bolsheviko-abrahamike në shërbim të tyre për ta trushpëlarë, shkulturuar dhe zhdukur kombin) apo një autoriteti totalitar kombëtar (si shtetarët nacionalistë dhe gjithë ajka mendimtarore e një kombi në veprimtari të palodhshme për ta arsimuar, mbrojtur dhe zhvilluar kombin).
  • [3.m.4] Pra rrëmuja skizofrenike që mbretëron në mendjen e liberaleshkove, porsi ajo e njëkohësisë së kundrështimit të “islamofashizmit” dhe mbështetjes së “të drejtës për të ushtraur fenë islamike”, është tërësisht e shkaktuar nga kriminelë të arsimit, nga klerikë (kripto)bolshevikë, të cilët jo rrallë janë edhe anëtarë partish (kripto)bolshevike në marrënjënie të ngushta me klerikët (kripto)islamikë me të cilët lidhin ‘kontrata’ për të shkëmbyer marrjen-e-votave me dhënien-e-xhamive-e-shamive [pra një simbiozë parazitësh (ultraetnomazokistësh ose ultraetnomazokistësh nga njëra anë dhe etnocentristësh joshqiptarë shqipfolës nga ana tjetër) në aleancë për ta dëmtuar kombin duke rritur përfitimin e vet (që, qoftë prej bolshevikësh, qoftë prej abrahamikësh, është gjithsesi në interes të globalizmit)]!
[1.a.7] Ky shkrim i shtjelluar në shtylla mund të vazhdohet edhe me tej sepse gjërat për të thënë janë aq shumë sa që nuk do të mjaftonte as një libër 500 faqësh. Por le ta përmbyllim këtë doracak (manual)
 • [2.e] që është shkruar për t’u shërbyer të gjithë Shqiptarëve për t’u çliruar e shëruar nga sëmundjet botëkuptimore me të cilat i kanë infektuar abrahamiko-bolsheviko-globalistët,
[1.a.8] me këto dy pamje:
 • [2.ë] [të cilat tregojnë se liberaleshkot janë të kurdisur që të kundërshtojnë të gjitha ato dukuri dhe të gjitha ato sulme kundra lirisë, natyrës, popujve dhe njerëzimit, të cilat shkaktohen dhe implementohen nga globabilstët pikërisht falë tyre dhe trushpëlarjes e botë(mos)kuptimit të tyre. Dhe këtu qëndron kulmi skizofrenik i liberaleshkove: ata e mendojnë veten sikur janë “në luftë” me “luftën, padrejtësinë e pabarazinë” duke qenë në të vërtetë të nënshtruar dhe kontingjent shërbëtor pikërisht i atyre ndaj të cilëve ata mendojnë se janë “në luftë”, pra kontingjent i atyre që po i shkaktojnë luftërat, padrejtësitë dhe pabarazitë në botë duke ua shkrumbosur shtetet kombeve e popujve, duke i çrrënjosur ata e duke i derdhur në Evropë! Pra liberaleshkot nuk e kuptojnë se “shteti policor” dhe oligarkizími ekonomiko-politik janë përpikërisht një pasojë e drejtpërdrejtë e shkatërrimit të homogjenitetit racorkombëtar të vendeve evropiane dhe Evropës në tërësi. Dhe ko nuk do të thotë se ushtarakizími i policive evropiane është në funksion të mbrojtjes së kombeve evropiane (sepse po të qe kështu, problemi do të zgjidhej që në krye duke mos ndërmarrë politika që po i shndërrojnë shtetet evropiane në ferre multikulti e multietnikoracore). Ja pra ku qëndron skizofrenia liberaleshkoiste edhe në rastin e qarravitjeve të tyre policofobike: ankohen kundra “shtetit policor” dhe njëkohësisht mbështesin përmbytjet e vendit të tyre me pseudorefugjatë dhe islamikë të cilat i justifikojnë globalistët dhe dordolecikanët që të vendosin “shtet policor” kundra vendasve!!!]
  • [3.n.1] Pra shkatërrimi i homogjenitetit burimor racorkombëtar
   • [4.r] [sepse edhe homogjeniteti, porsi ‘autoritarizmi’ apo “totalitarizmi”, është në vetvete një koncept asnjanës (neutro) që merr kuptim mirësor apo keqësor në vartësi të rrethanave dhe lëndës që po shqyrtohet: “homgjenizími” global që kanë në plan globalistët është kancer, shëmtí, varfërím, kundranjerëzím, krim; ndërsa homogjeniteti që ka buruar nga vet rrjedha natyror-zhvillimore e racave dhe kombeve është shëndet, bukuri, pasuri, njerzimtarí, mirësí!]
  • [3.n.2] nëpërmjet përmbytjes së atdheut të vendasve me ardhacakë mulatë apo të racave të tjera, është përpikërisht faza e ndërmjetme që i duhet globalistëve për të arritur tek mulatizími apo zëvendësimi i plotë demografik i vendasve: dhe “shteti policor” nën kontroll të dordolecikanëve ultraetnomazokistë që janë nën kontroll të globalistëve, është faza e dyte për të nxitur mulatizímin (duke damoksur si “racistë”, duke hequr nga puna e duke përndjekur ligjërisht të gjithë ata që nuk i nënshtrohen) dhe për të shtypur reagimin imunitar kombëtar.
[/list]
Image
Image

[1.a.9] Rikthjellimi i Bashkëkombasve Tanë të liberaleshkoizuar dhe muslimatufizuar nga sëmundjet botëkuptimore me të cilat i kanë infektuar globalistët është jetik për shpëtimin dhe shërimin e Kombit Tonë në tërësi nga të gjitha plagët dhe dëmet që na kanë shakatuar abrahamiko-bolsheviko-globalistët. Pa rivendosur Rendin Shqiptarokratik, “demokracia” dhe “laicizmi” do të mbeten veçse tymnaja retorike pas së cilave kundrashqiptarët do të vazhdojnë të fshehin krimet e tyre kundra Kombit Tonë për të na zhdukur duke na nxitur drejt vetëvrasjes kombëtare ose duke përdorur turmat e ymetit islamik që po stërvisin dhe po sjellin në Shqipni dhe Evropë për të kryer shfarosje fizike të vendasve [forcat policore të të cilëve i kanë “trajnuar” që të luftojnë “racizmin” (vetveten) dhe forcat ushtarake të të cilave, ose i kanë shkrirë duke mbajtur veç disa helikopterë për transport pllakash banjoje të vilave të ultraetnomazokistëve të paaftë të instaluar nëpër ministrira, ose i kanë shndërruar në grupacione mercenarësh pa besnikëri ndaj kombit të vet (ose mulatë) duke ua vyshkur ‘fibrat morale’ me lloj-lloj “trajnimesh” dhe me thasë letrushkash me ca shifra sipër].

Nuk e kemi më ‘lluksin’ (dhe, ç’është e vërteta, nuk e kemi patur asnjëherë) të përhumbemi nëpër mosçështje të llojit “unë jam socialist e ti je demokrat”, “unë jam musliman e ti laik”. Globalizmi nuk po na lufton sepse jemi “socialistë”, “demokratë”, “muslimanë” apo “laikë’, por sepse jemi dhe duam të mbesim Shqiptarë. E madje të gjitha këto lloj ndarjesh që nuk kanë asgjë burimore shqiptare, i ka sajuar vetë globalizmi nëpër shekuj dhe i përdor për të përçarë dhe sunduar! E parafytyroni dot se çfarë përgjigjje do t’ju jepte ushtari më i thjeshtë i Kastriotit nëse do ta pyesnit se a është “i qendrës së majtë” apo “i qendrës së djathtë”, se a është “me PD-në” apo me “PS-në” e se a është me “barcelonën” apo me “realmadridin”? …Apo mos vërtet globalizmi paska arritur deri në atë pikë sa që të na bindë se Gjaku Jonë u ndaka sipas mbështetjes apo mosmbështetjes për njërën apo tjetrën prej dhjetëra e dhjetëra rrymave, ideologjive dhe partive politike që vet globalistët kanë shpikur për ta përçarë e përtharë Gjakun Tonë? E dimë shumë mirë që nuk është kështu! Shqiptarësía i ka mbijetuar globalizmit në çdo epokë, edhe kur ky depërtoi dhe mori trajtat e perandorisë romake e pastaj bizantine, edhe kur ky u frankenshtajnizua në sllavizëm e edhe kur rimori yrysh si osmanizëm e sovjetizëm! Dhe do t’i bëjmë ballë edhe tani që është mbiemëruar “integrimizëm” e “amerikanizëm” sepse e kemi kuptuar shumë mirë (dhe po vërtetohet përditë e më shumë) se këto duanmethënë, sot si gjithmonë, veçse pará’idhujtarizëm, financiar-teokratizëm e shekelizëm, pra: sorosizëm!
Ilirizmi, kastriotizmi, pra Shqiptarësía, nuk do t’i nënshtrohet dhe nuk do të mundet kurrë nga “zota” të vdekur prej letre (a prej libri “të shenjtë”)!
Nëse “zotat” e tyre prej kartmonedhe (a prej “bitkoin”-i) do ta çmendin botën, Shqiptaria do të jetë këtu, përherë si në krye të herës, për ta risjellë botën në vete, në natyrbesnikëri, në ndervullnetshmërí e në kombbukurí! Ky shkrim është për natyrën, për besnikërinë, për nderin, për mirësinë, për bukurinë, për Kombin …dhe për të gjithë Ata që ende janë në gjendje t’ua dinë kuptimin, t’ua dinë vlerën dhe T’IA MBAJNË GJALLË ZJARRIN!

NJË KOMB – NJË VULLNET!

User avatar
rrëqebull
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1158
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:29 pm
Gender: Male

Re: Sëmundjet e shoqërive perëndimore(t'i njohim që të mbrohemi)

#60

Post by rrëqebull » Thu Oct 13, 2016 11:41 pm

Një shkrim nga fusha e 'islamologjisë' [nëndegë e globalistologjisë] për të gjithë ata Shqiptarë të cilët, nga stadi i përposhtërueshëm botëkuptimkalbëzor:
- sylesh i paditur "islamofil" [e globalistofil] dhe etnomazokist i dobishëm i tërhequr prej hunde nga kundrashqiptarët,

duan që të zhvillohen dhe të arrijnë stadin e përlartësuar botëkuptimshqiptaror:
- Shqiptarokrat, Shqiptar Syshqiponjë islam'njohës [e globalizëm'zbërthyes] i pamashtrueshëm nga "takija" islamiste [e i pandikueshëm nga droga neobolshevike multikulturaliste] dhe mbrojtës i panënshtrueshëm dhe i pakorruptueshëm i Kombit nga komb'vrasësist abrahamistë, (neo)bolshevistë e hiperglobalistë.
Nga rubrika: Shkrime drejtuar Djemve dhe Burrave Shqiptarë në revistën për meshkuj `Shqiptarokrati 300`

PËRDHUNIMI BOTËKUPTIMOR LIBERALESHKOIST I EVROPIANËVE SI -STRATEGJI BASHKËPLOTËSUESE- E HIPERGLOBALIZMIT KOMB’VRASËS BASHKËKOHOR ME -STRATEGJITË ZGJERIMISTE- TË GLOBALIZMIT ABRAHAMIK ISLAMIST, SAJESË E HERSHME PO E TIJ

Kemi folur edhe më parë për faktin që islamizmi është një globalizëm kundrakombëtar që — duke qenë i sajuar dhe përpiluar atëbotë nga po e njëjta kanibalfinancë hiperglobaliste që ka sajuar bolshevizmin dhe neobolshevizmin ultrakapitalist për interesat e saj botë’sunduese (të cilat kanë mbetur të njëjta dhe që kanë si pikënisje shfarosjen e evropianëve) — nuk e njeh kombin dhe e lufton atë për ta zhdukur me asgjësim fizik të drejtpërdrejtë [masakrim] apo të tërthortë [nëpërmjet llurbëtirizimit racëpërzierës që i pason përdhunimeve dhe qafirogamisë (riprodhimit të meshkujve islamikë me femra “qafire”, joislamike)] , prandaj le të shqyrtojmë shkurtimisht dy prej strategjive të tij zgjerimore (ekspansioniste), përk atësisht pambuluaro-gaminë dhe xhihado-gaminë [që janë nëndegëzime të njëra tjetrës dhe, të dyja, të qafirogamisë].

Siç do të shihet në vijim këto strategji janë të hartuara për t'u zbatuar vetëm nga meshkujt islamikë ndërsa femrat, ndonëse prej tyre varet arritja apo mosarritja e synimit, janë pjesë e këtyre strategjive vetëm si element pasiv, pësues. [E theksojmë këtë pikë sepse është domosdoshmëri që Djemtë dhe Burrat Shqiptarë të kuptojnë se rrezikimi i Kombit Tonë dhe Familjeve Tona nga globalizmi, qoftë abrahamik islamist qoftë neobolshevik sorosisto-liberaleshkoist, është para së gjithash rrezikim i Vajzave dhe Grave Shqiptare!].


PAMBULUAROGAMIA

Siç thotë vet fjala, kjo strategji ka të bëjë me indoktrinimin e meshkujve islamikë — me "marrjen e bekimit prej allahut" (i cili “allah” siç do të thuhet më posht është veçse një maskë për vet kanibalfinancën) — se çdo femër e pambuluar është "pronë pa zot" që duhet "përvetësuar" apo, me fjalorin e islamistëve, “kurvë e panënshtruar” që duhet t'i nënshtrohet islamizmit.
Për të kuptuar funksionimin e kësaj strategjie në veçanti duhet kuptuar së pari se mbulimi i femrave muslimane është një ndër pjesët kyçe të strategjisë zgjerimiste të globalizmit abrahamik islamist në tërësi sepse të qenit të mbuluara u 'sinjalizon' meshkujve islamikë që ato femra tashmë janë të pushtuara, janë bërër «zap» nga aksh mashkull bashkëymetas (bashkëmulatas) dhe se, prandaj, duhet të përqendrohen tek "pushtimi" i të pambuluarave (pra i atyre që nga pikëpamja e globalizmit islamist, janë femra që ai ende nuk ka gllabëruar dhe që ende nuk ka vënë në shërbim të zgjerimit të vet për t’i përodorur si “fabrikë” mulatësh islamistë).
Ata që e kanë strukturuar islamin në këtë mënyrë [hiperglobalistët kundraevropianë të kanibalfinancës] i kanë patur parasysh shumë mirë këto gjëra pavarësisht se për sa shekuj më përpara flasim dhe jo më kot e kanë përpunuar që prej fillimit doktrinën islamike në mënyrë të tillë që çdo femër jomuslimane dhe e pambuluar, të shihet nga meshkujt muslimanë si "kurvë" që " meriton" të përdhunohet, pra si “kamerdare në trajtë femre” që duhet mbarsur.

Pra pambuluarogamia është strategjia zgjerimiste që u jep “të drejtën” meshkujve islamikë që të “pushtojnë” çdo femër të pambuluar, jomuslimane (e përkatësisht evropiane), dhe që funksionon në mënyrë bashkëplotësuese me strategjinë e mbulimit të femrave tashmë të pushtuara dhe të islamizuara për arsye se mbulesa e detyrueshme për femrat myslimane ka pikërisht dhe zanafillisht këtë qëllim: që meshkujt e ymetit "ta drejtojnë dhe shkarkojnë epshin" tek jomuslimanet duke i lënë me barrë dhe duke rritur kështu numrin e ymetit islamik, pra numrin e mulatëve të pakombë e të pahistori dhe prandaj skllevër pa shtysa apo mundësi çlirimi të hiperglobalizmit kanibalfinanciar. [Dhe jo më kot islamizmi, porsi globalizmi kundraevropian kristianist e madje, sot, edhe më tepër se ky, është një virus botëkuptimkalbës dhe një ideologji që është shpikur dhe studiuar për ta kthyer nënshtrimin dhe bindjen ndaj “allahut” në “virtytin” e vet qendror dhe kryesor: sepse pas “allahut” qëndron vet kanibalfinanca e cila shfarosjen e evropianëve dhe mulatizímin tërësor të botës e ka synimin e vet qendror duke qenë se mulatët e pakombë, duke mos patur asnjë përkatësi burimor-natyrore përveç përkatësisë artificiale dogmatike (e cila mund të përpunohet prej hiperglobalistëve si dhe kur të duan sipas avazit të interesave të tyre kontrolluese e sunduese), janë ‘skllevërit e përsosur’ të ‘tokës së premtuar’ (ngjashëm me prototipin e “skllavit të përsosur” “kosovar”, kavien e çshqiptarizuar me "kombësi multietnike" që po eksperimentojnë në laboratorin e Sorosistanit verior "kossovo*”! …Dhe silleni ndërmend këtë gjë kur dëgjoni ndonjë Bashkëkombas të trushpëlarë keqas që ju thotë se «islami po u luftuaka nga "Iluminati"-t». E vërteta e thjeshtë dhe përgjigja e duhur për ta, për t'i risjellë në vete, është se, që prej fillimit, islamizmi ËSHTË PRODUKT i "Iluminat"-ve (i hiperglobalistëve kundraevropianë që përhapin lloj lloj broçkullash pseudokonspiracioni dhe lloj lloj emërtimesh për të fsheur gjurmët e tyre)!].

Kështu, nëpërmjet pambulaurogamisë, është përhapur fillimisht virusi komb’vrasës e evropianë’vrasës islamist: duke i çevropianizuar gjerësisht nëpërmjet përzierjes (nëpërmjet përdhunimit të fermave evropiane jomusliame) të gjitha ato treva që sot quajmë "lindje e afërt/e mesme" dhe që para zgjerimit islamist ishin nën regjime evropianokratike dhe ilirokratike pra të banuara nga evropianë (ilirë!) të ngulitur aty gjatë Fushatës së Lekës (dhe me gjasë — por kjo do hetime të mëtejshme — shumë e shumë kohë më parë nëse kihet parasysh që synimi i Fushatës së Lekës ishte — ashtu siç na thonë disa burime gjysëm-mitologjike — edhe rilidhja me të Parët, me bijtë e birit të Hyllit, me bijtë e Herkulit që ishin vendosur aty shekuj e mijënarë më parë).


XHIHADOGAMIA

Kjo strategji zgjerimiste e globalizmit komb’zhdukës islamist është e njëjtë me pambuluarogaminë por dallon prej saj për një detaj të vetëm:
ndërsa nga një anë pambuluarogamia është një strategji që shfrytëzon “drejtimin e epshit” të meshkujve muslimanë tek femrat e pambuluara — njëkohësisht duke i mbuluar femrat muslimane jo vetëm për t’u ‘sinjalizuar’ meshkujve islamikë se tashmë ato janë “pronë e fituar” por për t’ua rritur sa më shumë epshin kundrejt femrave jomuslimane, për t’ua rritur sa më shumë tensionin seksual në mënyrë që këta të “pushtojnë” dhe islamizojnë sa më shumë femra jomuslimane — pra një strategji që vepron nëpërmjet kontrollit të tërthortë dhe shfrytëzimit të instinkteve të trysura të meshkujve islamikë, në anën tjetër xhihadogamia është një strategji e hartuar dhe zbatuar me vetëdije të plotë nga gonglat burokratike islamike që veprojnë nëpërmjet bunkerëve islamikë dhe të cilat haptazi i nxisin, instruktojnë, stërvisin dhe financojnë meshkujt islamikë në mënyrë që këta të simulojnë ‘dashuri’, të ‘gjuajnë’, të ‘blejnë’ dhe të marrin për nuse femrat jomuslimane me qëllimin e pashprehur dhe të fshehur për t’i ymetizuar, për t’i gllabëruar në globalizmin komb’përpirës islamik.

Rezultatet e kësaj strategjie, e cila pas hetimeve zyrtare të nisura nga qeveria Indiane në vitet 2009, 2010, 2012 dhe 2014 u bë e njohur në publicistikën ndërkombëtare me emrin “love xhihad”, janë të pamohueshme (mjafton të numëroni kur dilni nëpër Tiranë, Prishtinë apo Shkup se sa janë vajzat si bora dhe nga familje shqiptare të cilat shfaqen papritur të mbuluara dhe përkrah bashkëshortëve skrop të zinj nga stoku i mbetur nga perandoria osmane në Trojet Tona) por është kushtimisht e vështirë — sidomos për qeveritë lolo të globalistëve dhe me vartësi psikopatologjike ndaj petroshekelëve — të provohet paramendimi, qëllimshmëria e saj e organizuar; dhe kjo është më se e pritshme nëse kihet parasysh doktrina juridiko-kuranore islamiste e “takijës”:

❝”Takija” është “mashtrimi i ligjshëm i islamit” me synim përhapjen dhe mbrojtjen e kauzës islamike duke gënjyer dhe mashtruar qafirët, jomuslimanët. “Takija” gjendet në surën 2:106 dhe është përpunuar mandej edhe në Konferencën e IV të “Studimeve Islame” të mbajtur në Kairo në 1970.❞

Në vëllimin XVII, nr 1, të botimit çdotremujor “Lindja e Mesme” të vitit 2010, ff. 3-13 autori islamik R. Ibrahim shkruan:

❝Mashtrimi i jomuslimanëve, i njohur përgjithësisht në arabisht si “takija” (“taqiyya”), ka mbështetje kuranore dhe hyn brenda kategorisë ligjore [sheriatore] të veprimeve që janë të lejueshme – e madje detyrë [!!!] – për muslimanët. […]

Muslimanët, kurdo që e patën të mundur, kryen xhihad kundra mbretërisë së qafirllëkut [Evropës]; dhe pikërisht aty ata e kanë zbatuar “takija”-n – jo thjesht për t’u mimetizuar por për të mashtruar në mënyrë aktive [qafirët, evropianët, pra shqiptarët]. [!!!]

“Takija” përshkruhet shpesh si e barabartë – në mos më e vlefshme – me virtyte të tjera universale luftarake si guximi, qëndresa dhe vetëflijimi.

“Takija” ka rëndësi themelore në islam. Praktikisht çdo sektë islamike pajtohet me të dhe e zbaton atë… Madje mund të pohojmë se praktikimi i “takija”-s është i gjithpërdorur («mainstream») në islamizëm. “Takija” është mbizotëruese në islamin politik, sidomos në kohën moderne. ❞

Pra, është fare e thjeshtë të kuptojmë se përse është e vështirë — sidomos për shtete joislamike të depërtuara nga kriptoislamikët dhe globalistët apo të "drejtuara" nga lolo të tërhequr prej hunde veçse nga hiperglobalistët edhe nga islamikët nëpërmjet "takija"-s, si në rastin e dordolecikanëve tanë — që të provohet qëllimshmëria e brendaorganizuar e xhihadogamisë, e marrjes në pronësi "martesore" të femrave jomuslimane nga ana e meshkujve të ymetit islamik. Ajo kryhet sipas dispozitave ligjore kuranike të “takija”-s, të mashtrimit aktiv, të konspirimit aktiv kundra jomuslimanëve, përkatësisht kundra evropianëve, pra kundra shqiptarëve! [Sepse, është e vetëkuptueshme por po e saktësojmë: në këtë shkrim kur themi “meshkuj islamikë” kemi parasysh joshqiptarë, joevropianë e mulatë dhe nuk përfshijmë kurrsesi Shqiptarët (sepse sado që një pjesë emërtimisht mund ta quajë veten me syleshësi “musliman”, Bashkëkombait Tanë janë veçse gracka’rënës të pakujdesshëm dhe islamizëm’pësues të pavetëdijshëm e të papërgjegjshëm dhe kurrsesi islamistë të mirëfilltë pasi, përtej damkës sipërfaqësore, nuk janë gllabëruar në asnjë mënyrë tjetër nga globalizmi komb’zhdukës islamist dhe kanë ruajtur çdo Tipar, Traditë, Mendësi dhe Botëkuptim të Shqiptarit!].

Kjo do të thotë gjithashtu se çdo lloj “ndihme ekonomike” apo “burse arsimore” që turkoarabët i kanë dhënë Bashkëkombasve Tanë këto vite kanë qenë të kryera duke ndjekur me fanatizëm vijën e “takija”-s sipas një strategjie zgjerimiste që — kur flasim për “ndihma ekonomike” në këmbim të islamizímit të atij që i merr — mund të quajmë pa mëdyshje `bamirsíxhihad`. [Se jo më kot “bamirësia” është aq qendrore në islamizëm: porsi qafirogamia, ajo është një strategji e tij kyçe zgjerimiste për të islamizuar të varfrit nëpërmjet një ‘islamoprostitucionizmi’ të gërditshëm (që është katërcipërisht e njëjtë me strategjinë zgjerimore neobolshevike të kuçedrës globaliste BE që shpërndan fonde për ojq-të që ndjekin vijën e saj komb’vrasëse duke u kthyer në bunkere të mirëfillta të propagandimit dhe zbatimit të familjefobisë dhe kombfobisë dhe duke nxitur dhe eulogjizuar mediatikisht "multikulturalizmin" dhe përmbytjen e Atdheut me ardhacakë dhe kolonizatorë-pushtues joevropianë)!!! [Saktësojmë gjithashtu se po flasim në nivel gjerëpamës strategjikor; pra këtu nuk po vihet në dyshim dhe as po mohohet qëllimi i mirë i pjesëtarëve të thjeshtë të ymetit islamik të cilët e kryejn bamirësinë me çiltërsi (dhe që e kanë si një lloj solidariteti brendaymetas që është edhe i vetmi “solidaritet” i mundshëm për ta, duke qenë se kan humbur çdo lloj përkatësie natyro-kombëtare nëpërmjet mulatizimit dhe që prandaj janë të detyruar ta “mbushin” këtë zbrazëti që iu kanë shaktuar globalistët nëpërmjet “opium”-it që vet hiperglobalistët kanë përpunuar për ta, për t’i nënshtruar dhe përdorur si ‘armë’ mulatizuese mbarëbotëroriste].


Pasi shqyrtuam shkurtimisht dy llojet e qafirogamisë le të shtjellojmë thuktazi edhe funksionin që ka poligamia në ‘erashkën’ (spektrin) e strategjive zgjerimiste me të cilën e kanë pajisur “frankenshtajnizmin” islamist hiperglobalistët që e kanë shpikur.

POLIGAMIA ISLAMISTE NË FUNKSION TË QAFIROGAMISË DHE TË SHPËRTHIMOXHIHADIT

Pas përshkrimit funksionik në vija të përgjithshme të dy degëzimeve të qafirogamisë (asaj të tërthortë pambuluarogamisë, dhe asaj të organizuar, xhihadogamisë) bëhet vetiu i kuptueshëm edhe funksioni i poligamisë në islamizëm.

Shumë shkurt: edhe poligamia islamiste është një strategji zgjerimiste e këtij globalizmi kundraevropian dhe kundrakombëtar që zbatohet në bashkërendim me dy strategjitë e tjera e që madje i ‘karburantizon’ ato. Marrja e më shumë se një gruaje nga ana e meshkujve të ymetit islamik ka krijuar dhe krijon në vendet tashmë të kaplladitura nga globalizmi islamik një zhbalancim numëror midis meshkujve të pamartuar dhe femrave të pamartuara – e posaçërisht një mungesë femrash të pamartuara – që i ka detyruar dhe i detyron meshkujt pa “fabrikë islamistësh” që të kërkojnë “fabrika islamistësh” në treva të tjera e posaçërisht në treva joislamike. Kështu ka ndodhur pushtimi dhe islamizimi i trevave joarabe; në rastin konkret pushtimi dhe islamizimi i një treve evropiane ilire si Anadolli (se nuk duhet harruar që qyteti bregdetar, Buzanti, “stambolli” i sotshëm, është themeluar nga një ilir!).

…Dhe kështu po ndodh kolonizim-pushtimi i sotshëm i Evropës nga meshkuj islamikë që në pjesë dërrmuese janë në moshë 20-40 vjeçare, nuk po largohen nga asnjë luftë dhe po e mësyjnë Evropën kryekëput për arsye ekonomike dhe gjithashtu, sidomos, seksuale. Për t'u bindur – nëse lëbyri liberaleshkoist me të cilin globalistët dhe mediat e tyre "kryesore" jua kanë veshur 'sytë' është ende i trashë – veç hidhini një lexim këtyre dy lajmeve që tregojnë se hiperglobalistët janë aq shumë të “mobilizuar” për ta çevropianizuar Evropën një orë e më parë sa që haptazi po i paguajnë femrat evropiane (nëpërmjet ojq-ve "mirëpritëse" ku ato “punësohen” dhe që ata financojnë) që këto të kryejnë marrëdhënie seksuale me "refugjatët" islamisto-afrikanë!!! [Çka tregon se synime të tilla kanë edhe për Shqipninë siç dëshmojnë lëvritjet e tyre të këtokohshme për të legalizuar prostitucionin!!]:

Vajzat britanike [aktiviste të ojq-ve të "shoqërisë civile"] po transportohen në mënyrë të organizuar në kampet e "refugjatëve" në Francë për të “punuar” si 'vullnetare seksi' [YHA!]

Qeveria gjermane hap faqe interneti dhe organizon "trajnime" për t'u mësuar "refugjatëve" se si të 'gjuajnë' dhe bëjnë seks me vajzat gjermane [YHA!]:

- Para pak muajsh doli gjithashtu në shesh lajmi (tashmë i përmbytur në rrjet nga mijëra pseudolajmet e regjimit) se, që para se të nisen për të ardhur në Evropë, organizata të mirëfinancuara nga "perëndimi" (hiperglobalistët), u propagandojnë "refugjatëve" se «duhet të vijnë në Evropë pasi aty do të gjejnë “seks falas” me “kurvat evropiane"» [YHA!].Pra ekuacioni është shumë i thjeshtë:

[qafirogami (xhihadogami + pambuluarogami) + "takija" + poligami] + [liberaleshkizím i evropianëve + media e qeveri evropiane ultraetnomazokiste lolo të globalistëve] = përmbytje e Evropës me ymet islamik të shfrenuar për seks me vajzat dhe gratë evropiane {ashtu siç duan dhe siç po bëjnë të mundur globalistët për të prodhuar "Homo Globalusin" mulat, qoftë edhe nëpërmjet përdhunimeve masive (pak rëndësu ka metoda për ta në krahsim me qëllimin!) [Dhe kjo është strategji e njëjtë me atë që kanë vënë në zbatim për të çshqiptarizuar dhe serbizuar Shqipërinë Veriore në luftën '90-ave me anë të globalizmit abrahamik kristianist ortodoks i cili përdor si mjet përçues ("proksi") "narodnizmin" serb (që është po ashtu i njëjtë me "nacional'kishizim" grek dhe me strategjitë që ky përdori për të abraham'greqizuar Shqipërinë Jugore, Çamërinë!)].

Strategjia zgjerimiste poligamiste është gjithashtu e bashkërenduar me shpërthimoxhihadin i cili bëhet i mundur dhe kryhet nga meshkuj islamikë që jetojnë në një shoqëri me një kulturë që e cungon çdo femënsí dhe të cilët, prandaj, nuk e kanë problem të vetëvriten për “të shkuar” kështu nga një shoqëri, siç është ajo islamike, virtualisht pa femra — d.m.th. ku femrave nuk u lejohet që të jenë shëndetshmërisht femra përtej përdorimit si "fabrikë islamistësh" dhe sidomos ku femrat janë ‘me pakicë’ pasi janë në numër të madh "pronë haremi" e disa meshkujve të vetëm pasanikë — në një “botë” ku ata gënjehen se do të kenë dhjetëra virgjëresha vetëm për vete si shpërblim për masakrat që do të kenë kryer për të shfarosur evropianët.


PËRDHUNIMI DHE DROGIMI BOTËKUPTIMOR I EVROPIANËVE [ME LIBERALESHKOIZËM, POSTMODERNIZËM, MULTIKULTURALIZËM, KUNDRANACIONALIZËM, KOZMOPOLITANIZËM etj.] SI STRATEGJI 'PARAPRAKE' SHFAROSËSE E HIPERGLOBALIZMIT KANIBALFINANCIAR EVROPIANË'VRASËS

Duke qenë se islamizími, pra çevropianizimi, mulatizimi, i Evropës është synimi mijënar e shekullor i hiperglobalistëve të kanibalfinancës (i vënë në zbatim paksëpaku që me përhapjen e virusit globalist kristianist), strategjia e tyre e sajimit të një religjioni zgjerimist hipermaskilist, si islamizmi, për të indoktrinuar dhe përdorur si ‘armë’ meshkujt joevropianë, shkon paralel me sajimin e “religjioneve” etnomazokiste, vetëurrejtëse, familjefobike, kombofobike, çmashkullizuese, qullopitizuese, shterpëzuese dhe trushpëlarëse për të indoktrinuar meshkujt dhe femrat evropianë që janë në shënjestrën e tyre [dhe pikërisht për shfarosjen e të cilëve kanë mprehur ‘armën’ islamiste (pas dështimit të ‘armës’ kristianiste që — pavarësisht se i ka ruajtur ‘toksinat’ me të cilin e kanë lyer ata që e ‘farkëtuan’ ‘tehun’ i saj — u “evropianizua” gjerësisht megjithëse kurrsesi nuk mund të jetë apo të quhet pjesë e natyrshme e evropianësísë dhe mbetet gjithqysh një “mish i huaj” që mund të shndërrohet në ‘tumor’ në çdo kohë dhe kur të duan hiperglobalistët, ashtu siç po ndodh vitet e fundit me “kryebariun” e tanishëm që po i propagandon pareshtur “koperisë” shqyerje kufijsh, “mirëpritje” për pushtueso-kolonizatorët dhe familjefobi e shterpëzim LGBT-ist)].

Shpërbërja e familjes, teposhta demografike, përhapja e viruseve çnatyruese, shkombëtarizuese e zvetënuese LGBT-iste dhe atyre kundranacionaliste po propagandohen në Evropë njëkohësisht me propagandimin e islamit si “fe e paqes” dhe të kolonizatorëve dhe pushtuesve islamiko-afrikanë si “refugjatë” dhe “aset ekonomik”.
Ideologjia multikulturaliste është pyka, ‘maja e heshtës’, e kësaj strategjie evropianë’vrasëse pasi ajo shkakton çarjen paraprake të mburojave botëkuptimore, institucionale e kufitare të evropianëve duke mundësuar kështu depërtimin e joevropianëve në Evropë; depërtim i cili shoqërohet me ‘koncertimin’ e mediave të regjimit të cilat, ndërkohë që nga njëra anë apologjetizojnë, zbehin, shpërfillin dhe fshehin përdhunimet, përmbytjen hordhimigruese dhe pushtim-kolonizimin, nga ana tejtër, njëkohësisht, ‘shkishëron’ e ‘fermanizon’ çdo qëndresë dhe shfaqje të shëndetshme vetëmbrojtëse botëkuptimore e politike nga ana e vendasve evropianë dhe sidomos të atyre pak partive nacionaliste që kanë arritur të fitojnë mbështetje nga bashkëkombasit e tyre pavarësisht shpifjeve dhe sulmeve të ‘prostishtypit’ [për ta thirrur me shqipërimin e një fjale jashtë mase të goditur të kunjuar nga një mendimtar i lirë evro-amerikan: “Presstitute”]. E vërteta e thjeshtë, të cilën mediat dhe universitetet e këtij regjimi kanibalfinanciar kundraevropianokratik nuk e kuptojnë apo paguhen dhe depërtohen për të mos paraqitur është se emri i vërtetë i “multikulturalizmit” është MULTI-KONFLIKTIZËM! [Siç e quan edhe Gruaja, politikania, më Vlerë'lartë dhe mendje'artë në Evropën bashkëkohore — shembulli, modeli dhe përfaqësuesja më e mirë jo vetëm e frankeve por e të gjitha grave evropiane — Marinë Le Peni].

Çfarë ndodh kur në një fushëbetejë ndeshen
- një ushtri që është stërvitur për të pushtuar dhe shpartalluar me çdo mjet kundërshtarin dhe
- një “ushtri” që është trushpëlarë dhe droguar për të mos kuptuar se i kanë shpallur luftë dhe se ushtria që po e pushton janë “dashamirës” që po sjellin “paqe” dhe “përparim ekonomik”?
Çfarë ndodh kur, në një rast të tillë, fushëbeteja nuk është një zonë asnjanëse por vet atdheu i të trushpëlarëve me “tolerancë” dhe “mirëpritje” ndaj pushtuesve të egërsuar?
Ndodh ajo që ka ndodhur në Shqipëri Veriore gjatë luftës së viteve ’90. Ndodh ajo që ka ndodhur në Shqipëri Jugore, Çamëri në shekullin e kaluar. Ndodh ajo që ka ndodhur në Anadoll në shekujt e parë të mijëvjeçarit të dytë. Ndodh ajo që po nodh këtë minutë në Malmo, në Suedi, apo në Kale dhe në “banljyt” e Francës. Ndodh ajo që ka ndodhur në Shqipni me Esat Pashën, me Haxhi Qamilin dhe me Enver Hoxhën dhe që po rindodh me kundraRilindjen muxhajdiniste dhe me psuedoshtetizmin “multietnik” jabllanoviçist. Ndodh ajo që i ka ndodhur kësaj vajze italiane.

Image

Post Reply

Return to “Problematika nderkombëtare”